Nie jesteś zalogowany.
luki349 napisał:wielkich spoilów to tutaj nie ma są tylko 2:
Spoiler
Strefa Rasengan
Spoiler
Uwaga Spolier! Kakashi, Naruto, Sakura i starsza wioski piasku spali obok ogniska i potem sie obudzili i ruszyli dalej Spolier
jesli uwazacie ze spolierem jest to co wydarzylo sie 2 epki temu jak z tym rasenganem, to wszystko co bylo trza opsiywac jako spolier...![]()
a teraz zmiana tematu...
jak mysliscie czy Kakashi gaiden pokaza w seri tv?
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2007-06-17 17:49:55)
zastanawia mnie jedno.. czy w końcu się dowiemy (z anime) skąd Kakashi ma tego sharingana ?!
Ja tam wole zeby niebyło powiedziane bo wczesniej przejdą do walk a to mnie strasznie interesuje bo nielubie walk w mandze bo niema tego realizmu a podoba mi sie walki w anime bo są praktycznie identyczne co w mandze a jest lepiej pokazane
Ja mam wrażenie, że opuszczenie "Kakashi Gaiden" w anime miało związek z seiyuu, którzy musieliby podkładać głos pod postacie. Byłby to ewidentny spoiler, bo gdybyśmy usłyszeli dwie postacie, pod które głos podłożył ten sam seiyuu, dajmy na to Obito i Tobi, czy Youndaime i Szef Akatsuki, to bylibyśmy prawie pewni, że jest to jedna i ta sama postać.
Ja tam wole zeby niebyło powiedziane bo wczesniej przejdą do walk a to mnie strasznie interesuje bo nielubie walk w mandze bo niema tego realizmu a podoba mi sie walki w anime bo są praktycznie identyczne co w mandze a jest lepiej pokazane
Poproszę o jakiś translator, żeby przetłumaczył mi to na j.polski.
Ja mam wrażenie, że opuszczenie "Kakashi Gaiden" w anime miało związek z seiyuu, którzy musieliby podkładać głos pod postacie. Byłby to ewidentny spoiler, bo gdybyśmy usłyszeli dwie postacie, pod które głos podłożył ten sam seiyuu, dajmy na to Obito i Tobi, czy Youndaime i Szef Akatsuki, to bylibyśmy prawie pewni, że jest to jedna i ta sama postać.
Masz całkowitą rację, ale do końca nie wiemy czy te osoby, które były w Kakashi Gaiden są w Akatsuki. Możemy się tylko domyślać.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-06-17 20:46:56)
UcheJ chciał po prostu powiedziec, że dla niego walki w anime są lepsze niż w mandze.
Sory, za dwa posty pod rząd, ale chciałem, żeby się temat odświeżył.
Otóż mam dylemat. Widziałem tylko pierwsze 110 odcinków Naruto i chcę od razu przejśc do Naruto Shippuuden'a. I mam pytanie - czy będę wiedział o co chodzi?
Ostatnio edytowany przez August III Sas (2007-06-18 19:48:11)
eee ja nie mam napisow do Naruto Shippuden moze ktos dac od 1 odc. wzucic na aniemesub lub mi na poczte macolszewski@wp,pl
a tak przy okazji Otóż mam dylemat. Widziałem tylko pierwsze 110 odcinków Naruto i chcę od razu przejśc do Naruto Shippuuden'a. I mam pytanie - czy będę wiedział o co chodzi?
[/quote]
Mozesz se jeszcze z 30 obejzec bo wtych jest dobra akcja a potem sie przezuc na Naruto Shippuden i wszystko powinienes skumac:P
Ostatnio edytowany przez Poniu (2007-06-18 19:51:33)
przecież są!
eee ja nie mam napisow do Naruto Shippuden moze ktos dac od 1 odc. wzucic na aniemesub lub mi na poczte macolszewski@wp,pl
Ty to chyba szukałeś "Naruto Shippuden" a spróbuj wpisać "Naruto Shippuuden".
normalnie thx ~dareios;d;d;d
a dzis nowy odcinek :DDD
Tylko szkoda, że napisów jeszcze nie ma ;/[placze]
co dziwnego? ze to juz 2 tygodnie a nie tydzien
Spodziewałem się czegoś lepszego, jak następny ma być znów za 2 tygodnie, to ja dziękuję...
Kolejny jakże treściwy opowiada o zrywaniu 5 pieczęci przez drużynę, teraz pewnie będziemy oglądali gadanine przed walką ^^
EDIT: teraz przejżałem dokładniej końcówkę i nie widziałem zadnego info 2 tyg przerwie
Ostatnio edytowany przez Kurisu (2007-06-22 12:16:45)
@ Kurisu tabelka na dole
zzz = brak odcinka
oa = jest odcinek
co do odcinka, spodziewalem sie troche lepszej animacji po tym co pokazali w ostatnim odcinku - ludziki skaczace miedzy drzewami nie byly juz tak statyczne :3 i nie wygladalo to tak tragicznie jak do tej pory :d
ogolnie odcinek mi sie podobal i nawet sie usmialem troche
post sponsorowany przez slowko 'odcinek' dziekujemy za uwage :0
Ostatnio edytowany przez fAulk (2007-06-22 12:55:21)
Eeeeeee ja czekam na napisy -.-
ja tez mam nadzieje ze Dragmaru szybko sie z nimi uwinie bo on robi najlepsze