Nie jesteś zalogowany.
Freeman napisał:To sorki, bawcie się.
Nie udawaj.
Czego?
taaa... ja mam tak na codzień, i ciągle myśle se że jestem w anime. Za dużo anime oglądam poprostu jakakąś mnie mam , po za tym Zgrzyt-san ty jesteś typem faceta którego nietoleruje bez obrazy ... a co do ogólnego tematu Malkor-san weś nie kąbinuj jak w animie tylko wyprowadź sytuacje na prosto bo będziesz miał niewinną dziewczyne na sumieniu
Obiwanshinobi napisał:Freeman napisał:To sorki, bawcie się.
Nie udawaj.
Czego?
Troski o malkorowe tzw. ego.
Freeman napisał:Obiwanshinobi napisał:Nie udawaj.
Czego?
Troski o malkorowe tzw. ego.
A nie nie, ja już nie o malkorze
"Czy wasze życie też jest tak zakręcone...
.. jak kołowrotek chomika" - z czasem zaczyna się kręcić coraz szybciej
trzeba było oliwić kiedy skrzypiał :"D
heh, widze że temat jednak nie zdechł śmiercią naturalną...
no nic jakoś to przeżyje
po za tym Zgrzyt-san ty jesteś typem faceta którego nietoleruje bez obrazy ...
Oj, a co dokładnie we mnie nie tolerujesz? A poza tym czemu mam się obrażać itd. lubię szczerych ludków
Aleksandra napisał:po za tym Zgrzyt-san ty jesteś typem faceta którego nietoleruje bez obrazy ...
Oj, a co dokładnie we mnie nie tolerujesz? A poza tym czemu mam się obrażać itd. lubię szczerych ludków
MOże nie toleruje togi, że "śpisz z kim popadnie"
heh, widze że temat jednak nie zdechł śmiercią naturalną...
no nic jakoś to przeżyje
W cale nie musisz.
EDIT
pewnie ~kane go wkrotce usmierci... tzn topic.
EDIT2
marcin2, ugryzłbyś się w język
Chyba w palec, chyba, ze on po klawie stuka językiem...
A bramka nr.3 to sekretarz wyklepujacy podyktowane przeze mnie slowa.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-04-22 22:39:36)
marcin2, ugryzłbyś się w język
"Skazany na zajebistość"
malkor napisał:heh, widze że temat jednak nie zdechł śmiercią naturalną...
no nic jakoś to przeżyjeW cale nie musisz.
A no chyba że topic
Ostatnio edytowany przez malkor (2007-04-22 22:38:29)
Zgrzyt napisał:Aleksandra napisał:po za tym Zgrzyt-san ty jesteś typem faceta którego nietoleruje bez obrazy ...
Kto ja? wypraszam sobie.. owszem lubię sex ale nie aż tak ze wchodzę na imprę i wychodzę zamykając rozporek..czy coś takiego.. Jak tego mało to większość stosunków nie było żę tak napisze z mojej inicjatywy. Ale chyba Aleksandra ma na myśli mą bezwstydność i brak skrupułów przy pisaniu o takich sprawach. kurde i chyba znów demoralizuje młodzież
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2007-04-22 22:40:50)
BRAVO ! poprostu jaka spostrzegawczość Dokałdnie Zgrzyt ty nie wiesz co to miłosć ... ty tylko zaspokajasz swój popęd ! Denerwuje mnie to , ze facet traktuje laske jako rzecz na ktorej się "wyżyje" i jeszcze jest dumny z siebie , bo ona mówi: "było wspaniale" Bosh ... ciekawa jestem czy ty byś chciał tak , żeby cię ktoś "zaliczał" po tym, ty jesteś (chyba, ale raczej tak) przekonany , że wyświadczasz kobitką przysługę a one są happy . Ciekawa jestem jakie masz te koleżanki że ci "dają dupy" Przepraszam , ze tak gwałtownie się odnosze ale poprostu na tym punkcie jestem cholernie wyczulona
Zgrzyt.. demoralizujesz młodziesz, to fakt
Ostatnio edytowany przez Aleksandra (2007-04-22 22:43:06)
Mną sie nie przejmuj Zgrzyt, mnie już sie bardziej nie da zdemoralizować .
zaczyna sie z tego robic sesja dla samotnych.
PS.
[cytuj]ciekawa jestem czy ty byś chciał tak , żeby cię ktoś "zaliczał" po tym, ty jesteś (...) przekonany , że wyświadczasz kobitką przysługę a one są happy[/quote]
~Aleksandra czepiasz sie slow. Poza tym ty tez mozesz kogos zaliczyc