Nie jesteś zalogowany.
ehhh juz sie nie moge doczekac tego wyjazdu A tak na powaznie to jestem bardzo ciekawy jak to ostatecznie wyjdzie, znaczy sie ile z tych osob ktore teraz tak sie "ekscytuja" [zeby nie powiedziec podniecaja ] pojawi sie jak przyjdzie co do czego. Oby bylo nas jak najwiecej. Ja bede na 90%. Pozostale 10% to mozliwosc ze wypadnie mi przymus wyjechania na budowe, zebym mogl wreszcie napisac prace magisterska i obronic ja moze jeszcze w pazdzierniku
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
przypadkiem kilu kumpli z druzynki saperow przeczytalo post jak pisalem o przepalance WD mimo ze nie wiedza co to anime to powiedzieli ze moze sie zjawia ;P wiec mozliwe ze bedzie kompania honorowa ^^
Hee tym razem jak będzie naprawde dużo osób to zbankrótuje na tej przepalance
Jeśli mogę coś zasugerować to lepiej byłoby pospieszyć sie z ustaleniem terminu. Przykładowo osoby takie jak ja mogłyby poukładać swoje obowiązki i ewentualny termin skonfrontować z pracą. Szanse pojawienia sie byłyby większe.
btw. mam nadzieje że na tym polu nie jestem osamotniony:(
Popieram ~wiluS. Przejżałem cały ten topic i komenty w ankiecie (+ sama ankieta) - i wygląda na to, że dla większości osób najlepszym terminem byłby 15-31 sierpień.
Może więc na razie ustalmy, że ostatni tydzień sierpnia?
Co wy na to?
PS. da się upchnąć więcej osób w tym domku niż tylko trzy, czy ktoś będzie się ciepał o to?:P Bo pisałbym się na domek, ale 40zl na os. za dobę to trochę .
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-06-17 10:42:15)
Widzę, że temat upadł:(.
Ja proponuję date:10.08 - 15.08
Co wy na to?
jak dostanę urlop to mi ta data pasuje, więc może się zjawię
(a ktoś na domek chętny? )
A ja głowę bym dał że wygrywa lipiec.
Pamiętam wciąż jak Mio napisała:
mogę zapytać kiedy byłby ten zjazd?
jutro
I PRZYJECHAŁA
tak, ma się ten refleks...
przynajmiej miał was kto pilnowac
Mi najbardziej pasuje data 24-26.08, koniec wakacji to duże szanse na mały urlopik. Jeśli chodzi o ten domek to jeżeli upchnęlibyśmy sie w więcej osób to i cena by trochę spadła i byłoby więcej chętnych(?:P). W każdym razie prawdopodobnie będę razem ze znajomym wiec dwa 'walety' więcej. Najgorsza ta praca;)
Hmm.. jeśli by było jakoś pod koniec sierpnia.. to może i mi by się udało wpasc na zlot a co do domku jeśli sporo osób się wbije do niego będzie w miare tanio no w razie czego musiałbym szukac miejsca w namiocie u kogos bo mój nie jest w najlepszym stanie.. ;/
Proponuję żeby ankieta była "czynna" do przyszłej niedzieli do 12. Kto nie zagłosuje to jego strata. Ja też pracuję, a planuje jeszcze jedną fuchę załapać . Mi odpadają 2 terminy: 1-5.08 i 25-26.08(woodstock i wesele znajomej:)).
Aaaaaa. Nie poruszyliśmy jeszcze jednego ważnego tematu! Ile dni planujemy na zlot? 3, 4, a może więcej?
Aaaaaa. Nie poruszyliśmy jeszcze jednego ważnego tematu! Ile dni planujemy na zlot? 3, 4, a może więcej?
Trzy to trochę za krótko wg. mnie. Cztery lub pięć byłoby git; ale nie mniej.
Btw, ja piszę się zdecydowanie na domek. Jak tak o tym myślę, to po piętnasto-godzinnej podróży nie bedę miał ochoty kimać na karimacie (choć zdarzyło mi się już nawet na dworcu PKP spać, ale to daawnee dzieje:P)
EDIT
~Nevistus, looknij na pierwszy post;)
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-06-17 11:47:09)
Może jestem troszkę nie w temacie, ale w końcu jakie miejsce wybraliście na zlot bo na początku tematu było kilka propozycji.
ehhh juz sie nie moge doczekac tego wyjazdu A tak na powaznie to jestem bardzo ciekawy jak to ostatecznie wyjdzie, znaczy sie ile z tych osob ktore teraz tak sie "ekscytuja" [zeby nie powiedziec podniecaja ] pojawi sie jak przyjdzie co do czego. Oby bylo nas jak najwiecej. Ja bede na 90%. Pozostale 10% to mozliwosc ze wypadnie mi przymus wyjechania na budowe, zebym mogl wreszcie napisac prace magisterska i obronic ja moze jeszcze w pazdzierniku
Prawda , pamiętam jak rok temu było prawie 30-40 chętnych ( na zlot znaczy się) a ilu było
Może jestem troszkę nie w temacie, ale w końcu jakie miejsce wybraliście na zlot bo na początku tematu było kilka propozycji.
Zalew jednak , moja propozycja może w przyszłym roku
Jeśli jakaś osoba z Podlasia by pojechała to bym też pojechał bo mam słaby orient orient w warszawie i okolicach a samemu było bi mi smutno jechać
a ja bym chciał wiedzieć kiedy będzie ogłaszone wynikiów w którym terminie odbędzie się ten zlot ?
No właśnie, trzeba w końcu ustalić konkretny termin!
Ja mam całe wakacje wolne;P Więc termin mi jest obojętny z checią sie dostosuje;P Tylko że jednak trza by wiedzieć troche wczesniej...
OK. Może nie na ten rok, ale chciałem polecić doskonałe miejsce na organizację takich zlotów:
+ klimatyczne
+ tanie
+ wspaniale położone wśród przyrody
+ przygotowane do organizacji tego typu imprez (odbywa się tam między innymi zlot fanów Monty Pythona, Diuny, czy serialu Przystanek Alaska )
+ bez dresiarstwa i chamstwa
Tym miejscem jest studenckie pole namiotowe 'Przystanek Alaska'. Jest to więcej niż pole: położone na Kaszubach, 1km od wsi Gliśno Wielkie nad jeziorem Kamieniczno otoczone lasami. Najbliższa miasto - Bytów położony jest 30 km na północny wschód. Dojazd jest dość trudny, ale warto - widoki: kosmos.
Kliknij a zobaczysz gdzie to leży
Ceny za noc - namioty:
dorośli - 11,5 zł
uczniowie i studenci - 9,5 zł
zwierzaki - wstęp wolny
Inne możliwości spania:
# apartament słoneczny- czyli pokój 2-osobowy z łazienką - 60 zł/noc.
# modernizowana osada Cicely czyli domki traperskie. Izby 4 osobowe. - 16 zł od osoby za noc.
Poza tym ew. śpiwór , materace można wypożyczyć za 1,5 zł na noc
Euro 26 - 20% zniżki
ok, nie chce mi się opisywać, byłem tam 3x na zlotach fanów MP i powiem wam - rewelacja. Jest gdzie oglądać wspólnie filmy w kilkadziesiąt osób. Można iść nad czyściutkie jezioro popływać, można wypożyczać gry za darmochę, kajaki, jeździć konno. Można rozbić namiot gdzieś w samotni w środku lasu albo obok 'ośrodka' - masz kilkadziesiąt hektarów. W ośrodku jest sklep gdzie 200 produktów w tym piwo i chleb (świetny) w ludzkich cenach - piwo 2,5 zł, chleb 1,5 zł. Czyste toalety standardu miejskiego. Natura ...
ok, koniec tego, po prostu uważam że to świetne miejsce na zloty, skoro inni też tam jeżdżą.
Więcej na: http://www.alaska.babel.pl/
A to kilka zdjęć z tego miejsca mojego autorstwa: Picasa Album - Alaska
Ostatnio edytowany przez galthran (2007-06-23 14:59:29)
No no, wygląda ciekawie.
Ja jeśli dam radę terminowo, to się chętnie na taki wypad piszę (może być tam gdzie podajesz).
wygląda ciekawie co prawda daleko mam ale jeśli bym sie z kasą wyrobił to bym przyjechał:P zawsze chciałem poznać ludzi którzy lubią to co ja