Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
ok, poprawiłem, a wypowiedzi pana o nicku "Czolgi" nie chciałem komentować od samego początku ;/ ;/ ;/
pzdr.
Co nie zmienia faktu, że ta "propozycja" jest marna zważając, na to, że nie wspominasz jakie to są nośniki a tym bardziej to co na nich jest jakoś nie grzeszy ambitną zawartością to samo ma się na Anime za free i taniej by wyniosło.
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Płyty SONY ! Teraz ci pasuje ? Jesteś zadowolony ?
A czy to co oddaje musi być koniecznie ambitne ? chyba nie... ;] ;] ;]
Można dostać to na anime za free, ale ja chce się pozbyć tych serii i może akurat kogoś zainteresuje ta lista. Jeśli ciebie nie zainteresowała, to w ogóle się nie odzywaj bo twój post jest tu w ogóle nie potrzebny i nie wniósł nic "ambitnego" do tematu )
Ostatnio edytowany przez bunio11 (2010-02-08 21:22:23)
Koniec już tego czepiania się formy Co do licki, wizard2000, Gundam?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Co do licki, wizard2000, Gundam?
Nie, waltz nigdy nie dostał u nas licencji.
Raczej obstawiam Kimi Ga Nozomu Eien (choć wydaje mi się, że tylko seria TV jest u nas.)
Może i DGM jest w telewizji, ale tego kupić u nas w Polsce niemożna, więc lajt.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Proponuję na przyszłość, w razie wątpliwości o lickę, sprawdzać listę z tematu, o którym wspomniał tu Sidorf. Jeśli tytułu nie będzie na liście, a licka jest, to proszę o linka do jakiegoś wiarygodnego źródła, coby wszystko zaktualizować. Oszczędzi nam to ogólnego zamieszania z prośbami o modyfikację list oraz zabaw w "może ma, a może nie".
Szukałem wzmianki o licencji D.Gray Mana w necie, ale nic sensownego nie wypatrzyłem. Jak ktoś coś znajdzie, niech naskrobie do mnie - byle na PW, koniec z zapychaniem tego wątku.
"Skazany na zajebistość"
Strony Poprzednia 1 2 3