Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Wybaczcie jak powtórzę kogoś komentarz ale nie chciało mi sie czytać. Według mnie animesub nigdy nie upadnie są dwa powody:
1.Fani którzy ciągle ściągają anime i domagają sie napisów i możliwe ze by wspomogli dotacjami stronę.
2.Anime które ciągle powstaje i mało jest jego w Polsce i raczej tak szybko sie nie skończy.
I tak to wygląda z "naszym" anime sub. Mnie tylko interesuje jak długo jeszcze będę sie zajmował anime ;p do 50 lat czy dłużej ;p. Ale jak już taka sytuacja by nastała by "nasze" animesub by opadło przepadło itd. to nie wierze ze nie znalazła by sie osoba która by przywróciła do życia ta stronę.
Pozdrawiam Zmora
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2007-04-09 02:37:17)
co do napisów to nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, napewno niektórych z was brak napisów, i chęć oglądania Anime zmobilizowały by niektórych do nauki J.Angielskiego ; )
miałem to pominąć, ale raz się odniosę: nie znoszę podejścia tego typu, coś jak chwalenie się nawiedzonych użytkowników linuxa, wyśmiewających się z windziarzy, żyjemy w Polsce i możemy oczekiwać jęz. polskiego w napisach ...
a co do przejęcia serwisu, na stronie głównej niektórzy żartem, a niektórzy serio piszą 'że o mało zawału nie dostali' - natura nie znosi pustki, nie byłoby animesub.info, powstałoby coś innego
Jezeli ANSI upadnie (w co nie wieze) to wykupie na nowo ta sama domene, zbiore kilka osob chetnych do pomocy i w ciagu miesiaca ruszy na nowo, moze nawet w tej samej szacie graficznej, a jezeli szczescie dopisze to z tymi samymi bazami forum i napisow, czyli dla przecietnego zjadacza chleba nic sie nie zmieni, a niektozi pewnie nawet nie zauwaza zmian. Cos takiego jak ANSI nie ma szansy zaginac, jest takie powiedzenie, ze rozpedzona po stoku kula sniezna moze tylko rosnac.
Tion napisał:co do napisów to nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, napewno niektórych z was brak napisów, i chęć oglądania Anime zmobilizowały by niektórych do nauki J.Angielskiego ; )
miałem to pominąć, ale raz się odniosę: nie znoszę podejścia tego typu, coś jak chwalenie się nawiedzonych użytkowników linuxa, wyśmiewających się z windziarzy, żyjemy w Polsce i możemy oczekiwać jęz. polskiego w napisach ...
a co do przejęcia serwisu, na stronie głównej niektórzy żartem, a niektórzy serio piszą 'że o mało zawału nie dostali' - natura nie znosi pustki, nie byłoby animesub.info, powstałoby coś innego
ja się nie chwale, bo sam b.dobrze Angielskiego nie umiem i często korzystam z napisów ANSI, jednak chyba nie zaprzeczysz, że w tym co powiedziałem jest więcej niż troche prawdy -_-
Polska to polska jak komuś sie nie chce robić napisów to trza sie jezyków nauczyć^^ i:
1)samemu zrobic
2)olać jak reszta i oglądać in inglisz
ale spora czesc osob robi napisy dla siebie(jako trening języków i zabawa)więc sądze że powstałby serwis animesub second barrage albo Animesub Z i jedziemy dalej xD
Napisy można dosłownie wszędzie dodać. Nawet na własną stronkę. Ale podoba mi się licznik ściągnięć, więc tutaj je dodaję. Gorzej z forumowiczami. Co prawda też da się wszędzie znaleźć miejsce, ale sporo pójdzie w rozsypkę. Problem polega jednak na tym, że właściwie nic nie przepowiada rychłego zamknięcia ANSI, a już wpadacie w panikę. Jak to się mówi: "Nic w przyrodzie nie ginie."
Pamiętam, jak realne zamknięcia forum na WAP(taki komórkowy internet oj! Kiedyś całymi godzinami na nim ślęczałem) się rozpoczęły, to większość przeniosła się na forum FILIPIŃSKIE!? Ba! Nawet Węgrów wygryźliśmy, bo te cholery krzaczki wstawiały i naszym koleżankom i kolegom z WAP Nokie wysiadały. A głupie Węgry, choć bratanki, nie chciały zrozumieć naszego problemu. To była poważna wada tych MODELI (niedostosowanie do kszaczków na WAPie), nie wspominając o wybuchających niefirmowych bateriach Pamietam, jak jakaś Filipinka zaczęła rozmowę ze mną, jak my czytamy nasze wyrazy. Nie wiem jak jej wytłumaczyłem, że opuszczamy ogonki i te literki mają całkiem inną wymowę niźli próbowała, by to po angielsku wymówić
Ale po mimo lat i prób polskie forum i tak dotrwało na WAP do tej pory. Ba! Nawet z www można tam zajrzeć sami zobaczcie
Kiedyś nawet była batalia, które jest lepsze SuperWap, czy GreatWap Oj! Działo się. Nie wspominając o ciągłych sporach pomiędzy Judejczykami, a Erytrejczykami, bo z Plusa raczej niewielu miało tani dostęp do WAP
Ostatnio edytowany przez fillip75 (2007-04-09 18:33:50)
Ludzie, co wy jakąś spiralę nienawiści nakręcacie? Autor wątku zapytał hipotetycznie, co by było, jakby nie było, a tu każdy w swojej odpowiedzi wieszczy zagładę
A mówią, że anime nie oddziałuje na psychikę... tak bardzo. Zastanawiam się co niektórzy z was oglądali...
A mówią, że anime nie oddziałuje na psychikę... tak bardzo. Zastanawiam się co niektórzy z was oglądali...
Coś o narkotykach na pewno.
(Sorry, ale za dużo się endingu Becka nasłuchałem )
Jezeli ANSI upadnie to wykupie na nowo ta sama domene, (...) i w ciagu miesiaca ruszy na nowo, (...) czyli dla przecietnego zjadacza (...) nic sie nie zmieni
Po pierwsze, to nie jestem przeciętny, tylko niezwykły/niesamowity/jedyny w swoim rodzaju*. Po drugie, to bardzo bym się zmartwił. Po trzecie to pisze się to z dużej litery
Ale nie offtopując aż tak bardzo, to nie wierzę ani trochę w to, że ansi miałoby upaść. Zbyt wielu jest ludzi, którzy wzięliby sprawy w swoje ręce i postawili je od nowa.
*niepotrzebne skreślić
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-04-09 19:18:54)
"Skazany na zajebistość"
Strony Poprzednia 1 2 3 4