Nie jesteś zalogowany.
P.S. Dragamaru będzie z opóżnieniem teraz robić napisy jakbyście nie czy5tali jego notki :p
najlepsze napisy robia Straylife szkoda ze teraz robia hardsuby :/, ale i tak od nich sciagam wiec problemu nie mam
ale gdy Straylife jeszcze nie robili epka to sciagam od dragamaru
A teraz inna historia o naruto i paczce naprawde polecam pomysł bardzo dobry moim zdaniem XD
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2007-06-22 16:33:17)
EEeeeeee epizod taki sobie ;o Kiedy w końcu walka? :| Teraz znów gapić się na Geiów jak walczą z przeszkodami ;o Jak konie
Jezeli zrobia epek tylko z walka Kakashiego z Sasorim albo Deidara (wtajemniczeni widza z kim ) i jezeli nie wtraca nic w tym czasie to ja moge poczekac
Jezeli zrobia epek tylko z walka Kakashiego z Sasorim albo Deidara (wtajemniczeni widza z kim
) i jezeli nie wtraca nic w tym czasie to ja moge poczekac
Ja nie czytam mangi, ale stawiam na to, że będzie walczył z Deidarą
a ja mam nadzieje że zobaczę naruto takim jaki był podczas walki z Haku
tęsknie za tym szałem[okej]
szkoda ze naruto tak rzadko sie "denerwuje" :PP lubie jego nieobliczalne kyubi Mam nadzieje ze jego nowe techniki i mozliwosci mocno skoczyly do gory i juz wkrotce pokaze na co go stac
18 odcinek w sumie ok.. chcialbym jednak zeby w koncu do czegos doszli i pokazali kawalek dobrej walki
no i tak wogole to za tydzien znowu nie ma odcinka ((
Ostatnio edytowany przez przemq (2007-06-23 00:55:44)
jeżeli w 19 epku Naruto załączy agresor to warto poczekać oczywiście bez gatki szmatki
Ostatnio edytowany przez Glaurung (2007-06-23 09:41:41)
Na którym tomie mangi twórcy anime się zatrzymali?
Heh szał każdy lubi, ale jakby często używał kyubiego to byłby nie do pokonania
P.S. Czy dodana jakaś funkcja a'la word w treści wiadomości?
pawelo86 narzie stoimy na 263 tomie, więc twórcy mają materiału na około 50 epków
Dziękuję
pawelo86 narzie stoimy na 263 tomie, więc twórcy mają materiału na około 50 epków
Raczej chodzi ci o chapter
Jak o tom to mi regału starczyłoby na to XD
CloudSSJ napisał:pawelo86 narzie stoimy na 263 tomie, więc twórcy mają materiału na około 50 epków
Raczej chodzi ci o chapter
Jak o tom to mi regału starczyłoby na to XD
hehe racja pokierowałem się stwierdzeniem z pytania
szkoda ze naruto tak rzadko sie "denerwuje" :PP lubie jego nieobliczalne kyubi
Mam nadzieje ze jego nowe techniki i mozliwosci mocno skoczyly do gory i juz wkrotce pokaze na co go stac
18 odcinek w sumie ok.. chcialbym jednak zeby w koncu do czegos doszlii pokazali kawalek dobrej walki
no i tak wogole to za tydzien znowu nie ma odcinka
((
ale naruto co drugi krok sie denerwuje taka prawda
co kazdy epek wnerwial sie jak zauwazylem
a taki prawdziwy szal dziewiecio ogonowego tylke raz chyba byl i to z walka z Haku a szkoda
i z sasuke tez był szał i to były najlepsze walki :p
przemq napisał:szkoda ze naruto tak rzadko sie "denerwuje" :PP lubie jego nieobliczalne kyubi
Mam nadzieje ze jego nowe techniki i mozliwosci mocno skoczyly do gory i juz wkrotce pokaze na co go stac
18 odcinek w sumie ok.. chcialbym jednak zeby w koncu do czegos doszlii pokazali kawalek dobrej walki
no i tak wogole to za tydzien znowu nie ma odcinka
((
ale naruto co drugi krok sie denerwuje
taka prawda
co kazdy epek wnerwial sie jak zauwazylem
a taki prawdziwy szal dziewiecio ogonowego tylke raz chyba byl i to z walka z Haku a szkoda
Poprawka: z Haku nie bylo szału 9-ogonowego lisa, tylko pierwszy etap mocy lisa, ale nawet nie miał jednego ogona. Pierwszy ogon pojawil sie przy walce z Sasuke to fakt. Pozostalo jeszcze 8 ogonów. Wiecie dlaczego Jirayia przestrzegal Naruto przed używaniem "nowej techniki"? I wiecie co to za technika? Nie będe spoiler'ował ale gwarantuje wam, że niedługo w anime zrobi się gorąco . Pozdrawiam
dużo to to się nie różni od spoilera xD
Ma może ktoś Naruto od 170 chaptera?? Bo na Narutofan usuneli juz . Z góry dzieki.