Nie jesteś zalogowany.
Witam,
AnimeSub.info ma 2 nowych moderatorów: Suchego (napisy/komentarze/forum) i Freemana(forum).
O wyborze ww. Panów zadecydowało kilka czynników:
- są związani z serwisem od bardzo dawna
- mają równo pod sufitem
- obaj mają doświadczenie na scenie fansuberskiej i znają się na swoich fachu (Suchy jest koderem, Frejman tłumaczem)
- do obu Panów Redakcja ma pełne zaufanie
Liczymy, że ich praca przyniesie ANSI same korzyści
PS. Odpowiednie uprawnienia zostaną im nadane lada dzień.
Imperare sibi maximum est imperium
Ekstra, na to czekałem. IMO obaj kandydaci jak najbardziej na miejscu i ze świecą szukać lepszych. Gratulacje panowie
"Skazany na zajebistość"
Fajnie, że więcej osób będzie dbało o porządek
Gratki^^ coś czuje że teraz tomxxx sie czegoś doczeka(Freeman sie chyba wkurzył na niego nieźle) przynajmniej bedzie porządek^^ jeszcze raz gratki
Freeman licze na to ze zrobisz tu porzadek choc mamy pewne spory ze soba to sadze ze najbardziej sie nadasz tutaj z nas wszystkich ehh oby zapanowal porzadek.
Zwł. wybór Freemana wydaje się sensowny, bo Freeman tu często zagląda.
Suchy - tak, Freeman - nie ;]
Rewelacja, bardzo dobry wybór!:)
btw. ciekawe czy ww panowie zauważyli sugerujący podpis Zjadacza:P
Czy gratuluje? A jest czego?
Kłopotów i dodatkowych zobowiązań
Aż dwóch nowych!? No, no
Oby tylko (w szczególności Freeman) nie zaprzestali udzielać się na forum, tak jak to ma miejsce w przypadku "starych" modków
Uważam, że to dobry wybór. Freeman zdaje się być tu jedą z nielicznych osób, która ma swoje (mądre) zdanie i zawsze staje po stronie PRAWDY, a nie WIĘKSZOŚCI. Co do Suchego, to o nim wiem nieco mniej, ale uważam, że też mu się to należy. Ot tyle. =)
Aha (ja wcale nie wchdoze nikomu w tyłek) Możecie mi nawet za to warna walnąć =)
gratulacje :]
Suchy - OK, Freeman jak najbardziej OK, nareszcie skończy się offtop:)
Uważam, że to dobry wybór. Freeman zdaje się być tu jedą z nielicznych osób, która ma swoje (mądre) zdanie i zawsze staje po stronie PRAWDY, a nie WIĘKSZOŚCI. Co do Suchego, to o nim wiem nieco mniej, ale uważam, że też mu się to należy. Ot tyle. =)
Tylko co to jest prawda .
Coś mi się wydaje że nastały ciężkie czasy dla toma .
Freeman - zenada. Juz nie bedzie mozna miec swojego zdania.
Ośmielę się z tym nie zgodzić