Nie jesteś zalogowany.
Kurcze ja moge bys super taktykiem ale mam wielkiego pecha do chakry i zbyt czesto przegrywam przez to
To jak jesteś super taktykiem, to stwórz skład, który będzie mocny niezależnie jaką czakrę dostaniesz. Np taki, który wykorzystuje wszystkie rodzaje czakry, albo taki który jedzie na klockach (np. Kankurou).
no i nareszcie zdobylem INO po 99 losses (surrendery ) nareszcie trafila sie walka przeciwko INO
Mój skład to Tenten Sikimaru i Temari
Ostatnio dla jednego gościa byłem wredny i przetrzymałem go 15 rund w którym nie mógł wykonać ruchu.[ukryty][szpan]Jestem niedobry wiem:-D
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
[cytuj]To jak jesteś super taktykiem, to stwórz skład, który będzie mocny niezależnie jaką czakrę dostaniesz. Np taki, który wykorzystuje wszystkie rodzaje czakry, albo taki który jedzie na klockach (np. Kankurou).[/quote]
Nie powiedzialem ze jestem ale ze jesli bym byl i mysle ze super taktyka do tego nie wystarcza
[cytuj]no i nareszcie zdobylem INO po 99 losses (surrendery ) nareszcie trafila sie walka przeciwko INO [/quote]
Gratzzzz
[cytuj]Mój skład to Tenten Sikimaru i Temari [/quote]
No coz jak juz chyba wczesniej mowilem kazdy umie grac swoimi postaciami, a ja nie umiem grac Shikamaru, bo slabo panuje nad genjutsu Temari tez mi cos nie podchodzi za to jako tako mi idzie Tenten
[cytuj]Ostatnio dla jednego gościa byłem wredny i przetrzymałem go 15 rund w którym nie mógł wykonać ruchu.[ukryty][szpan]Jestem niedobry wiem:-D[/quote]
Bycie niedobrym jest czasem fajne a czasem nie
Heh w tym poscie sie emotkami pobawilem :D[szpan]
ja bym cie zabił...choć raz jakiś taki koleś mi sie trafił co tylko blokował...nie atakował...zapomniałem o grze patrze 30 minut pózniej wygrałem walke...i sie zastanawiałem jakim cudem xD
alez sie wkurzylem ;/ koles wyskoczyl mi z Sandaime, Orochimaru i Tsunade ja mialem team Sakura, Sasuke i Naruto... bo wykonuje jednoczesnie misje by odblokowac Kakshiego oraz Kimimaro ... w walce zostal pojedynek Sasuke vs Tsunade i wszystko bylo by super gdyby nie to ze koles mial niesamowite szczescie do chakry... mimo iz mialem sharingana i ponad polowe energii to przegralem a do tego nawet nie moglem sie ruszyc, koles dostal chyba z 7 razy pod rzad chakre taijutsu i mnie kopal tym swoim atakiem tsunade co wlasnie 1 taijutsu zabiera ... mi wystarczylo raz pacnac chidorii i bylo by po sprawie ehh wkurza cos takiego ;/
dodam ze ten atak tsunade powodowal podobnie jak u Sakury pauze na jedna ture
Ostatnio edytowany przez kasagrande (2007-04-06 21:45:33)
takie cos Cie wkurza? posluchaj tego. Atakuje Sakure najsilniejszym atakiem Lee, ustawiam rowniez, ze Sasuke ma rzucic na Gaare swoj najsilniejszy atak daje DALEJ. Czekam 1 min i co widze? Kazdy z przeciwnikow ma FULL HP! :| jakim cudem do cholery ?! nie mieli statusu invunerable :|
meedżik
Moze cziterek xD A tak serio to moze ktos ma defenda ktory neutralizuje jakiegos tam typu atak? ;>
proste...przegapiłeś ture i myśląc że ataki poszły to jednak tura sie skończyła a ataku nie wykonałeś^^
Ja tam uwielbiam bład kiedy sharingan mi sie blokuje i mam wieczny xD albo kiedy rasngan jest randomowy(dwie random)i nie ma cooldowna xD
takie cos Cie wkurza? posluchaj tego. Atakuje Sakure najsilniejszym atakiem Lee, ustawiam rowniez, ze Sasuke ma rzucic na Gaare swoj najsilniejszy atak daje DALEJ. Czekam 1 min i co widze? Kazdy z przeciwnikow ma FULL HP! :| jakim cudem do cholery ?! nie mieli statusu invunerable :|
mógł mieć kakashiego i odbić ataki... ale w sumie by się to tyczyło jednej postaci... kogo miał ten koleś oprócz gaary i lee?
1.Son1c wrzuc prosze tabelke do kolejnego postu bo juz za daleko zeby sie cofac.
2.Rozumiem ,ze tak jak w LM 1wszy z grupy gra z 2gim z innej grupy.Osoby z tej samej grupy nie moga na siebie wpasc?
3.Ja jade na wies na swieta, wiec nie moge rozegrac mojego meczu juz w niedziele czy przez kolejne kilka dni.
[URL=http://imageshack.us][/URL]
Ostatnio edytowany przez Zielony (2007-04-07 01:14:36)
hej, wracam do gry, jak by był nastepny turniej to bym chciał udział wziaść, dzisiaj zdobyłem special jounina, odblokowałem sakona, jestem na najlepszej drodze to odblokowania kabuto a później zrobie zabuzę, o ile mi sie zapał nie wypali
Gah chyba w grupie D jest remis...
@ mastah
ten ktos nie mial kakashiego, nie pamietam juz kogo mial, ale to byla ktoras z podstawowych postaci.
Przed chwila trafilem na taka walke : moj sklad : kiba/kankuro/temari vs temari/sasuke/TenTen . Kazdej mojej postaci zostalo po 30hp, naznaczylem CALA trojke przeciwnikow Kibą. Mialem 7 chakr do zuzycia (po 2 kolejkach czekania) i zaatakowalem ich nastepujacymi atakami : trucizna kankuro(10hpx4)+podwojne glowy kiby + atak temari, ktory zabiera 35hp wszystkim postaciom. (w druzynie przeciwnej tylko sasuke mial sharingana) lacznie przez 1 ture kazdej postaci powinno zostac zabrane 10+60+35, tak? Skonczylo sie na tym, ze kazdej postaci ze 100hp zostalo po 30hp, a sasuke zostalo 40hp :| gdzie tu jakakolwiek logika ?!
czyli 10 + 20 + 35 = 65^^ u sasuke 32;P