Nie jesteś zalogowany.
Otóż mam ostatnią mało czasu wiec pochłaniam serie takie do 13 odcinków.. no ale pomysły mi się skończyły co dalej oglądnąć
Więc poodszukuje czegoś fajnego nie ultra ciężkiego..Najlepiej coś z kosmosem mechy..ecchi bitwy.. Ale to nie jest aż tak ważne.. anime te nie musi być też super wybitne ma być fajne o tak do zboczenia choćby na raz byle nie więcej niż 13 odcinków i żeby były do tego pl suby.
Vandread - 2 razy po 13 odcinków
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Może zadam głupie pytanie, ale czym rózni się oglądanie dwóch seri po 13ep'ów a jeden 26 odcinkowej?
A przy okazji ze swojej strony polecam Kino no tabi, Gunslinger, Ninin ga Shinobuden, Black Lagoon, Air, Kanon, Genshiken, Starship Operators.
Ostatnio edytowany przez kamehameha (2007-04-18 17:54:35)
Puni Puni Poemy (2 ep.), FLCL (6 ep.), SoulTaker, Yumeria
Ja ostatnio oglądałem takie serie jak Tide-Line Blue, Genshiken i były nawet fajne
Proponuje:
Narue no Sekai- 12
Soukou no Strain- 13
Innocent venus- 12
Mahoromatic- 12
Mahoromatic 2- 14
Yumeria- 12
Girls Bravo- 11
Girls Bravo 2- 13
Soul Link- 12
Amaenaide yo!- 12
Amaenaide yo! 2- 12
He is My Master- 12
wiecej nie chce mi sie pisac
Ostatnio edytowany przez Michaello (2007-04-18 17:59:03)
Kamichu, Gunslinger Girl
FLCL , SoulTaker, Yumeria, Genshiken ,Black Lagoon, Air,Starship Operators, Gunslinger Gir , He is My Master, "Soul Link ,Amaenaide yo! te gówna też "Mahoromatic, Soukou no Strain (niedawno)i wo cholerę innych widziałem i w tym problem : /
Tide-Line Blue pobieram
Kino no tabi ,Puni Puni Poemy, Ninin ga Shinobuden , Kanon w planach rzucę okiem na Narue no Sekai
Golden Boy [6ep] - lekkie śmieszne i do tego z morałem. W prawdzie bez mechów i kosmosu, ale warte obejrzenia.
A jeśli zainteresowało by cię coś cyperpunkowego, to polecam króciutką [6ep - każdy po góra 7min] serię BLAME! Ale i tak powinieneś też przebrnąć przez 10 tomów mangi. Lekkie to to nie jest, ale jaki ma klimat!:)
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Kore ga Watashi no Goshujin-sama czyli he is my master fajne ecchi
ewentualnie dears i Fate Stay Night
domyslam sie ze juz wszyskie ogladales
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Fate ma 24 epy
"Skazany na zajebistość"
Dorzucam brakujące ogniwa: Shingetsutan Tsukihime, Zero no Tsukaima, Elfen Lied, 100% Ichigo, Iriya no Sora, Rurouni Kenshin OVA, Dokuro-chan , Strawberry Eggs, Green Green... i One Piece, ehhmm... wróć
Elfen Lied, Full Metal Panic! The Second Raid, Hellsing. Zawsze możesz postawić na kinówki:)
Warte uwagi jest Tokko
Otóż mam ostatnią mało czasu wiec pochłaniam serie takie do 13 odcinków.. no ale pomysły mi się skończyły co dalej oglądnąć
Więc poodszukuje czegoś fajnego nie ultra ciężkiego..Najlepiej coś z kosmosem mechy..ecchi bitwy.. Ale to nie jest aż tak ważne.. anime te nie musi być też super wybitne ma być fajne o tak do zboczenia choćby na raz byle nie więcej niż 13 odcinków i żeby były do tego pl suby.
Windy Tales (Fuujin Monogatari). PL subtytle powstają.
Może zadam głupie pytanie, ale czym rózni się oglądanie dwóch seri po 13ep'ów a jeden 26 odcinkowej?
A przy okazji ze swojej strony polecam Kino no tabi, Gunslinger, Ninin ga Shinobuden, Black Lagoon, Air, Kanon, Genshiken, Starship Operators.
Jako, że oba sezony mają po 13 epków, toteż specjalnie tak zapisałem Poza tym spełna wymogi opisane przez ~Zgrzyta.
Black Lagoon ma 26 epków, też 2 sezony
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Jeśli chcesz coś naprawde bardzo krótkiego to jest to "Legend of Duo" wiecej informacji .
Jak lubisz romanse to polecam ci REC info na Tanuki
R.O.D - OVA 3 epy;) Dziwię się że nikt nie podał...
kamehameha napisał:Może zadam głupie pytanie, ale czym rózni się oglądanie dwóch seri po 13ep'ów a jeden 26 odcinkowej?
Jako, że oba sezony mają po 13 epków, toteż specjalnie tak zapisałem Poza tym spełna wymogi opisane przez ~Zgrzyta.
Black Lagoon ma 26 epków, też 2 sezony
To pytanie akurat kierowałem do Zgrzyt'a