Nie jesteś zalogowany.
Dla Katowickiej ekipy: w Heliosie chyba nie poleci te anime w zapowiedziach go nie widać, pozostaje CC.
poszperałem trochę w niecie i jak na razie tylko multikino zapowiedziało ten film. Nie wiadomo czy Cinema City i Silver Screen będą to w ogóle puszczać, ale skoro jest zapowiedź w Multikinie, to wypad się raczej odbędzie tyle, że inne kino:P
ja bym sie wybral do szczecina ale tylko w weekend
Świetnie... coś czuję, że o "Ziemiomorzu" w Katowicach będzie można tylko pomarzyć...
To jest Helios wiec zapowiedz moze pojawic sie na tydzien przed premiera
chyba sie wybiore na premiere :] ale kto z kraka moze jest to razem pojdziemy
no cóż jak pech to pech bezczelność mogliby wyświetlać w Katowicach no...takie duże miasto a nic
ale jak widac Krakow lepszy
Do premiery zostało 8 dni, czy ktoś ustalił do jakiego kina i kiedy? W tym momencie tylko w multikinie jest już zapowiedz premiery, oczywiście chodzi mi o Warszawę
z tego co podało anime.com.pl to arkadia, kinoteka i gdzieś jeszcze będą puszczać:)
mi to obojęnie jakie kino, ale jeśli miałbym już wybierać to chyba w arkadii:)
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2007-05-10 15:45:30)
Być może trafi w końcu do Katowic... zobaczymy.
A jak nie, to może mały wypad do Krakowa?
hauhauhuahuahua moze razem pojdziemy
Na filmweb.pl podają że: Kinoteka, Multikino, Cinema City Arkadia i Cinema City Mokotów. Arkadia jest ok. Jak tylko będzie wiadomo o której puszczają tego 20 maja (koto wybierał tą datę? lepsza byłaby sobota..) to niech ktoś napisze co i jak już konkretnie..
Nie "wybierał". Ja ją zaproponowałem, bo w sobotę jest parada z okazji juwenaliów warszawskich, a pozostali oraz ~lilith_ (która dała się przekonać ) jakoś nie wyrazili konkretnego sprzeciwu, więc została.
Ja bym była za jak najtańszym, dla studentów, kinem. Jestem za tym, bo muszę jeszcze doliczyć koszty przejazdu a to już 60 zł ^^ No chyba, że jakiś dżentelmen się znajdzie ]:->
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
~lilith_: zależy od miasta, które odwiedzisz;] Jak Kraków, to się znajdzie;]
Ktoś z Krakowa byłby chętny ? Ewentualnie z poza... kwestia noclegu do obgadania (zależy od ilości chętnych)
CENY BILETÓW od 9.90[okej]
KRAKÓW:
Termin: wstępnie 16 Maj
Godzina: 19:00
Kino: Kino pod Baranami
Miejsce spotkania: Rynek Główny 27
Chętni:
-sa1d
-Mavet
Ostatnio edytowany przez sa1d (2007-05-11 07:50:25)
z tego to kojarzę, to najtaniej jest chyba w kinotece, bo jak byłem z kolegamina prestiżu zapłaciliśmy po 13 zl za bilet gdzie w innych kinach było po 14:P ale osobiście uważam, że arkadia będzie dobra bo jest w niej dużo miejsca na nogi, porównując np. z silver screenem:)
Ja bym była za jak najtańszym, dla studentów, kinem. Jestem za tym, bo muszę jeszcze doliczyć koszty przejazdu a to już 60 zł ^^ No chyba, że jakiś dżentelmen się znajdzie ]:->
Zobaczymy
~lilith_: zależy od miasta, które odwiedzisz;] Jak Kraków, to się znajdzie;]
Wybacz Starfox, już zaklepane
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
huhu jakiś wypad w Szczecinie pisze sie na to tylko kiedy i gdzie