Nie jesteś zalogowany.
71% Jesteś całkiem szary
Zupełnie nieźle. Jesteś naprawdę dość średni by móc spokojnie być bardzo lubianym w towarzystwie. Czasem zdarzy Ci się zrobić coś odmiennego, ale zasadniczo trzymasz formę. Byle tak dalej !
"Skazany na zajebistość"
Za pierwszym razem 52% , he he he he jestem najbardziej średni z was wszystkich .
EDIT.
Kurde , a jednak nie
Ostatnio edytowany przez Dżibril (2007-02-24 23:16:48)
kicha
Nie, po prostu nikt mnie nie rozumie i nie jestem taki jak większość, więc porównanie mnie do tej szarej masy ludzkiej, z której większość nie ma perspektyw w życiu itp. itd. jest dla mnie obraźliwe Ach, jeszcze jedno - większość uważa, że Anime = Bajka Miałem 56% - i nigdy nie nazwałem sztuki - bajką. Ok, wziąłem to zbyt serio, ale widać, że autorom strony i facetowi, który to wymyślił najzwyczajniej w świecie się nudziło.
Wyciąganie wniosków na podstawie takiego testu i wmawianie, że jest on "inteligentny" mija się z celem, już lepiej, jakby powiedzieli, że jest to jeden wielki dżołk I poza tym, czy po zrobieniu tego testu staliśmy się w jakiś sposób mądrzejsi? Sklasyfikowaliśmy się? Większości wyszło, że są "średniakami", jednym pasuje, innym nie, ale ten test tak naprawdę niczego nie dowodzi.
Już lepiej poczytać sobie horoskopy, jeśli wierzy się w takie brednie xD
Jeśli już chodzi o statystyki - zastanawialiście się kiedyś ilu w Polsce jest fanów M&A? Jak obstawiacie? Jakie liczby są najbardziej realne? Można policzyć... ;] Moim zdaniem będzie niecałe 20,000 ale w końcu to tylko zwykłe przypuszczenia
Jeśli już chodzi o statystyki - zastanawialiście się kiedyś ilu w Polsce jest fanów M&A? Jak obstawiacie? Jakie liczby są najbardziej realne? Można policzyć... ;] Moim zdaniem będzie niecałe 20,000 ale w końcu to tylko zwykłe przypuszczenia
No, ja bym miał wątpliwości skoro w samej ankiecie JPF-u dotyczącej wydania Death Note brało udział 12000 osób. Już bardziej realne jest 200,000 fanów.
12,000? O tym nie wiedziałem, ale skoro tak, to rzeczywiście moje przypuszczenia są błędne - w takim razie spokojnie można powiedzieć, że fanów jest co najmniej 20,000 ;] To była ankieta na stronie? Jeśli tak, to możliwe, że wyniki były "sfałszowane"
92 % w skali cyprysa
Lol ... sam nie wiem czy smiac sie czy plakac
[cytuj] Jesteś najbardziej szary ze wszystkich szarych
Czujesz się cudownie? Każdy człowiek na świecie statystycznie średnio robi w tej chwili właśnie to co Ty. Jesteś zawsze lubiany przez swoją średniość. Nigdy nie będziesz wyjątkowym, ale komu to potrzebne kto jest tak wspaniale całkowicie średni!???? [/quote]
Ostatnio edytowany przez bommbel (2007-02-24 23:47:33)
94%
KDE4 ssie
ja mialem 28% jak ktorys z poprzednikow za drugim razem jak strzelalem w ciemno wyszlo 44%
56% hhmmmmmm......
Dostałem 63%
I nie wiem czy się z tego cieszyć czy jak?
Strasznie dziwne to było.
jesli jestes indywidualistom to tez jestes kowalem swojego losu, 0% jest wtedy kiedy w ogole nie wypelnisz testu, wtedy mozesz sie nazwac totalnym indywidualistom - masy wypełniły test - ty byles inny bo go nie wypelniles kolejna sprawa jesli nawet wypelniles a dobrze wiesz ze na takiej podstawie nie mozna stwierdzic czy jestes indywidualistom czy nie to tez nim jestes
ja tak tlumacze sobie istote tego "testu"
"Wynik: 53 % w skali cyprysa" - czyli ani dobrze ani źle :-/
pojecia nie wiem o co chodzi jestem zbyt zmeczony... 53% a teraz lulu
66% Marnie
66 % ale część strzelałem.
ja 74%
62% - jupii jestem nie fajny i muszę nad soba pracować
85% co ja teraz zrobie:o jestem (niby) lubiany w towarzystwie