Nie jesteś zalogowany.
co do kina w warszawie, to mnie każde odpowiada:) bo do każdego mam w miarę dobry dojazd:D
edit: kurde, zmęczony byłem:P Tarnum dobrze zauważył:)
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2007-05-06 07:06:09)
Przemek, sorki ale w twoja wypowiedz jest wewnetrznie sprzeczna. Jako ze mieszkam prawie w centrum to kazde kino mi pasuje. Tak wiec z tego co wymieniacie chyba wybralbym sie do Arkadi, [to juz 2 glos na to kino]
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Jestem pewien że Przemek chciał napisać 'mnie', ale 'm' mu się zjadło ;]
Mi Arkadia też pasuje. Z tego co pamiętam kolejka ładnie kursuje ;]
Hmmm... może się wybiorę z ekipą z Poznania, ale termin pasuje mi dopiero od 19 maja.
Moze ktos juz to widzial i moze w miare obiektynie opowiedziec o tym filmie?
Ja mieszkam niedaleko katowic, ale troche wątpie bo ostatnio miewam mało czasu.
Jeśli chodzi o stolicę to dorzucam jeszcze dwie ewentualne możliwości:
- Cinema City Arkadia
- Kino Femina
Dojazd w miarę dobry (oba kina rzut beretem od metra) i łatwo trafić.
W Feminie nie planują (przynajmniej na razie) puszczać "Opowieści z Ziemiomorza": zapowiedzi.
Z tego samego powodu odrzuciłem Kinotekę (a przecież każdy wie, jak trafć do PKiN )
Co od Arkadii, to nie mam nic przeciwko - na stronie nie znalazłem co prawda zapowiedzi, ale na pewno będą to puszczać.
Ostatnio edytowany przez DUDi (2007-05-06 11:36:18)
W Feminie nie planują (przynajmniej na razie) puszczać "Opowieści z Ziemiomorza"
Ze mną w sumie byłoby już 5 głosów na Arkadię.
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
OK. Pokaz przedpremierowy.
A spróbuj znaleźć normalne seanse
Ale i tak nie ma się o co burzyć, bo jak na razie wygrywa Arkadia.
No i chyba przejadę się do Wawy, przy czym w niedzielę bym musiała wracać więc ten seans wolałabym w sobotę A jakie kino to mi wsio ryba
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Chętny do Poznania, ale tylko na NIEDZIELE w POZNANIU
Głównie z racji tego, że wcześniej są juwenalia, poza tym chodzę do pracy 18 i 19
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
~lilith_ w sobotę wpadaj na Juwenalia! A jak w niedzielę pójdziemy do kina, to też się wyrobisz z powrotem.
Moze ktos ze SZCZECINA jeszcze sie zdecyduje...?
~lilith_ w sobotę wpadaj na Juwenalia! A jak w niedzielę pójdziemy do kina, to też się wyrobisz z powrotem.
Jak co to pewno już w czwartek wieczorem przyjadę A w sumie nawet i w poniedziałek wrócić mogę
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Taka postawa, to rozumiem!
A odnośnie Juwenaliów w Warszawie: klik
O sobocie mówiłem, bo wtedy jest parada wszystkich uczelni. Pochwalę się (a co tam!), że ze swojego wydziału ja organizuję (laweta+ludzie+wszystko_inne)
Ostatnio edytowany przez DUDi (2007-05-07 17:48:38)
Vege Szczecin
Czy ktoś z Krakowa orientuje się, czy będzie w naszym mieście 18 premiera? Przeglądam ofertę i zapowiedzi CinemaCity, Kijów, IMAX itd. I nic nie ma
Ano to jest właśnie największy ból - niczego nie da się przez to dokładnie zaplanować.
Znając CinemaCity, to o tym czy będą puszczać czy nie dowiemy się w dzień premiery
Dlatego osoby z Katowickiej ekipy prosiłbym o wstępne przygotowywanie się na 18-20 maja.
A w wypadku gdyby nie poszło w Katowicach... to można zawsze skoczyć do baru, nie?
Nie przesadzajmy Nie musimy iść na premierę
18-go powinniśmy już znać godziny, w których będą puszczali ten film w następny piątek/sobotę/niedzielę (25, 26, 27). Ewentualnie, może znajdzie się informator, który mieszka blisko kina i mógłby sprawdzać, czy coś wiadomo : ]
Nie jest aż tak źle, w najgorszym wypadku można pójść na inny film, żeby pieniądze za transport się nie zmarnowały
Ostatnio edytowany przez Nevar (2007-05-07 20:56:41)
A może na Szczecin by się tu zdecydować żeby na żywo zobaczyć tą piękną panią ze zdjęcia:p
Wawa, i Arkadia chyba najlepsza będzie.. szkoda że multikino w złotych jeszcze nie otwarte..