Nie jesteś zalogowany.
Spoiler
Cholera najfajniejsza i najladniejsza Claymore zostala zalatwiona w taki sposob.[placze][shithappens] Az mi sie przykro zrobilo jak zobaczylem lecaca ku niebu glowe, a cialo pewnie stojace na ziemi... [placze][placze]
Noszkurdebalans i teraz nie ma na czym zawiesic oka (no Clare nie jest jakas brzydka czy cos, ale to Teressa byla tym nr. 1 w kazdej kategorii ).
Zabic Priscille!! [ostrzezenie][beznadzieja]
mam mieszane uczucia, ja oglądam to anime; raz jest świetnie, a za chwile taką chałe odwalają, że aż sie nie chce na to patrzeć.
tak nierównego poziomu animacji i udźwiękowienia ze świecą szukać. zupełnie jak by im nie starczało chęci na rysowanie całego odcinka. no i w niektórych momentach jest tak kurrr...ko ciemno, że nic nie widać. jak bym nie oglądał mangi, to nie wiedziałbym, o co chodzi.
Ostatnio edytowany przez Farfarello (2007-05-23 21:39:04)
kurde mi sie ep tak podobal ze jak sie skonczyl to musialem sie upewnic ze trwal 20 min bo wydawalo mi sie ze z 5 max :DD
Claymore koksa !
Spojler
Tylko czemu Autorzy omineli jedną scenę.
Jak Claire chodziła z głową Teresy i szukala męszczyzny w czerni. W końcu to bardzo ważna scena, gdyż jako pierwsza osoba dołączyła do agencji z własnej woli i jako jedyna powstała ze zmieszania z claymore, a nie youm'y.
taa... coś napewno wymyślą, bo tak pomykają z serią, że za 2 miesiące mangę dogonią (wychodzi 1,5 odcinka na tom mangi) i będą jakieś gówniane filery;
jak to clare było ciężko w młodości, albo jej się miecz połamie i będzie musiała się udać po starożytną rudę wydobywaną ze skamieniałych gówiem chomików z marsa, a na końcu to wszystko musi pobłogosławić wróżka zębuszka... no tak, zapomniałem o wątku miłosnym... "ja jestem clare, a to jest pani clarowna".
edit. są jeszcze dwie opcje;
- zaczną mangę wypuszczać co tydzień (a filery będą za pół roku - wtedy patrz akapit drugi).
- zakończą animacje w jakimś dziwnym momencie (jak berserk-a - wtedy będzie trzeba coś innego poszukać).
Ostatnio edytowany przez Farfarello (2007-05-24 18:33:45)
A wy tak gadacie o anime skoro nawet całe nie wyszło.Dla mnie to bez sensu.
Jak dopiero się wypowiem jak będzie w całości.
Ciekawy ten 8 epek??
Ciekawy ten 8 epek??
a jeśli ciekawy nie jest, to poczekasz na 9, albo 10?
a mam inny wybor??
odcinek bynajmnije nie jest nudny,a z tego co widzialem to bedzie pokazane jak Claire dołącza do organizacji, to widac na koniec 8 epka
a 8ep wymiata , animacja znowu niszczy :DD
crixon: oznaczaj wypowiedzi "SPOILER" ...
DevilDrom: nie każdy ma na tyle dobrego neta by sobie ściągnąć wszystko od tak więc jeżeli coś jest nudne po co zawalać łącze jak można co innego porobić... Fakt, że oglądanie serii nie pokolei bez wszystkich epów to dno... no ale... każdy ma swoje zdanie na temat oglądania i ogląda jak mu się podoba.
Nie zauważyłem, żeby wątek był poruszony... a więc pytanie do czytających Mangę, Czy będzie walka Pomiędzy Clare a Clare?
Clare a Clare? Nie bardzo rozumiem o co ci chodzi? Clare jest tylko jedna, w 12 tomie mangi pojawia się Clarice, nie całkiem udany Claymore z pewnymi cechami przypominającymi Clare, o nią ci chodziło, czy będą walczyć?
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Jemu sie chyba troche wontki pogubily to co ostatnio lecialo to byly wspomnienia Clare a nie inna postac.
Chyba ze sie pytasz czy bedzie walczyla Clare z Priscilla bo mozliwe ze ci o to chodzilo.
Yeti____: aha... rotlf thx za info , nie skumałem tego, że to wspomnienia... thx za info...
No, no robi się ciekawie
Ja natomiast lubię, jak akcja jest szarpana i nie idzie na jeden takt - dzięki czemu nigdy nie wiadomo czego się spodziewać, tak jak to miało miejsce w ostatnim odcinku.
No odcinek świetny i trochę szkoda mi... priscilla choć fajnie wyglądd to musi zginąć, ciekawe jak się potoczy, teraz przynajmniej znamy już główny cel naszej bohaterki więc za nie długo mam nadzieje, że uświadczę równie zaje***e akcje
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
priscilla choć fajnie wyglądd to musi zginąć
wcale nie jestem tego taki pewien, zwłaszcza po tym co dzieje sie potem.
W ramach offtopu coś dla maniaków tapetka na komóre enjoy
Ostatnio edytowany przez opcy (2007-05-25 16:53:53)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Niedługo pewnie zrobie sobie Temat na podstawie Claymore;P A co do priscilli to kiedyś też myślałem że zginie xD