Nie jesteś zalogowany.
Youtuba ja chciec!!
hej khadzad naprawdę Ty nie CHCESZ!! Uwierz mi[madrala]
BA a ja znalazłem coś jeszcze gorszego BEz ściemy
iii tam zobacze xD lubie straszne filmy xD
W końcu zobaczyłem jaki jest dubbing na Jetix... OMG Fakt, dobrze, że nie mam tego programu xD
Ale o tym Dubie nie powiem złego słowa ;] Z czasem będzie lepiej, a jeśli już robić parodię, to można wzorować się na tym i na tym
Zajęcie zapewne interesujące Ale osobom, które podkładały głos na pewno nie spodobał się timing, nie dość, że się namęczyli, to jeszcze w złym miejscu większość wmontowana...
jeśli będziecie robić parodie to z checią sie na to pisze;P
I ja uważam, że parodia byłaby dużo lepsza:D
coś w stylu true style albo fun with akatsuki(tylko to drugie moze byc za trudne xD)
Byle nie "Saske je?ańcu, za?ierdole cię rasenganem z makaronem, hahahaha~", bo to raczej śmieszne nie jest... Bynajmniej mnie to nie śmieszy.
jeszcze syntezatorem mowy xD
nie najlepsze jest "aktywacja zembo zorda wzywam ch*jo zorda extrim (...) ok " czy reklamy i dobranie muzyczki XD
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2007-04-15 18:04:23)
http://www.youtube.com/watch?v=8bJBSDOjRHw
proszę na youtube ale jakoś dziwnie wyszło, dzwiek jest do bani.lepiej ściągnijcie pełną wersje, a na youtubie koniecznie obejrzyjcie ostatnie 3 minuty.
Tantir jak bedziecie robic parodie to powiedz to przesle ci nagranie:P
mam niesmak...jedyne dobre głosy to sakury i sasuke xD ale mogliby sie bardziej wczuc xD
A nie podoba ci się tsunade?? Ja myślę że ona jest najlepsza. Co do niemców to rzeczywiście póki co .
A do parodii to możemy robić w każdej chwili, jak macie jakieś pomysły to mówcie, a ja je w życie wdrożę.
Im MNIEJ wulgaryzmów, tym lepiej(wyszły już z mody, nudne są po prostu). Obejrzyjcie sobie np. Narutrixa od ManyLemon czy coś, może wpadnie wam jakiś pomysł. IMO najśmieszniej by było, gdyby parodia nawiązywała do innych anime.
Kroplówkę... dożylnie... szybko... jezu... czemu ja to obejrzałem.
ja od pomysłów nie jestem;P tepej głowie dość po...coś tam xD
ero-senin rulez !! :D:D:D
powiem tak...mi sie bardzo podobają parodie typu Fun With Akatsuki(wpisz sobie w youtubie;P) i True Style(dałem wyżej link;P)moge to oglądać cały czas xD