Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11
Tak jakby w przyszły weekend to Piernicon jest
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
z przykroscia musze powiedziec, ze niestety nie uda mi sie zebrac kasy na wyjazd zamiast pracowac pisze mgr'a. wiec przyplyw kasy raczej zerowy, a okazalo sie ze na koncie sa resztki
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
może przełóżcie na początek wrzesnia??
Mnie też by początek września bardziej odpowiadał ^^
ten zlot juz byl czy dopiero bedzie?
ten zlot juz byl czy dopiero bedzie?
hehe będzie ale jeszcze nie wiadomo do końca kiedy ale mamy nadzieje że będzie
Najlepiej by było jakby to się odbyło 1-2dni po Pierniconie
nie dobijaj...pojade na piernika i mam 1-2 dni na skołowanie kasy na jakis nocleg tam?? to juz lepiej od razu po pierniku(to poprostu dostane dofinansowanie xD)
No to ustalamy nowy termin bo mi się na stacje nie chce biegać ;P
bilet z pkp do Łagowa ok. 13 zł stoi +plus jeszcze domki(o ile beda miejsca?), no w sumie trochu kasy to jest.
A to w ogóle w Łagowie, czy sobie cos wkrecilam?
no to ja nie wiem wrzesien to ja raczej nie bo szkola xD
lilith_ napisał:Tak jakby w przyszły weekend to Piernicon jest
Trafna uwaga. To może piernicon 25-26 a potem dwa dni gdzieś pod Toruniem?
klik?
Hmmm... Wlokłem ten ból przez Włocławek...
bilet z pkp do Łagowa ok. 13 zł stoi +plus jeszcze domki(o ile beda miejsca?), no w sumie trochu kasy to jest.
A to w ogóle w Łagowie, czy sobie cos wkrecilam?
Rok temu było w Łagowie.
w każdym razie na termin sobota-poniedziałek się nie piszę - za mało ludu jedzie w tym terminie by opylał mi się jechać.
Ostatnio edytowany przez Dżibril (2007-08-17 23:34:40)
HEJ! szukam was i szukam a nad zalewem pustka
Może nie do końca na temat, ale ...
Jakiś czas temu zaproponowałem, aby zlot fanów ANSI w przyszłym roku w wakacje, zorganizować na studenckim polu namiotowym Alaska w Gliśnie Wielkim na Kaszubach . Byłem tam i rozmawiałem z szefem (popularnie zwanym czifem) i myślę że znajdzie się jakieś 4 dni wolnych terminów tam. Aby was zaciekawić powiem tak: prawdopodobnie nie będzie problemów z rzutnikiem, aby sobie coś obejrzeć . Byłem w tym roku , po raz kolejny, na zlocie fanów Monty Pythona i uwierzcie że miejsce jest idealne na tego typu zloty. To tyle o tym.
Oczywiście ew. organizacja spadnie galthrana, pa3cję (ona będzie główną atrakcją :> zlotu ) i 40i4.team ale wiadomo że wszyscy są zaproszeni do organizacji razem z nami
Ostatnio edytowany przez galthran (2007-08-19 15:30:34)
to na czym stanęło? kiedy i gdzie ostatecznie???
A swoja drogą to ma byc zlot m&a? czy mangowy/anime z naciskiem na jakies fantastyki rpg i bóg wie co jeszcze i jak sie to nazywa, czy tylko taki(jak wymienilam w ostatnim elemencie?
Ostatnio edytowany przez yuuki (2007-08-20 16:22:28)
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11