Nie jesteś zalogowany.
Na jakie postacie zwrócić SZCZEGÓLNĄ uwagę??
na wszystkie...bez wyjatkow...
koles, wez troche po probuj praktycznie a nie sie pytajac na okolo i sam do wszystkiego dojdziesz ;] nie zebym byl zlosliwy czy cos ten tego... wcale nie ...yyy
Zacznij sobie grać Naruto,Sakura,Sasuke(przynajmniej ci się misja z saskaczem nabije) i popatrz w jaki sposób grają inni, może sam coś wymyślisz.
Pomysl tez na czym chcesz sie skupic najbardziej... Ataki z obrazeniami (typu Sasuke - 60dmg) albo tez Genjutsu (Shikamaru) czy tez ataki zadajace obrazenia kazdemu przeciwnikowi... Pozniej to jakos polacz... Oczywiscie moze byc po jednym lub tez inne typy... Zalezy jak wolisz bo Ty grasz dla siebie ^^
Karzdy ma swoje upodobania wobec swych postaci ja ostatnio gram : tenten ; sikimaru ; temari Poniewarz lubie blokowac przeciwników i zadawac rany całej drurzynie.
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Aha dzięki za porady. A czy pisze na www jaka postać zadaje obrażenia całej grupie przeciwnika??
że wy macie cierpliwosc ;p ... wez chlopcze zagraj kazda z postaci i sam sobie zobaczysz co kazda soba prezentuje jak nie znasz angielskiego... pytajac sie co chwile co robi Shikamaru, co robi Temari i co robi Kankuro albo jak uzdrawiac badz jak krasc chakre... a tak w ogole to co to jest chakra ? a co to jest to takie czerwone, niebieskie, zielone i czarne ? ... cofnij sie do 1 postu w tym temacie a pozniej troche wlasnej inwencji tworczej ;]
Ostatnio edytowany przez kasagrande (2007-04-16 18:02:20)
Turniej stanal w miejscu
Aha dzięki za porady. A czy pisze na www jaka postać zadaje obrażenia całej grupie przeciwnika??
Nie ma za co Oczywiscie ze jest tam napisane, a pozatym masz tez to rozpisane podczas walki na "tych kwadracikach" z atakami ^^ Pozatym nie mogles sprawdzic zamiast to pisac?
odblokowałem kabuto i shizune :] RŻĄDZE [hehe] ( napiszcie jeżeli przesadziłem z emotkami)
Ostatnio edytowany przez Kaleh (2007-04-17 18:44:46)
Ja odblokowalem Zabuze i Kabuto, a teraz bede odblokowywal Shizune ^^ TO ja bede rzadzil :D A i w misji z Kakashem mam juz 1 zabitych na 1 walke odkad odblokowalem misje z nim... Nie wiem dlaczego bo nie widzialem zadnego sounda tam. Mozecie wypisac Soundy to 5 soundow Orochimaru i Kabuto czy kto?
ja do zabuzy mam jeszcze 5 walk... ale szybko zejdzie bo gram kankuro- shizune- haku
i nawet całkiem nieżle mi idzie
EDIT: Sakon, Kimimaro, Kidomaru, Tayuya, Jiroubou ( chyba tak sie to pisze...) Oto i 5 soundów
Ostatnio edytowany przez Kaleh (2007-04-17 21:13:09)
No to tak myslalem :P to chyba Kimimaro i Sakona narazie zwalczylem ale 3 walka to juz bez soundow
Kabuto i Orochimaru tez sa uznawani jako Soundy
Po dosyć długim czasie (polowanie na rzadko występujących Mistów) udało mi się w końcu odblokować Kurenai!!!
Teraz czas wziąć Choujiego do teamu i zapolować na Jiroubou
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-04-20 01:24:41)
Hehe czytaliscie newsa? Sa nowe postacie, genini z dzwieku ^^ mmmm trzeba wyprobowac Moze oni tez beda sie do soundow zaliczali a pewnie teraz bedzie wiele osob je wyprobowywalo wiec osoby co wykonuja misje z Kakashem do roboty!! ^^
z tego co bakalem to tacy sobie sa . Chociaz Zaku Abumi jest calkiem wypasik
A mi Kin się widzi . Ale i tak już dawno nie grałem
Mhm , dobrze że się pojawili , przydadzą się do odblokowania Asumy