Nie jesteś zalogowany.
~khadzad. Mogli cię zahaczyć xP Inaczej byś śpiewał
Ja ostatnio widziałem 10-latka porządnie zaprawionego klejem. Patologia się szerzy xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Obiwanshinobi napisał:A cóż Was tak zajmują "morskie opowieści" Zgrzyta? Krowa która dużo ryczy, mało mleka daje.
Cóż nas zajmują? Bo są zajmujące XD A propo krów, nie obrażaj ich, bo bedziesz miał do czynienia z... nie chcesz wiedzieć XD
..z bolkiem i lolkiem pewnie[hehe]
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-04-22 23:41:54)
jakby mnie zachaczyli to łohohoho...do dziś dziekowałbym bogu że uszedłem z życiem xD
mały ten mózg xD
Obiwanshinobi napisał:A cóż Was tak zajmują "morskie opowieści" Zgrzyta? Krowa która dużo ryczy, mało mleka daje.
Cóż nas zajmują? Bo są zajmujące
Ja tam preferuję fikcję wyższych lotów. No, ale jedni wolą kobiety, a drudzy kozaczki i dżinsowe komplety.
malkor pochwalił byś się jak robisz że chodzisz po koleżankach i im "kompy naprawiasz"
ale pamiętaj im więcej tym weselej (chociaż ta teoria nie sprawdza się jeśli chodzi o dziewczyne )
strasznie długi ten temat już jest może zaraz się zmusze i przeczytam 2 strone
a tak wogule to jak zakończyła się ta historia ??
Co to są
wogule
?? jakies robaczki?
A moze chodzilo ci o "w ogóle"...;)
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-04-23 09:46:55)
Aleksandra napisał:przyznaje , ze źli faceci przyciągają haha
A ci dobrzy wychowują ich dzieci
leze i kwicze [roftl] temat idealnie pasuje do tego forum
ps dajcie spokuj szambo mnie to obchodzi jakich chlopakow nie tolerujesz a jacy cie przyciagaja... idz na forum bravopodobne
ps2 nawiazujac do tematu... mam kumpla ktory skonczyl 18 lat a emocjonalnie zachowuje sie jak 13 latek. Zeby nie "zbravo-iac" tematu powiem tylko tyle ze to co on wyprawia i to co sie wokol niego dzieje jest z pogranicza school rumble (chodzi o humor) i Borata (jakość tego humoru)
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2007-04-23 10:32:17)
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
DiamondBack powiem ci , ze nienawidze tych bezsensownych pisemek jak "Bravo" , właśnie przez coś takiego młodziesz jest zdemoralizowana. Nie lubie jak ktoś tak błacho podchodzi do tematu sexu :-/ ...
DiamondBack powiem ci , ze nienawidze tych bezsensownych pisemek jak "Bravo" , właśnie przez coś takiego młodziesz jest zdemoralizowana. Nie lubie jak ktoś tak błacho podchodzi do tematu sexu :-/ ...
I dalej nie wiem, kto jest zdemoralizowany...
Zauważyliście, że z głównego tematu zeszliście na takie pierdoły, że aż się czytać nie chce? Jak chcecie sobie pogadać o Bravo albo o wachlarzykowych metodach uczenia się, to załóżcie sobie osobne tematy, bo tutaj robicie tylko syf.
EDIT: khadzad, ty wychodzisz na "ćmika" i bulwersujesz się, że dwunastolatkowie proszą cię o ognia. Jakbyś ty mnie o to poprosił na ulicy, to bym cię tylko wyśmiał, piętnastolatku.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-04-23 11:28:33)
"Skazany na zajebistość"
16 dokładniej rzecz ujmująć xD pozatym ja nie proszę o ognia zawsze mam swojego^^ jednak te 16 lat mam;P a 12-11 lat to z lekka przesada xD
A od ilu lat palisz? 4? xD
A tak żeby nie było offtopu to malkor kiedy dasz jakiegos newsa ?
nie powiem od ilu pale xD maryska ma racje zarzuć jakims newsem malkor:P
zlitujcie sie zamknijcie temat : D
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
DiamondBack powiem ci , ze nienawidze tych bezsensownych pisemek jak "Bravo" , właśnie przez coś takiego młodziesz jest zdemoralizowana.
A nie przez wolnomularzy, cyklistów, komunistów i kosmopolitów?
P.S. I propagandę homoseksualizmu?
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-04-23 14:27:07)
"Żyda, masona wyczuje z daleka widzi w nich wszystko oprócz człowieka"
A od ilu lat palisz? 4? xD
A tak żeby nie było offtopu to malkor kiedy dasz jakiegos newsa ?
może na jakiś czas sobie odpuszcze zanim wyruszy przeciwko mnie kolejna krucjata