Nie jesteś zalogowany.
[cytuj]a mój kolega też narzekał na podstawę ... że podobno głupia była ... a mówiłem mu żeby pisał rozszerzenie ^^ bo w sumie kto widział żeby po mat-infie podstawę z maty pisać ^^ a u mnie w klasie były 4 takie osoby [/quote]
Takie zdawanie tego co masz rozszerzone w klasie wcale nie jest takie częste, Ja jestem w Mat-geograficznej i zdaje Histe i wos... tak robi bardzo dużo osób, które znam. W mojej klasie Mate na 26 zdawało tylko 14 chyba a giere z 8-9.
[cytuj]a mój kolega też narzekał na podstawę ... że podobno głupia była ... a mówiłem mu żeby pisał rozszerzenie ^^ bo w sumie kto widział żeby po mat-infie podstawę z maty pisać ^^ a u mnie w klasie były 4 takie osoby
Takie zdawanie tego co masz rozszerzone w klasie wcale nie jest takie częste, Ja jestem w Mat-geograficznej i zdaje Histe i wos... tak robi bardzo dużo osób, które znam. W mojej klasie Mate na 26 zdawało tylko 14 chyba a giere z 8-9.
Ja też jestem, w mat-inf a zdaje hipe
Włśnie jestem po ustnym polskim: 15/20[yahoo, a liczyłem na mniej
hehe ja też jestem w mat-inf no i również zdaje historie i wos :] ale akurat z matematyki u mnie bardzo dużo osób zdaje... na 31 osób 26... z czego 3 podstawe...
No i po chemii rozszerzonej już jestem. Taka w kit była, było kilka zadań banalnych i kilka beznadziejnych Bo kto by się tam uczył entalpii spalania
Matura z polaka ustna zdana na 15/20 jupi. Ciesze sie bardzo
Wróciłem z ustnego polskiego. LUDU, 20 na 20 A pracę zacząłem wczoraj robić
"Skazany na zajebistość"
eee ustny tylko 18 na 20:p
W sumie ustny i tak się do niczego nie nadaje, to co tak zacieszacie?
Dzięki, Franz, że zniszczyłeś moją euforię
"Skazany na zajebistość"
hehe sorki, ale musiałem się podbudować, bo dostałem tylko 14 pkt
Ja 18/20
Angielski 19/20
Masakra ;(
W sumie ustny i tak się do niczego nie nadaje, to co tak zacieszacie?
Niestety ~FranzKafka ma absolutną rację, nie wiem czemu się tak niektórzy cieszą... i załamują.
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-05-16 22:00:14)
Bo niektórzy pracę napisali wczoraj wieczorem, a zaliczenie ustnego na full combo jest dla nich dowodem, że bez uczenia się też można zdać maturę w całkiem dobrym stylu
"Skazany na zajebistość"
asztam biadolisz. Mi zadały takie pytania do tematu, że lata świetlne nauki by nie pomogły, dużo zalezy od zwyczajnego fuksa
Ja dostałem 16/20 z polaka i jestem zadowolony
Po secie z polskiego przyszedł zimny prysznic - historia...
"Skazany na zajebistość"
tiaaaa... rozszerzona była straszna jak dla mnie... ale może nie bedzie tak źle... chciałabym te 60% zdobyć:D
Zaliczyłem angielski 16/20 i jestem załamany:(
HISTORIA... Tragedia... pamiętam że w zamierzchłych czasach myślałem o UW... Jak dawno to było...
widzę, że wszyscy narzekają na historię... :/ ja też się obawiam, że moje marzenia w związku ze studiami się ulotniły... no, ale lepiej teraz o tym nie myśleć dowiemy się wszystkiego za miesiąc...