Nie jesteś zalogowany.
ja dzisiaj przegrałem ze składem bodajże chouji ino temari, rozwalili mnie bo choujiego cigle nie mogłem zaatakować (miałem tylko Kibe) a mu tak fuksiarsko chakra wpadała że sie zdenerwować można XD
[URL=http://img410.imageshack.us/my.php?image=smalltestyb3.jpg][/URL]
A o co w tym chodzi? Small Test?
zdałeś jedną z misji
do usunięcia
Ostatnio edytowany przez Dinveth (2007-03-21 21:53:30)
A ja mam 8 postaci odkrytych i czekam na 50 sound NINJA zeby odblokowac Kakashiego
Jaki team polecacie na ta misje ??
Win 2 battles against Kidoumaru. (0/2)
Win 2 battles against Sakon. (1/2)
Win 2 battles against Tayuya. (0/2)
Win 2 battles against Jiroubou.
PS.1Ja przewaznie walcze w skladzie Tamari,Hinata,Sasuke(z musu nie mam INo wciaz)
PS2.Kim mozna zastapic Sasuke zeby sklad byl lepszy??
PS#. Hinata czy Neji??
Ostatnio edytowany przez budyn (2007-03-22 02:00:30)
Jaki team polecacie na ta mije Win 2 battles against Kidoumaru. (0/2)
Win 2 battles against Sakon. (1/2)
Win 2 battles against Tayuya. (0/2)
Win 2 battles against Jiroubou.
Mi ta misja nie dziala, nie wiem czemu.
[cytuj]PS.1Ja przewaznie walcze w skladzie Tamari,Hinata,Sasuke(z musu nie mam INo wciaz)
PS2.Kim mozna zastapic Sasuke zeby sklad byl lepszy??
PS#. Hinata czy Neji??[/quote]
co do Hinaty badz Nejiego to zalezy od taktyki jaka sobie obierzesz, Neji zabiera spora ilosc chakry rywalowi a hinata glownie atakuje...
ja staram sie zrobic zadanie z Sakonem i mam sklad Kankuro, Kiba i Sasuke... o dziwo zespol nie do zdarcia ;] kazdy z nich ma potezne ataki i jak nie jeden to drugi przywali te 60dmg a Kankuro jeszcze zarzuci atak gdzie 40 energi schodzi z rywala przez 4 rundy i wtedy przeciwnik ma malo do gadania ;]
swoja droga nadal sie zastanawiam jak nie ktorzy robia ze zabieraja cala przychodzaca chakre od ciebie...
walczylem z typem co mial m.in Kabuto i Shino w skladzie, co prawda niby logiczne... ile tam ? Shino sciaga 2 chakry a Kabuto chyba 1 ? wiec dochodzace odpadaja calkowicie i nie moge atakowac... ale przy tym jest potrzebna chkra bloodline wiec chyba wiaze sie to z duzym fartem w przyborze chakry... mimo wszystko od poczatku do konca nie moge zaatakowac i po prostu wegetuje az koles wybije moich shinobi ;] .... strasznie irytujace ;]
Wyprobuje twoj team.
Tylko czy ten atak kiby co bierze 60dmg przez 3 rundy dziala tak ze raz aktywujemy ya technika i pozniej samoczynnie on atakuje przez 3 rundy zadajac 60dmg??Chyba nie?
Ostatnio edytowany przez budyn (2007-03-22 11:54:38)
Tylko czy ten atak kiby co bierze 60dmg przez 3 rundy dziala tak ze raz aktywujemy ya technika i pozniej samoczynnie on atakuje przez 3 rundy zadajac 60dmg??Chyba nie?
Wpierw musisz naznaczyc przeciwników inną techniką i wtedy możesz użyć tej co przez 3 rundy wpiepsza z przeciwników po 20hp na runde i czyni Kibe nietykalnym:) imho bardzo dobra ta technika, tylko ma ten minus, że jak któryś przeciwnik jest nietykalny przez którąkolwiek z rund w których aplikujesz tą serie, to nam umknie.
Ostatnio edytowany przez mastah (2007-03-22 13:21:43)
wygrałem z Ino zaliczyłem sasuke quest of power i teraz hulam z nejim aby odblokowac dzwięk
Pierwsza postać z dźwięku odblokowana. Teraz staram się wygrać walki choujim lecz mi niezbyt wychodzi. Jakiego składu używaliście wraz z Choujim by wygrać 5 walk pod rząd?
Wyprobuje twoj team.
Wpierw zaznaczasz pieskiem graczy, pozniej odpalasz technike z dwiema glowami co zadaje 15 dmg przez 3 rundy, a nastepnie walisz inna technika (takim zwyklym ciosem) po 60 dmg. I tylko bijesz nia po 60 dmg, jak sa te dwie glowy na przeciwniku. Jak ich nie ma, tylko jest sam piesek to bijesz po 30 dmg.
A ja teraz poluję na soundów w celu odblokowania Kakashiego , zostało mi 39 do pokonania
Pierwsza postać z dźwięku odblokowana. Teraz staram się wygrać walki choujim lecz mi niezbyt wychodzi. Jakiego składu używaliście wraz z Choujim by wygrać 5 walk pod rząd?
Sakura i Kankuro
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-03-22 18:06:14)
o kurna... grałem sobie chouji + kankurou + Shikamaru, a tu mi wyskoczył gościu z Sandaime, Gai i Kankurou, i o dziwo wygrałem (moja strategia: shikamaru nie pozwalał się ruszyć, a kankurou walił cały czas)
oczywiście mi dobra chakra przychodziła
a gościu zrezygnował po kilku rundach
Ostatnio edytowany przez Dinveth (2007-03-22 20:13:55)
właśnie skończyłem walkę na poziomie chuunin w składzie neji, hinata i lee bo robię misje z nejim (już miałem 3 wygrane) a tu o dziwo trafiłem na
orochimaru gai sandaime
i weż tu wygraj z nimi
[cytuj]Masz racje Aizen. Ten skład jest nie zniszczalny[/quote]
ja też tym grałem chouji, sakura i kankuro
Ostatnio edytowany przez krecik502 (2007-03-22 20:24:22)
ja też nie raz trafiam na takich, zwłaszcza jak mam 4/5 misji zrobione... walka, myślę, że wygram a tu gość z dźwięku, zabuza i kakashi
Sakura i Kankuro
Masz racje Aizen. Ten skład jest nie zniszczalny:)
Aizen napisał:Sakura i Kankuro
Masz racje Aizen. Ten skład jest nie zniszczalny:)
grałem nim i nie najlepiej mi szło, wolę zamiast Sakury Shikamaru
Ale chouji ktory ma właczone 3 kapsułki staje sie bardzo łatwym celem jeśli nie zostanie uleczony.