Nie jesteś zalogowany.
Wiadomośc o przecieku poszła do Radia Z i do Uwagi...teraz prawie na bank bedzie powtórka xD
To będzie powturka z maty:D zgadzam sie niech cała polska pisze jeszcze raz
mi jest na reke pisanie jeszcze raz tego testu xD
Arry powiedzmy tak z maty bym zaryzykował a gorzej i tak nie dowalą niż zadanie z jakim zasranym wałem przeciw pożarowym [rip]
Test był porąbany ! Zwłaszcza druga cześć !
napewno nie bedziecie pisac go jeszcze raz juz by bylo glosno o tym .
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-04-25 22:23:03)
[cytuj]Test był porąbany ! Zwłaszcza druga cześć ![/quote]
Nie gadaj[szpan] jak przeczytałem trzy przedostatnie zadania to prawie sie popłakałem...chciałem zrobić jak Naruto na egzaminie na chunina[ukryty] i oddać pustą kartkę:D
Ostatnio edytowany przez Tronki (2007-04-25 22:24:43)
Tronki napisał:Arry powiedzmy tak z maty bym zaryzykował a gorzej i tak nie dowalą niż zadanie z jakim zasranym wałem przeciw pożarowym
[rip]
To teraz moga ci kazać obliczyc ilosć mocy potrzebnej, by taki wał zbudować, chciałbyś takie coś?
Wtedy bym pewnie olał to zadanie i zabrał sie za następne[szalony]wtedy było by 45p:P
Ja chce drugą czesć xD
to zmysl cos przeslij do CKE albo wyzej do giertycha i juz bedziesz miec
Mówie xD Poszły do CKE,Uwagi(TVN)i Radia Z xD sądze że zrobiliśmy ze znajomymi afere xD
Pare osob to zamalo musialo by byc wiecej osob w to zamieszanych etc.
xD Wysłało około dwiescie osób w sumie xD(licząc tylko moją bude xD) plus wiara z neta xD
mi jest na reke pisanie jeszcze raz tego testu xD
No dokładnie mi to samo A kto wywołał tą aferę?:P Ja mógłbym pisać jeszcze raz, kumpel także chociaz z tego co obliczył to ma 49pkt. i nie jest z tego zadowolony
Afery zadnej nie ma i nie bedzie , jak mowilem za malo osob napisalo ( jezeli w ogole napisalo) xD dobrze ze moj egzamin byl rok temu Ukakakaka
Odwołają !!! Uwaga (, która zawsze szuka na siłę sensacji) zrobi z tego aferę i spowoduje , że po przerwie majowej czeka na powtórka z rozrywki.
Snisz ? maja lepsze teraz materialy ;]
Oj gówno zrobią. Z powodu niewielkiego przecieku na godzinę czy 2 przed egzaminami, które w dodatku dotyczyło tylko JEDNEGO zadania nie unieważnią egzaminu.