Nie jesteś zalogowany.
coz, w ramach tego ze w wawie znalazlo sie 5 facetow i 1 kobieta ktora do nas dojedzie, to ja osobiscie chetnie sie zrzuce na bilet dla niej Wiec o wejsciowke nie powinnas sie martwic ;D
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
said me me memmememememme ja chce cjaaaa chce dopisz mnie
tylko godzina i data mi nie pasi :X nie mozna to przezucic na sobote czy cus?
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-05-10 20:55:12)
said me me memmememememme ja chce cjaaaa chce
dopisz mnie
![]()
tylko godzina i data mi nie pasi :X nie mozna to przezucic na sobote czy cus?
No niestety, na razie tylko ten termin jest ale to przed premiera wiec może potem będą jeszcze inne. Zobacz sobie na stronie kina tam jest wszystko opisane. Od poniedziałku będą leciały anime do środy...
Dla zainteresowanych :
Poniedziałek 14 Maja o 19:00 Spirited Away - W krainie Bogów
Wtorek 15 Maja o 19:00 Ruchomy zamek Hauru
Środa 16 Maja o 19:00 Opowieści z Ziemiomorza (jest to pokaz przedpremierowy)
Ceny biletów:
poniedziałek: 9,90 zł
wtorek - czwartek: 15 zł (normalne), 13 zł (studenci/uczniowie)
piątek - niedziela: 16 zł (normalne), 13 zł (studenci/uczniowie)
Dziś będę na rynku to podejdę i się dopytam, kiedy ewentualnie będą następne seanse. Jeśli ktoś jest chętny i pasuje mu najbliższa środa to niech da znać. Najlepiej na koma: 511 773 774. ewentualnie na gg to od razu zarezerwuje miejsca. Jeśli ktoś by reflektował pozostałe anime to jest to do dogrania. Ja przyszły tydzień popołudnia mam wolne...
Nie "wybierał". Ja ją zaproponowałem, bo w sobotę jest parada z okazji juwenaliów warszawskich, a pozostali oraz ~lilith_ (która dała się przekonać
) jakoś nie wyrazili konkretnego sprzeciwu, więc została.
Juwenalia na WAT:
KONCERTY
* 13.00 - zespoły studenckie
* 15.30 - Zero
* 17.00 - Jamal
* 19.00 - DNO
* 20.30 - Toples -- haha.. dla nich warto iść pod bibliotekę WAT
* 22.00 - pokaz fajerwerków
Podobno mieli być jeszcze "Boys" ale i tak na nich już pomidorów by mi nie starczyło..:-D tak ap ropo juwenalii..
Ludzie z Krakowa i okolic... w najbliższy weekend będzie możliwość wypadu do Kina pod baranami na seanse :
Piątek: 18:00, 20:00, 22:30
Sobota: 12:00, 18:00, 20:00, 22:15
Niedziela: 12:00, 18:00, 20:00
Mi osobiście pasuje sobota lub niedziela na seans o 18 albo 20.
Osoby zainteresowane proszę o "znak" mój tel 511 773 774
Info z łodzi na chwile obecna Opowieści w swoim grafiku imprez umieściło tylko Cinema City w Manufakturze :
grane będzie od piątku 18 maja do środy 23 potem następuje kasacja wszystkich filmów na rzecz Piratów z Karaibów film będzie grany na wszystkich salach i godzinach.
Seanse w godzinach 10,30 12,45 17,30 i 22,00
Cena biletu : normalny 19zł, studenci 14 zł.
Osobiście jestem za piątkiem albo weekendem, w piątek na seanse wieczorne a w weekend godzina dowolna.
Ja mam już bilet do Wawy kupiony teraz pozostaje dograć szczegóły
Coś mnie tylko niepokoi, na stronie Cinema-City jest podane, że film będzie z dubbingiem ;/
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Na dzień dzisiejszy w Szczecinie film nie będzie puszczany ani w Heliosie ani w Multikinie. Czy będzie puszczany w późniejszym terminie? Także nie wiadmomo.
Z tego co czytałam to film trafi do innych kin w późniejszym terminie, zapewne trochę sobie poczekamy
pytanie do warszawiaków czy ktoś idzie, a jeśli tak to na którą i gdzie ?
miszas, wszystko jest podane w pierwszym poście
Ja także się wybieram w Łodzi. Pasuje łikend (godzina obojętna), piątek o 10:30, 17:30.
sa1d zapytam sie siostry i dam odpowiedz ale pewnie sobota /piatek :]
Łódź ..... ja bym poszła, chyba że termin nie wypali
猫が大好き!!!
No to jak łódzcy kinomaniacy może wstępnie piątek o 17.30 ? Jak termin dla kogoś będzie nie odpowiedni to bez problemu przeniesiemy się na weekend.
Mi odpowiada.
sa1d zapytam sie siostry i dam odpowiedz ale pewnie sobota /piatek :]
Ok to czekam na info...
Może być dzisiaj o 17:30
Chory jestem, ale sobie nie daruję jak nie obejrzę.
Może by się ustawić tak o 16:45 (i tak rezerwacje trzeba by odebrać na 30 min przed seansem) w środku?
Każdy by opisał jak będzie wyglądał.
Jak się rozpoznamy?
Jeśli idziemy o 17:30 to ja będę miał b. ciemnozielone (prawie czarne) sztruksy oraz zieloną/oliwkową bluzę z zapięciem pod szyję. Możliwe, że będe miał też niebieską kurtkę lub zielony płasz przeciwdeszczowy (zależy od pogody).
To jak idziemy?
A my czekamy aż łaskawie puszczą w Katowicach...