Nie jesteś zalogowany.
Trzeba będzie ściągnąć stare epy. Podobno Gintamę się albo kocha albo nienawidzi, ale nie wszystkim zaczyna się podobać po pierwszych 3 epach. W każdym razie dalej jest tylko lepiej.
no to git ^^ już 30 ep się ściągnęło Teraz tylko czas na oglądanie (A i twoje stare napisy, te w mDvD przerabiam na ASS, jak będziesz chciał to kiedy ich się trochę uzbiera podeślę i uaktualnisz )
Dzięki, ale te stare napisy są trochę tego... nienajlepsze. Muszę znaleźć płytę z hardkami KA i się je kiedy podmieni na .ass po korekcie. :]
No czy ja wiem czy nie najlepsze xD Klimatykę anime oddają Trochę za dużo tam "tańca z gwiazdami" i innych przypisków w podobie xDD
Chodziło mi o sporo błedów czy koślawych zdań. Ale nie gadajmy o napisach, tylko o anime. Kliknij w pierwszy link z mojej sygnaturki jak chcesz zobaczyć, jak wyglądają walki w Gintamie (+świetna muzyka ^^). Niestety rzadko się zdarzają takie poważne (pierwsza będzie koło 9 epa chyba, ale nie nazwałbym jej poważną, zobaczysz dlaczego ).
Dla mnie właśnie Gintama najlepszy był z początku Przestałem oglądać na 69 bo nuda mnie ogarnęła i od paru epów się nie śmiałem ^_^
Dla mnie właśnie Gintama najlepszy był z początku Przestałem oglądać na 69 bo nuda mnie ogarnęła i od paru epów się nie śmiałem ^_^
Nie wiem, ja się śmiałem na każdym epie. Szkoda, że przestałeś oglądać, bo od 65 odcinka zaczyna się Kyuubei Arc, który jest bardzo śmieszny.
Dobre akcje jeszcze będą, zwłaszcza od setnego odcinka ^^ No i Kyuubei Arc jest niezłe, lb dobrze prawi.
hmm w którym odcinku jest to jak W kiblu siedzą i akcja z papierem ściernym jest ?:>
hmm w którym odcinku jest to jak W kiblu siedzą i akcja z papierem ściernym jest ?:>
Właśnie w Kyuubei Arc (ep 79 albo 80). Tylko wypadałoby zrozumieć, dlaczego w tym kiblu siedzą, więc raczej trzeba zacząć od 76.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2009-01-06 23:07:06)
Mnie zawiodło jedno, bo spodziewałem się jakiś ciekawych w Kyubei Arc podobnych jak w Benizakura Arc. Na razie te 2 Arce są według mnie najlepsze a co będzie później zobaczymy
Dla tych, co chcą wiedzieć, co będzie po 100 epku.
zachęcony waszymi wypowiedziami obejrzałem dziś 24 ep. ( na tym odcinku przestałem ogladac, niepamietam dlaczego)
w 23:04 zaczyna się przecudowny ending i już wiem ze wow idzie w odstawke, musze te zaległe odcinki nadrobic jak najszybciej
Dla tych, co chcą wiedzieć, co będzie po 100 epku.
Pokaż spoilerbędzie rzeźnia straszliwa na miarę Benizakura Arc
Woo, to super . Ciekawe co tym razem pokaże nam Yorozuya team
Ja jestem na 62 epie, po Benizakura arc, po tym jak powrócili do Gintamy w wersji "fukusu" i już ten "zwykły" epizod mnie bardzoo rozśmieszył, szczególnie
Ostatnio edytowany przez ShAd0w (2009-01-07 19:33:40)
Witam
Mam pytanko bo ja oglądam z pl subami i się zastanawiam czy można na razie pominąć odcinki 45-49 czy one są znaczące w rozwoju fabuły swoją drogą ciekawe czemu zrobiliście taki odstęp może te odcinki to lipa:D .Swoją drogą ciekawe Anime oglądam od tygodnia i tak mnie strasznie wciągnęło dodam ,ze też oglądam inne tasiemce One piece,bleach,naruto ale tu porostu humor powala te anime jest jedyne w swoim rodzaju.
W Gintamie można pomijać bez niczego odcinki Ale o ile dobrze pamiętam w tych odcinkach jest Gintama Shippuden xD i kozak akcja w kasynie
EDIT: ~Mietek999 w Gintamie wogóle nie ma fabuły tak z grubsza Jedyna fabuła jest w poszczególnych Arcach
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-01-07 21:00:05)
Czyli w tych odcinkach nie ma nic znaczącego tak(znaczy dla fabuły)?
Ostatnio edytowany przez Mietek999 (2009-01-07 20:05:13)