Nie jesteś zalogowany.
Śmigać nago jak jest się samemu, to nie sztuka:P
Zgrzyt, chyba ci się pojęcia mylą, kompleks rodzeństwa daleki jest od loli. No chyba, żeby je połączyć w jeden hen-komplex;)
czasami chodzę tak po domu a jeszcze częściej tak śpię ,nic niezwykłego ,a czy zauważyłeś "LUB wielbieciela (...)"
PS. już 2328 zboków tu lukło
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2007-03-01 01:36:33)
no wiadomo, lepiej z mamą albo z tatą xDDDDDDD bo z Bratową to jush jest chłamstwo chyba xDDD, nie no ja sam zadko zostaje, bo zawsze moja suczka jest xDDD- szkocki collie zmiesznany z niemieckim ofczarkasem xDDD
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
no wiadomo, lepiej z mamą albo z tatą xDDDDDDD bo z Bratową to jush jest chłamstwo chyba xDDD, nie no ja sam zadko zostaje, bo zawsze moja suczka jest xDDD- szkocki collie zmiesznany z niemieckim ofczarkasem xDDD
O kurde, nie wciągaj się aż tak bardzo!
Mam na to odpowiedni cytat z Barańczaka:
"W środku pampy śpiewał gaucho Bruno:
Może być i dama
lub pastuch - kawał chama
ale lama to numero uno!"
Ostatnio edytowany przez hikikomori (2007-03-01 01:38:38)
Śmigać nago jak jest się samemu, to nie sztuka:P
Zgrzyt, chyba ci się pojęcia mylą, kompleks rodzeństwa daleki jest od loli. No chyba, żeby je połączyć w jeden hen-komplex;)
Niby nie, ale to pewnie przez to, że nie wychowywałem się w jakiejś komunie, gdzie starzy byliby całkowicie wyzwoleni
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Jednak mnie przerażasz
ups trza przychamowac , bo dziś padało, na drogach mokro i mozna wpasc w poślizg xDDD
Ostatnio edytowany przez kensei_satori (2007-03-01 01:38:04)
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
Miłość Między Gatunkowa widzę
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
kensei_satori piszesz o sobie "Zainteresowany głównie tematyką miecza ;-)" teraz się aż trach spytać jakiego
xDDDDDDDDDDDDDDDD
ja jestem niegroźny i zwyczajny ]8->
Ostatnio edytowany przez kensei_satori (2007-03-01 01:41:01)
O jak by TVN lub Polsat zobaczył ten temat .........byłbym dumny XD
xDDDDDDDDDDDDDDDD
ja jestem niegroźny i zwyczajny ]8->
"Uznany niegroźnym świrem tylko był" xD
Grzeczne dzieci już idą spać !!@!
Miłych snów Atem,wyśpij się
hehehe Dobranoc
kensei_satori piszesz o sobie "Zainteresowany głównie tematyką miecza ;-)" teraz się aż trach spytać jakiego
Hmm... noo, a ja z nim w sobotę na imprezkę się wybieram... hmm...
Ktoś wcześniej wspominał, że żona męża za pokojówkę przebierała... tutaj przykład króliczka ^^
http://img217.imageshack.us/img217/7615/img2542vr3.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/9828/143123ty0.jpg
Klikacie na własną odpowiedzialność^^
Hmm... raczej wygląda na tą co jej kilku lat brakuje... do... prokurator i te sprawy...^^
Ale ogólnie... jest kawaii... jak to mówią takiej słodyczy to ze świeczką szukać...
Tylko żeby coś jeszcze w tej swojej ślicznej główce miała...
Heh jak bym miał wybierać to raczej tą rudawą (może jakiś sentyment )
Ciekawy temat.Aczkolwiek ja nie mam w nim co pisać
A ta powyżej to faktycznie jest bardzo słodka.
Ostatnio edytowany przez tomxxx (2007-03-01 09:00:09)
Popieram Malkora, ruda najładniejsza. Chii jest taka sobie
"Skazany na zajebistość"
Nemezis mentalnych sodomitów: prosię ziemne (mrównik).