Nie jesteś zalogowany.
Ankietę uważam za skończoną. Wybór padł na:
16.08 - 31.08
Ja proponuję pierwszy weekend czyli 18,19.08(na następnym mnie na 1000% nie będzie).
Kto jest za?
EDIT: ~galthran: bardzo fajne miejsce, ale jak dla nas(chłopaków z południa Polski) trochę daleko, ale nie mówię, że byśmy nie przyjechali:D:D:D. Może w przyszłym roku się tam wybierzemy:)
Ostatnio edytowany przez Wersus (2007-06-25 15:43:05)
Ale gdzie ten zlot ma byc? Juz jest ustalone miejsce?
No trudno, o tej porze most likely mnie nie będzie w kraju. Za to w lipcu planuję się wybrać na rowerową wycieczkę do Sulejowa na któryś weekend, może ktoś z okolicy jeszcze wpadnie A któregoś dnia można po prostu się spotkać w Łodzi (kto jest z okolic Łodzi
. Ewentualnie w Mrzeżynie nad morzem pod koniec lipca
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-06-25 15:47:36)
@pa3cja - zobacz pierwszy post
Co do tego terminu 16.08 - 31.08 - niestety nie będę mógł się zjawić, nie będzie mnie w Polsce, a szkoda
A ta miejscówka ~galthrana faktycznie fajna, tylko trochę dojazd kiepski. Tez znam fajną, ale jeszcze gorszy dojazd niz na Przystanek Alaska
No nic... może jeszcze się coś zorganizuje w tym roku poza tym... jakieś małe spotkanie czy coś innego
Mi 18-19 sierpnia pasuje jak najbardziej ! Oczywiście miejsce Zalew Sulejowski!
Ostatnio edytowany przez sa1d (2007-06-25 15:58:19)
Mnie ten termin pasuje bardziej niż wszystkie pozostałe - więc jestem za.
No to mnie też nie będzie bo mi sierpień nie pasuje bo wyjeżdżam poza granice naszego pięknego kraju A za rok może by tak prędzej ustalić datę zlotu.
Mi termin odpowiada, więc na 99% się zjawiam.
Maniack, Freeman - szkoda, chętnie bym z wami wypił
"Skazany na zajebistość"
Mnie też odpowiada wiec tez pewnie sie zjawie
Sie zobaczy, nie będę ukrywał, że to dość daleko, ale termin mi odpowiada, więc może i ja się zjawię:)
dobra wybraliśmy mniej więcej kiedy ma się odbyć ten zjazd, ale dokładnie w jakich dniach się odbędzie ?
chciałem sie zapytac czy ten zjazd odbedzie sie w końcu czy nie ?
No właśnie. Sierpień już nadszedł, a dokładnego terminu nie ma.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-08-07 19:31:28)
"Skazany na zajebistość"
niestety wszystko trzeba zrzucic na karb problemow z serwerem moze teraz cos sie ruszy.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Jeśli miałbym przyjechać, musiałby to być ostatni weekend. Wcześniej mam konwent JB ;]
Witam
Animaniaki z ostatniego zlotu a zarazem organizatorzy (^^) Musze was zasmucić bardzo chciałem jechać na ten konwent ale nie można niestety być w 2'uch miejscach na raz.
Choć mam nadzieję że tym razem będzie więcej osób i WhiteDevil staraj się więcej nie potrącić motocyklu na zlocie motocyklowym (^^) bo to skutecznie uszczupla twój portfel (^^) Acha, i nie daj się złapać panom w niebieskich mundurkach (^^)
Pozdrawiam wszystkich
Ps. Tak w ogóle to gdzie jest ten zlot bo nie chce mi się wracać do tyłu wiem tylko że na środku, acha przypomnijcie co i za ile bo pewnie w trakcie wszystko się zmieniało i jest motanie z poplątaniem (^^)
osobiście wolał bym pomiędzy 15 a 26 sierpnia. co prawda ja jestm nie znany i sie do tej pory w niczym nie udzielalem. Ale swoje zdanie mam.
Ostatnio edytowany przez Akira (2007-08-07 22:12:53)
No i mnie nie będzie co do Łodzi to kiedy tam będziesz Free ??
Róbcie po 20 sierpnia Wtedy mam ostatnie badania wątroby, jak będą OK to też się z wami napiję
ja bym tez sie zjawil ale z Angli to troszke daleko:)moze w przyszlym roku:P