Nie jesteś zalogowany.
Pozatym jest zupelnie inny niz Itachiego ;]
to samo pytanie zadałem kiedyś ale dokładnej odpowiedzi nie dostałem;)ale na pewno nie zabił kogoś bliskiego ponieważ to jest inny rodzaj MSa to jest SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILERMangekyou "Implosion"SharinganKONIEC SPOILERA KONIEC SPOILERA KONIEC SPOILERAKONIEC SPOILERA KONIEC SPOILERA KONIEC SPOILERAa co do tego jak go zdobył nie było mowy chyba nawet w mandze chyba że przeoczyłem jakiś chapter[baka] zapewniam was że efekt będzie dość ciekawy:P
Ostatnio edytowany przez kazik1990 (2007-09-01 20:19:07)
Ehhh poprostu ciezko trenowal sasuke jakos zdobyl ten 'potrojny' sharingan bez zabijania nikogo (tak wiem to nie mangekyou ;]) a tylko treningiem nie? dlaczego kakas mialby nie zdobyc silniejszego tylko treningiem
jakieś wieści dlaczego nie wyszedł jeszcze nowy epek?? na ogół już rano można ściągać, a dziś cisza ....
Widocznie w tym tygodniu nie wyjdzie...co juz się robi normalne...bo co chwilę maja takie przerwy dwu tygodniowe
ja tez szukalem nowego epka i wszedlem na japonska strone naruto w tv tokyo i bylo napisane ze 13 ma wysjc czyli w przyszlym tygodniu, ale nie jestem tego pewie bo nie rozumiem zbytnio krzaczkow xD
Jeżeli dattebayo jeszce nie wydało tego odcinka...to można byc w 100% pewnym, że Naruto w tym tygodniu nie będzie. Jakby mieli opóźnienia to by zapewne o tym powiadomili na stronce
A nie można było po prostu wejść na Anime News Network lub anidb? tam są przecież podane daty emisji epków
na styronie tokyo tv jest napisane ze nastepny ep bedzie emitowany 13
odcinek będzie wydany za pewne dopiero w przyszłym tygodniu.. a najnowszego epka dostaje sie od saiymana (raw) i dopiero potem z tej wersji dattebyo robi swoją..także najszybciej epka dostaniecie na stronie saiymana.. zresztą tam każde anime z tv-tokyo chyba jest.
Najlepej zobaczyc na aniDB kiedy odcinek wychodzi tam sa prawie wszystkie informacje o anime.
Mam małą prośbę do osób które mają te dwa pliki:
Naruto Shippuuden preview
Naruto Shippuuden Movie prewiev
o to czy mogłyby wysłać mi je na e-maila lub wstawić na jakiś torrent bo niema seedów nigdzie, albo na jakąś stronke typu megaupload, rapidshare.
Previewy te mogą być bez angielskich hardsubów, ale lepiej aby je miały.
Po 28 epku (który wyjdzie jutro z hardsub'ami) mamy znowu tygodniową przerwę 29-30 ep wychodzi 2007-09-27 ale za to jak widać dostaniemy special, w którym Naruto na pewno będzie walczył :] wnioskuje z tytułów speciala Seal of Kyuubi i NARUTO and Gaara
Ostatnio edytowany przez ShAd0w (2007-09-13 14:28:07)
28 ep. jest już do zasania!!chodźby na www.torrenty.org
To ze RAW juz jest to przeciez logiczne :>
Robi ktos moze napisy do wersji Raw?
U mnie nie. Hmmm znowu pasjonująca walka Gaia Senseia mnie wciągła xD Coż, nie każdy odcinek może być dobry, ten nie należał do najlepszych