Nie jesteś zalogowany.
-30 przy surrenderach to zaden wyczyn ;/ mialem ponad -60 i zrezygnowalem (szukanie INO)
kiedyś miałem 180 nie narzekaj(też ino xD) fajnie to wyglądało...wins 1 losses 185 streak -180 xD
Ale ja sie tym nie chwale ^^ Wiem ze moze byc wiecej, ale po tych 30 kolejkach znalazlem swoja Hinatke,a ino z 5 razy wtedy spotkalem
wyszedlem z zalozenia, ze bezsensu jest dawac tyle surrenderow gram dalej, mam stopien chuunin i bede zdobywac postacie, ktore moge na tym lvl zdobyc
Ale mogles tez dawac suurrendery a pozniej skasowac konto :d
wiem
btw, ataki Kiby takze podlegaja 50% pomniejszeniu dmg przy atakowaniu sasuke z sharinganem
Ja tak wlasnie zrobilem i teraz mam 10:4 ^^ ale niestety za chwile bedzie 10:5
wiem^^ o kibie^^ ale jeśli masz w teamie dodatkowo kabuto to sama słodycz bo sharingankiem może sobie wtedy tyłek podetrzeć xD
heh z tego co sie orientuje to diesvindu jeszcze nie ma kabuto
nie mam kabuto
zrezygnowalem z levelowania i szukam INO
Heheh ja tez sie skupiam na misjach i mnie znowu wkurza te 4/5 i loose ;/
nie ma to jak magia...przegrywam co rusz już jestem na 1800 miejscu...i nagle koles z pierwszej 100 co robi?? poddaje sie od razu gdzie sie znajduje potem?? 1100 ktoś to wytłumaczy/ ?xD
moze mi ktos polecic jakis dobry team w ktorym musi byc Sasuke? (z podstawowych postaci ) Gram caly czas z Lee w druzynie, ale nie mam juz w ogole pomyslu na trzecia postac :/
Aktualnie mam 31 wygranych z rzędu i nikt z tych osób się nie poddał:)(mam sounda w drużynie)
[URL=http://imageshack.us][/URL]
Ślicznie , tylko czemu tego swego soundowego składu nie pokazałeś?:D
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-04-06 11:32:13)
Ślicznie , tylko czemu tego swego soundowego składu nie pokazałeś?:D
Mam zamiar go użyć na turnieju i to ma być niespodzianka dla przeciwników. Jeśli słowo żekniesz, że informacji nikomu nie przekażesz to mogę Ci napisać skład na pm:>
Ostatnio edytowany przez mastah (2007-04-06 12:00:44)
[cytuj=diesvindu]moze mi ktos polecic jakis dobry team w ktorym musi byc Sasuke? (z podstawowych postaci ) Gram caly czas z Lee w druzynie, ale nie mam juz w ogole pomyslu na trzecia postac :/[/quote]
Mysle ze chodzi Ci o robienie misji ^^ Ja ta misje zrobilem takim skladem: Sasuke, Naruto i TenTen... Bylem niepokonany Ale to trzeba sie nauczyc grac jakas postacia zeby nia grac Ja np. Leem grac nie umiem tak jak postaciami uzywajacymi Genjutsu
Mam zamiar go użyć na turnieju i to ma być niespodzianka dla przeciwników. Jeśli słowo żekniesz, że informacji nikomu nie przekażesz to mogę Ci napisać skład na pm:>
Nie przekażę , napisz
Mam rozumieć że w końcu zrobiłeś misję z Kabuto , miałeś wszak problemy ze zrobieniem 7 pod rząd , a tu raptem 31.
No chyba że chodzi o innego sounda
[cytuj=Aizen]Mam rozumieć że w końcu zrobiłeś misję z Kabuto , miałeś wszak problemy ze zrobieniem 7 pod rząd , a tu raptem 31.
No chyba że chodzi o innego sounda [/quote]
Kurde tez chce byc juz w tamtym momencie ^^
Ehh Sakurka dobra jest do Choujiego i Nejiego ale mysle ze przydalby mi sie ktos z silnym atkaiem... ktos taki jak Sasuke...
Ostatnio edytowany przez Roni1001 (2007-04-06 12:27:56)
nareszcie koniec walk
GRUPA D
krecik502 3-0 Kaleh
jestem w formie, ale jak zwykle fart z chakrą miałem
Kurcze ja moge bys super taktykiem ale mam wielkiego pecha do chakry i zbyt czesto przegrywam przez to
Ostatnio edytowany przez Roni1001 (2007-04-06 15:28:55)