Nie jesteś zalogowany.
A gdzie się mają wyżyć? Przed kompem? Przed kompem to się mogą co najwyżej, hmm, wyręczyć...
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-02-27 23:47:20)
TO się znajduje osobę równie zdesperowaną i... a dla bardziej samoytników wieś i kozy proponuje
Dodam swoje 3 grosze
to tyle
Fetysz jak każdy inny. Na pewno mniej poryty niż pissing, fist fuck, i ten z (nazwy nie znam).
No wiesz jem kolacje
to ja zapraszam jakas zdesperowana kobiete TEGO typu, zrobimy cos na ostro 8->
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
eeee nie ... poprostu uderzam od razu na głęboka wodę xDDD
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
eeee nie ... poprostu uderzam od razu na głęboka wodę xDDD
no to już jest zboczenie, jak można odczówać potrzebe bycia bitym i poniżanym
Marzenia chłopcy. Co do mężczyzn przebranych za postać męską to prawda leżeć i się śmiać.
P.S Strasznie nie wyzyci jesteście
taka nasza natura na to się nic nieporadzi
lol ja wclae nie napisalem ze chce byc bity i ponizany, coscie sobie ubzdurali na ostro nie znaczy od razy ze jakies pejcze idą w ruch ... LOL
rozumie kensei_satori, wy odrazu o masochizmie ja bym ja oswoił(łagodna Revi łaaaaaaa)
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2007-02-28 00:08:25)
Lubisz być bity czy lubisz silne kobiety ktore maja nad tobą władze
xD z czymś mi się to kojarzy...
[cytuj]no to już jest zboczenie, jak można odczówać potrzebe bycia bitym i poniżanym
Czemu od razu zboczenie... nie napisał, że chce być bity pejczem czy coś...
Chociaż kto wie może lubi lateksik, skórę i te sprawy...
Pejczyk podobno fajna sprawa...
Ostatnio edytowany przez Isao (2007-02-28 00:08:33)
kensei_satori napisał:eeee nie ... poprostu uderzam od razu na głęboka wodę xDDD
no to już jest zboczenie, jak można odczówać potrzebe bycia bitym i poniżanym
TO się nazywa moasochizm:DP
hmm no lubie jakies odmiany i wygibasy, ale bez przesady, byle by nie bylo rutyny
Postawmy sprawe jasno : ja poprostu mam wieksza satysfakcje ze zdobycia trudnej kobiety, ktora podobno jest niedostepna, poza tym lubie kobiety ktore wiedza czego chcą i sa pewne siebie, nie takie ktore smęcą, że paznokcia sobie złamie itp xDDD
Ostatnio edytowany przez kensei_satori (2007-02-28 00:12:04)
Quithe napisał:Fetysz jak każdy inny. Na pewno mniej poryty niż pissing, fist fuck, i ten z (nazwy nie znam).
No wiesz jem kolacje
Założyłeś wątek mając świadomość, że to o fetyszach. Trza było nie wchodzić z kanapką
~kornik15, dominacja też może być przyjemna, lajtowa wersja to chociażby pozycja na jeźdźca. Poza tym można odczuwać inne potrzeby, jak np seks na oczach innych. To też jest uważane za zboczenie.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
~kornik15, dominacja też może być przyjemna, lajtowa wersja to chociażby pozycja na jeźdźca. Poza tym można odczuwać inne potrzeby, jak np seks na oczach innych. To też jest uważane za zboczenie.
zależy co kto lubi, innym może wydawać sie to nieco dziwne, i mogą uznać to za perwersje
A może ktoś z was spotkał się z czymś takim, czy miał takie coś w planach...lub zna ciekawe strony... niby dziwne a ciekawy fenomen.....
Zgrzyt ja osobiście nie kąbinowałem ale kumpel z dziewczyną tak
fetysz fetyszem, 3/4 facetow - otaku, animeofili, jest niewyzytych - szuka ukojenia w anime, badz cosplayach itd... Czesc bedzie zaprzeczac, ale tego co w glebi nie da sie wyprzec (dominacja instynktu xD). Jeśli chodzi o mnie to mundurki, mundurki i jeszcze raz mundurki xD . Nie ma nic piękniejszego niż jakaś kawaiika w szkolnym mundurku xD . Nie pogardze tez nekomimi (kocie uszy, czesto idace w parze z mundurkami) i ślicznotkom w yukatach xD. Brzydze sie natomiast masochizmem [ble], pielegniarki sie przejadly i tez poszly w diably... co do maidsów... zdanie moje podzielone.
Postawmy sprawe jasno : ja poprostu mam wieksza satysfakcje ze zdobycia trudnej kobiety, ktora podobno jest niedostepna, poza tym lubie kobiety ktore wiedza czego chcą i sa pewne siebie, nie takie ktore smęcą, że paznokcia sobie złamie itp xDDD
w 100% cie rozumiem dokladnei tak samo uwazam
Nie pogardze tez nekomimi (kocie uszy, czesto idace w parze z mundurkami) i ślicznotkom w yukatach xD.
Moja kolezanka am takie kocie uszy i czesto je zaklada zajebiscie w nich wyglada
Ostatnio edytowany przez shannon87 (2007-02-28 01:18:03)