Nie jesteś zalogowany.
no, ciekawe, ciekawe.. zobaczymy co da się zrobić
bedzie czas, bede i ja
KDE4 ssie
heheheh, no to jak sie pewnie pojawie, a co tam, wypic piwko i pogadac z MANIAKAMI zawsze mozna.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Piszcze jakie wam terminy pasują, bo bez tego ani rusz! Na 80% można powiedzieć, że zlot będzie gdzieś w sierpniu (Zant wychodzi z woja ).
Na pewno nie pasuje mi początek sierpnia, najlepiej będzie tak w połowie miesiąca zorganizować.
moze byc w ten weekend
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
moze byc w ten weekend
Jeżeli to spontan to może byc xD
ja mam czas podobnie jak Tomeku ^^
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
pierwsza połowa sierpnia -> żeby jeszcze ładna pogoda była
KDE4 ssie
Kurde, ja nie mogę planować z takim wyprzedzeniem. Nie wiem, czy wakacji i reszty życia nie spędzę na obczyźnie.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
w sumie ostatecznie będę wiedział dzień przed imprezą czy tak, czy nie, ale jak mówilem, będzie czas..
~Winged - true, true
btw. to nie wiadomo czy do wakacji w ogole dożyję (odpukać)
Ostatnio edytowany przez parara (2007-04-17 23:07:19)
KDE4 ssie
Dzień przed imprezom też jest dobrze jeśli tylko nie zamierzasz nocować w domku
Jeśli to gdzieś w lecie to sorry.
Avangarda, Teleport, Dojicon, Piernicon są latem
a to mówi samo za siebie
Dzień przed imprezom też jest dobrze jeśli tylko nie zamierzasz nocować w domku
mam nadzieję, ze jak coś, to w samochodzie sobie poradzę
KDE4 ssie
no ja też ale ja wybieram się znacznie dalej (Japonia)
Nie chwal się xD Wystarczy tylko kasy nazbierać i możesz jechać
Ja to bym na pewno był, ale jak z kasą... się zobaczy. Ja niestety jeszcze nie pracuję^^
Ho .ho może i ja na piwko wpadnę ? W sumie niedaleko...
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Gdybym jak zwkle w takie cieplejsze miesiace nie wiazał ledwo koniec z koncem to i bym pojechał (który to juz zjazd mnie omija przez to ... nie pamietam, ciezko zliczyc)... Damyt
Skoro 'kensuś', lilith_ (& skład z poznańskich spotkań) by się wybierali pewnie i jak chętnie się zawinę gdzieś tam razem z tą grupką
jezeli to sierpien to odpadam ;X pozatym w te wakacje to w ogole bede tak poza domem bardziej ol mai gad ^_^ ile imprez sie szykuje ale 1/2 omine ^_^
Mnie boli to, że w Anglii będę od ogłoszenia wyników matur (czyli pewnie czerwiec) do gdzieś tak połowy sierpnia, choć to i tak nie jest pewne na 100%. Jakbym był w Polsce, to wpadam na bank.. tfu..na zlot
"Skazany na zajebistość"
a czy ktoś ewentualnie pisze się na domek? XD
ostatnim razem stwierdziłam, że jestem zdecydowanie za stara na karimatę XD
zawsze zostaje materac...tylko dmuchać trzeba : ]
ja do 15 sierpnia mam studia potem jeszcze sesja. nie wiem jak będzie z czasem. W maju poznam terminy wyjazdów z klubu. dobrze by było żeby zlot trwa kilka dni 5-6 tak żeby każdy mógł się wstrzelić i wpaść na kilka dni.