Nie jesteś zalogowany.
Oni zawsze potrafią z niczego zrobić nadzwyczajną i bulwersującom wiadomość . A marzyć można ( tyle mi pozostaje).
Do "głównego" tematu:
Było całkiem miło. O ile humanistyczny był bardzo prosty to mat-przyr... był poprostu banalny.
Z humana liczę na 45-48 ptk (w zależności od jakości rozprawki i "widzi-mi-się" sprawdzającego). Temat całkiem wdzięczny: jako argument można było podciągnąć prawie każdą książkę/obraz (ja posłużyłem się np. Orwellowskim "Rokiem 1984" i obrazem "Sąd Parysa" - oczywiście z logicznym wytłumaczeniem). Denerwowały mnie jedynie pytania typu "co chciał autor powiedzieć mówiąc" (np. to z wielokropkiem).
Jeśli chodzi o mat-fiza to po około godzinie, ze ździwieniem odwrazałem ostatnią kartkę testu stwierdzając, że nie ma już żadnych zadań do rozwiązania... Nie znałem odpowiedzi tylko na pytanie o 2odę jako związek cheniczny i machnąłem się przy liczeniu pola podstawy graniastosłupa (:P).
Może napiszecie, że się mądrze czy coś ale mat-fiz był prosty. Nawet mój kolega z "ledwo czwórą" z matmy i 3 z fizy ma około 40 ptk...
Jeśli chodzi o przecieki to - mimo iz moim zdaniem robienie przecieków z takiego egzaminu to jest poprostu śmiech na sali, bo jeśli ktoś miał z nim problem to nawet mając pytania 1-2h przed wejściem na salę zbyt duzo nie zyskał - może to sporo namieszać. Cholernie bym nie chciał żebym przez taką durną akcję musiał powtarzać egzamin.
No i egzamin egzaminem... ale po egzaminie to dopiero było fajnie
W moim przypadku było to 45 z polskiego i 23 z matmy ... całkowicie poległem na zadaniach z fizyki i z chemii ale to są skutki trzy letniego ślizgania sie na dwójach i nic nie robienia poszedłem do jakiej chciałem szkoły ale to zasługa znajomości a nie mojej ciężkiej pracy xD bylem coś kolo 50 na 130 chętnych
Ja miałem 83 ze wszystkiego, 43 z humana i 40 z majcowatego..??.. hmmm, a może było inaczej, wiem na pewno że ze wszystkiego było 83 a z humana lepiej napisałem,chodziłem do takiego gimnazjum że bez nauki jechałem na 4-5 a jak się 2 tygodnie przed klasyfikacją zacząlem uczyć to wyrobiłem średnią 5.1 próbowałem tego liceum do którego bez problremowo dostałem. Reyultat na półrocze śednia 3.5, a teraz mam oceny 2-3 XD.
Humanistyczny rzeczywiscie byl bardzo prosty. Bede miala cos ponad 40 pkt (zalezy wszystko od rozprawki), ale scisly byl dla mnie trudny Z tego co liczylam, to bede miala jedynie 20 kilka pkt.
Humanistyczny rzeczywiscie byl bardzo prosty. Bede miala cos ponad 40 pkt (zalezy wszystko od rozprawki), ale scisly byl dla mnie trudny
Z tego co liczylam, to bede miala jedynie 20 kilka pkt.
ja też słabo napisałem test z przedmiotów ścisłych [placze]ale będzie dobrze bo z pole będzie dużo[yahoo]
xD Wysłało około dwiescie osób w sumie xD(licząc tylko moją bude xD) plus wiara z neta xD
Jestem z tobą
xD Wysłało około dwiescie osób w sumie xD(licząc tylko moją bude xD) plus wiara z neta xD
a był w tej bajce smok?
moim zdaniem nic nie będzie pisane jeszcze raz
btw Arry - pytałem polonistki i mówi, że "Słoneczniki" to bardzo dobry argument
o czym wy mówicie, matematyczny był prostszy od humanistycznego....
z humana będzie 30-33 pkt bez rozprawki (która poszła okropnie, żadnego argumentu z poza arkusza)
natomiast mat-przyr... tylko jedno zadanie otwarte źle i kilka zamkniętych (czajnik był banalny, kwestia pomnożenia 3 liczb) czyli będzie jakieś 38-41pkt
(czajnik był banalny, kwestia pomnożenia 3 liczb)
Wygląda na to, że niektórzy nawet tego nie potrafią...
Jak Małysz przegrywał w skokach, to nie powtarzano całego turnieju tylko dlatego, że jakiś Happonen miał jeden centymetr dłuższe Narty... Wy chcecie ten turniej na siłe powtórzyć, bo wam źle poszło... żal mi was.[deprecha]
No ja zadania z czajnikiem nie zrobilam. I wcale nie uwazam zebym byla jakos szczegolnie glupia.
Ja potrafie xD ale źle przełożyłem przecinek i wyszło mi troche wiecej kasy xD za to mój znajomy kopną sie na mnożeniu 12 x 0,32 xD Human dużo prostszy licze na 49-47 a mat-przyr 35-36 xD(osobiscie mam nadzieje że sie glebną przy wpisywaniu i powstanie 43 zamiast 34 xD)
Ja nie zrobiłem chyba 2 zadań otwartych, jednego z fizyki i drugiego z matematyki. Humanistyczny był dosyć prosty, matematyczny też, tylko że przy kilku zadaniach błędów
narobiłem. Ratowało mnie to że były
chyba 3 czy 4 zadania w tabelach, wystarczyło popatrzeć na i wypisać dane.
[cytuj]~Khadzad: (osobiscie mam nadzieje że sie glebną przy wpisywaniu i powstanie 43 zamiast 34 xD)[/quote]
Żeby tak było w moim przypadku to byłbym bardzo szczęśliwy, z matmy liczę na max. 20 Z humanistycznego ok. 40-45.
czy ja wiem czy w twoim wypadku byłoby dobrze xD mi chodzi o zamienienie cyfr xD tobie by wyszo 02(max 20 xD)
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/byl_ … 26057.html
Jednak był przeciek.
Watpie ze powtorza test. Przeciez do 14 czerwca musza podac wyniki. I rekrutacja konczy sie jakos pod koniec maja. Moze jedynie powtorza test tej osobie i tej szkole gdzie byl przeciek.
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2007-04-27 23:38:42)
Ale nigdy nie wiadomo co wymyśli nasz minister ...
czy ja wiem czy w twoim wypadku byłoby dobrze xD mi chodzi o zamienienie cyfr xD tobie by wyszo 02(max 20 xD)
Raczej miałem na myśli twoją sytuację, ale 2 punkty to też coś
Powtórzą teścik, ale nie całemu krajowi...
Co najwyżej temu miastu i okolicznym, z którego wyszły pytania.
[cytuj]Powtórzą teścik, ale nie całemu krajowi...
Co najwyżej temu miastu i okolicznym, z którego wyszły pytania.[/quote]
Jeśli już by mieli powtarzać w co wątpie to cały kraj by pisał.