Nie jesteś zalogowany.
A nie... nie wiadomo czy następny wątek ... może zapychacze... nigdy nic nie wiadomo.... a tak na serio to jaki będzie wątek ???
statystycznie wychodzi co tydzień w czwartek o ok 19 czasu japońskiego czyli u nas o 11 (o ile się nie myle
juz dokładnie nie pamiętam ale ktoś tak kiedyś wspominał...
). Ale ostatnio różnie z tym bywa... czasami co 2 tyg a teraz nawet za 3 dopiero wyjdzie... ale to wszystko dla tego, żeby zapobiec wypuszczaniu fillerów(odcinków poza fabułą)
Eee... Raczej wychodzi tak długo bo nowa seria się zaczyna czyt. nowy op i ed
ziom6270 widać nie oglądasz zbyt uważnie anime, tam już został ujawniony kolejny cel misji!!
To jest tak na początku oglądałam anime Naruto a teraz przerzuciłam się na mangę i raczej nie żałuję swojego wyboru:D Nie mogę się doczekać kolejnych chapterów:D Owszem anime będę też oglądać ale dopiero jak nazbiera się ok.25 odcinków bo teraz mi się nie chce. Jeśli chcecie zapytać czemu czytam mangę a potem oglądam (logiczne po co oglądać coś co wiesz jak się skończy) ale powiem wam swój powód, ponieważ robię to dlatego że...Lubię openning:D I dają fillery (chyba jestem jedyną osobą która uwielbia fillery Naruto:D)
Owszem anime będę też oglądać ale dopiero jak nazbiera się ok.25 odcinków bo teraz mi się nie chce.
Odcinków jest już 30 w piątek będzie 31 z tego, co zrozumiałem nie oglądałeś ani jednego odcinka Naruto Shippuuden?? Jeśli tak to świetnie, bo jeśli zaczniesz oglądać NS i oglądniesz wszystkie epy jakie są jednym tchem to powiesz mi czy anime jest fajne, bo cały wątek złoży się w całość, wiesz o co mi chodzi?? Będę miał wreszcie opinię osoby, która obejrzy (może nawet w jeden dzień :p) wszystkie epizody (jakie do tej pory wyszły)
dodam, że "pierwszego" Naruto oglądałem dopiero jak wyszły wszystkie epizody, więc nie zwracałem zbytnio uwagi na rozwój walki nie traciłem tego uroku, bo zaraz odpalałem następny ep. Ostatnio zacząłem się zastanawiać czy jak by tak zrobić z NS to może wydawałby się taki bądź prawie taki jak "pierwszy" Naruto?? Tak czy inaczej czekam na twoją opinię po obejrzeniu wszystkich dostępnych odcinków NS
Ostatnio edytowany przez ShAd0w (2007-10-17 19:08:36)
Niestety muszę Cię zawieść ponieważ oglądałam do 27 odcinka:( Teraz czekam aż będzie ok. 50 odcinek. Naruto (pierwsza seria) poczekałam aż wyjdą wszystkie odcinki by móc się rzucić na akcję od początku aż do samego (prawie) końca. I się opłacało ponieważ nie musiałam czakać i się denerwawać a zamiast to mogłam obejrzeć akcje odrazu
Nowy odcinek już do ściągnięcia. Ale niestety tylko RAW bez napisów.
Pozostaje czekać do jutra na napisy
Ostatnio edytowany przez Endru (2007-10-18 18:41:53)
~Endru nie wiesz czy w końcu zmienili to intro (wałkują je już od 30 odcinków)?
Nie wiem. Czekam na wersje z subami. Ale wydaje mi się, że powinnni skoro zaczyna się nowy wątek.
Osobiście jeszcze nie ściągałem rawa, ale patrząc na youtube to nie widac zadnego new openingu wiec prawdopodobnie nie ma :/
Czyli z naruto jak zwykle walą w ....
Jest nowy op.
hm mówicie o nowym odcinku ? 31? a gdzie go ogladaliście badz skad sciagaliscie? :O
Jest nowy op.
Czyli mówisz, ze coś zmienili po tych trzech tygodniach
no to skąd panowie macie juz teraz RAW'a ;p
wielkie dzieki
Więc tak.Jest nowy openning i nowy ending. Op faktycznie trochę spuścił z tonu i nie jest tak dobry jak poprzedni. Co do odcinka to powiem, że mimo iż nie ma w sobie zbytnio akcji to uważam go za wręcz genialny. Naprawdę idzie się wzruszyć oglądając go. Nie podali jednak daty następnego odcinka ale na AniDB napisane jest, że 25-go więc pozostaje czekać
Ostatnio edytowany przez Endru (2007-10-19 12:12:32)
Odcinek nudny ale cóż zrobić jak tak jest w scenariuszu znaczy w mandze:) Opening po względem wizualnym jeko klip normalnie 10/10 za to muzyka kiepska 2/10 (za to w nowym Bleach obydwie 10/10 JJJJJJJJAAAAA). Mam nadzieje, że shippuuden będzie wychodził teraz regularnie i pokaże się w końcu ten xxxx(cenzura:P)(myślałem, że będzie już w odcinku 29-30 i oczywiście sorka za ten malutki spojler:P)
Ostatnio edytowany przez kai20 (2007-10-19 14:12:13)