Nie jesteś zalogowany.
Tr00, dobrze ze go nie ganial jakis Dimon z setkami penisow... pod anime mozna by podciagnac cale zycie nawet z hentajow };>
To się nadaje do Twista i rubryki "Ale żenada" xD
Jest jeszcze ten periodyk? Myślałem, że okaże się efemerydą.
Jeżeli nie pamietasz, to towarzysza Lenina spytaj, on powinien wiedzieć.
To nie on, to jakiś Szwed.
- że sparafrazuję.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-04-22 09:51:27)
heh, no dobra może przesadziłem. Temat uważam za zakończony.
`zgrzyt ty o masz zakrecone zycie
`malkor:
Ja mialem raz w zyciu podobna sytuacje, ale wyszedlem na swoje gdz zaczalem sie spoykac z kolezanka laski do ktorej bajerowalem :)Osobiscie mialem w swoim zyciu sporo zakreconych akcji i w sumie pare mi sie kojarzylo z anime.
Co do calowania w polik kolezanek to co w tym dziwnego ?? Jak by calowal kolesia to by bylo dziwne ale kolezanke hehe
malkor stwierdził, że temat jest zakończony i dla dobra wszystkich proponuję uszanować jego decyzję.
malkor stwierdził, że temat jest zakończony i dla dobra wszystkich proponuję uszanować jego decyzję.
Patrząc na godzinę Twojego postu i braku innych, mogę stwierdzić, że cieszysz się tu niezłym posłuchem. Ja jednak sobie nie odmówię.
No dla mnie jest to trochę dziwne. Nie wiem jak by zareagowała na takie całusy moja dziewczyna.
No Pan to powinien się martwić. W takim wieku ma się różne problemy, więc ciężko już wyrwać jakąś pannicę.
A żeby nie było zupełnego OT (od tamtego komentarza nie mogłem się powstrzymać), napiszę tylko, że takich dziwacznych scenariuszy, jakie pisze życie, to nikt nie wymyśla.
I jeszcze jedno - myślę, że topic do zamknięcia.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Taa moje życie jest super zakrecone...czuje sie jakbym odgrywał głowną role w filmie pełnometrażowym Welcome to NHK...
bosz, jak pochopnie stworzony temat może zniszczyć reputację czlowieka ;P
Dajcie mu spokój
Ostatnio edytowany przez FranzKafka (2007-04-22 17:31:00)
fajny patent
trzeba z niego skorzystać
idziesz do laski z cd Windows XP i skrzynką piwa:D
fajny patent
trzeba z niego skorzystać
idziesz do laski z cd Windows XP i skrzynką piwa:D
...i z paczką durex
Tak, i z książeczką zdrowia, tabletką wczesnoporonną, świadectwem chrztu i bielizną na zmianę. Rany, nie można było prośby malkora spełnić...
W takim wieku ma się różne problemy, więc ciężko już wyrwać jakąś pannicę.
Ale podobno można dłużej.
Tak, i z książeczką zdrowia, tabletką wczesnoporonną, świadectwem chrztu i bielizną na zmianę. Rany, nie można było prośby malkora spełnić...
Może następnym razem ~malkor pomyśli parę razy nim założy wątek. Ciągle jest opcja zgłoszenia wątku do Redakcji. Póki wątek jest otwarty nie widzę potrzeby wstrzymywania się od komentarzy. Szczególnie, że ewoluuje on w takim kierunku, który jest dla niektórych zabawny. Czemu zabronić innym się bawić, w końcu jakoś nie dzieje się to kosztem ~malkor.
Wypowiedzi może mądrością nie grzeszą, ale jesteśmy na publicznym forum i nie można nic nikomu zakazać póki nie przekracza pewnych granic. To tak jakby Kaczyńscy powiedzieli - "Przestańcie nas krytykować", a ludzie by posłuchali.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
To sorki, bawcie się.
To sorki, bawcie się.
Nie udawaj.
fajnie by brzmiało "..ide do dziewczyny pomajstrować.." oczywiscie przy komputerze
a ~malkor pewnie tu co nieco jeszcze nam wesołego napisze hehe
Freeman napisał:To sorki, bawcie się.
Nie udawaj.
On tak tylko dla zmylki..
Heh ciekawy topic
Szkoda, że wcześniej nie przejrzałem to bym sobie humor poprawił