Nie jesteś zalogowany.
ja gram od około 4 dni i mam range Special Jounina (bo pokonałem innego) a ranking 8930 Wins: 32 Losses: 42 mam wszystkich Sound Ninja prócz Kimmimaro teraz odblokowuje Zabuze Kyuubi Naruto i CS Sasuke to cięzka sprawa ale mi brakuje 2 walk by mieć CS Sasuke
Ehhh : < Misje wrocily do normalnego stanu ; < Jak ja je teraz zrobie
Dam głowę, że Pawa się cieszy
z tymi misjami to prawdziwe utrapienie ale czego się nie robi by mieć nowe postaci
help
czesc mam pytanie czy mozecie dać dalczą czensc istrukcji
Team dla Choujiego? Próbowałem różne kombinacje. Ale doszedłem najwyżej do +2 Strike[deprecha].
@ Jestem nowy ;p Siemka Wszystkim[respekt]
Team dla Choujiego? Próbowałem różne kombinacje. Ale doszedłem najwyżej do +2 Strike[deprecha].
@ Jestem nowy ;p Siemka Wszystkim[respekt]
Grałem w to wieki temu więc Ci nie odpowiem na pytanie, bo pewnie się masa rzeczy pozmieniała, ale tak z ciekawości to ktoś w to jeszcze gra ??xD
aaa no i ja dawno nie gralem oj dawno dawno... a co do choujiego? sprobuj sasuke i moze moze kankuro? Ale ja w to zawsze slaby bylem ^^
Może ktoś powróci ;p by se zagrać. Dzięki za pomoc
Gralem ostatnio sobie w NA ; > , bylo fajnie milo i kul xD caly dzien grania wbilem do top 10 i znowu sobie odpuscilem xd. A team byl czesto Kakashi, kimimaro i jescze ktos nie pamietam xD
Naruto-Arena to były czasy Kiedyś w to grałem całymi dniami, było to jeszcze zanim zmienili ekran wyboru postaci, i dodali sanninów itd Potem miałem przerwe, bo mnie znudziło, a gdy chciałem wrócić to dupa, wszystko się zresetowało Perspektywa odblokowania od nowa jouninów, odstraszyła mnie skutecznie do dzis
Ale gra ogólnie bardzo fajna. Moim ulubieńcem w teamie był zawsze Shikamaru XD
ja tam nigdy nie rozumialem zbytnio tej gry i nie wiem czy nie zaczac od nowa (wtedy nie ogladalem naruto)
a naruto arena znowu nie dziala. sory ze pizse jeden pod drugim ale dla odswierzenia tematu
Dzięki zdobyłem Jirobou . A tema Kankuro i Kiby Albo Shika i Temari? Te drugie to raczej altwe ale 1 tem to niewiem .
ja nie moglem jirobou zdobyc dzis wygralem 3 walki a 3 przegralem, nie moge dobrego teamu znalezc
Tochigo moze dodaj do obu sasuke ma silnego ciosa ;] przynajmniej z tego co pamietam ^^ Albo Sakure
Ostatnio edytowany przez Roni1001 (2007-10-15 17:32:23)
Jkai teamem zdobyles Jirobou
Chouji, Kankuro i Temari chyba tak to bylo ;p. NA powrace
gralem tez takim teamem i nie moglem wygrac