Nie jesteś zalogowany.
Mój kolega ma problem z oddtarzaniem plików avi instalowaliśmy różne codeck paki(CCCP,K-Lite Codec Pack,Divxy,Xvidy itp) i nic nie działało, nie działało mu już od momentu kiedy kupił komputer razem z wgranym windows vista nawet próbowaliśmy sformatować ale nie mogliśmy bo był jakiś błąd przy wgrywaniu[deprecha] więc nie wiem WTF~?!
jak ktoś będzie wiedział jak rozwiązać ten problem byłbym mu wdzięczny
dobrze ze napisales jakim programem i co za błąd sie pokazuje... o ile wogole sie pokazuje
[cytuj]ale nie mogliśmy bo był jakiś błąd przy wgrywaniu[/quote] czego?
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2007-05-27 22:39:23)
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
a te kodeki wogole pod viste sa??????
edit:
musi pisac ze pod viste a jak nie sa to nic dziwnego ze nie nic dziala
http://pobieralnia.pl/plik-4745-vista-c … 4-4-4.htmltu jest jakis pack kodekow srobuj moze sie uda:P
Ostatnio edytowany przez Michaello (2007-05-27 22:52:09)
probowalismy subeditem,allplayerem ale nawet windows media player nie dziala a co do bledu to ze nieznany format czy cos w tym stulu a blad przy wgrywaniu byl przy windowsie, i nie wiem czy kodeki sa pod viste ;x
Ostatnio edytowany przez Bazant (2007-05-27 22:46:42)
wywal vistę, zainstaluj coś innego i zobacz czy będzie działać
KDE4 ssie
wywal vistę, zainstaluj coś innego i zobacz czy będzie działać
tylko ze probowalismy.. mam windowsa xp servis pack 2 ale jest blad przy wgrywaniu
Michaello - dzieki za tego linka jutro napisze czy dziala xd
Ostatnio edytowany przez Bazant (2007-05-27 23:00:07)
(...)nawet próbowaliśmy sformatować ale nie mogliśmy bo był jakiś błąd przy wgrywaniu(...)
zaraz zaraz, nie dało się sformatować? przy wgrywaniu czego?
sprecyzuj.
KDE4 ssie
I nie zapomnij o łacie na SubEdita pod Viste.
marcin2 - nie ja tylko moj kolega, ma chyba teraz wgrane cccp i K-Lite Codec Pack
parara - jak sie wybiera na ktora partycje ma zainstalowac system to nie wyswietla zadnej a jak nacisne wiecej informacji (F5 chyba) to komp sie resetuje
gracol - to pod viste jest potrzebna lata do subedita? ;o
Ostatnio edytowany przez Bazant (2007-05-27 23:10:16)
Wywal Viste:) Stary dobry XP bedzie odpowiedni:)
Wywal Viste:) Stary dobry XP bedzie odpowiedni:)
no tak wiem.. ale juz pisalem ze mam blad przy wgrywaniu
Ostatnio edytowany przez Bazant (2007-05-27 23:12:14)
vista jest przereklamowana
a w jaki sposób kupił tego kompa ?
jak przez internet lub inaczej na odległość to ma prawo do zwrotu w ciągu 10 dni
od zakupu
Ostatnio edytowany przez tanatos666 (2007-05-27 23:18:31)
a w jaki sposób kupił tego kompa ?
jak przez internet lub inaczej na odległość to ma prawo do zwrotu w ciągu 10 dni
od zakupu
i co powie ze mu filmy nie chodza? ze dysku nie moze sformatowac? Powiedza ze jego wina i tyle, tez tak mialem ech szkoda gadac z tymi cwaniakami
jeżeli zakupiłeś sprzęt w sklepie to kicha ale jeżeli na odległość (net / allegro itd) to bez podania przyczyny może sprzęt zwrócić bo tak naprawdę nie widział tego co kupuje.
niestety jestem jednych z tych cwaniaków[shithappens]
mamy tak w prawach konsumenta i zawsze można się na nie powołać:P
oczywiście koszty transportu sprzętu na jego koszt
Ostatnio edytowany przez tanatos666 (2007-05-27 23:30:34)
Bazant napisał:gracol - to pod viste jest potrzebna lata do subedita? ;o
LOL. Wystarczyło użyć opcji szukaj na forum :/
Coś się tak "zLolował", przecież nie prosił o linka:-D
Bazant - w tej chwili może być wiele czynników, mogę rozpisać, ale wątpie bym jakkolwiek pomógł, chociaż:
a) instalujesz kodeki POD Viste (a jeszcze malo ich)
b) nie możesz sformatować dysku, to formatujesz u kogoś innego poprzez drugi dysk
c) skoro wywala ci takie błędy, to możliwe, że masz wadliwą płytę główną, bądź procesor, lub coś ci się przegrzewa, swojego czasu miałem to samo u kumpla. Sprawdz jaką temperature ma procesor i postaraj się ją obniżyć i wtedy ponownie spróbuj formatować.
d) właśnie, w jaki sposób zakupiłeś komputer? bo z domysłów na razie wynika, że w sklepie bądź przez internet, tak jak mówią poprzednicy. Oni mają tam skłonność (zależy kto, w necie rzadko, w sklepach nadzwyczaj często) do wciskania w komputer super dobrych płyt głównych, które nie dają rady z prockami 133 MHz i trzeba obniżać do 100, bo inaczej różne dziwne rzeczy dzieją się z komputerem (ard - coś wiesz na ten temat xD) w przypadku mojego kumpla obniżenie szyny na 100 MHz zadziałało, proc się grzał... czy twój kolega ma czasami samowolne resety? jeśli tak, to to tylko potwierdzi to co powiedziałem.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-05-27 23:31:48)
Nie ma znaczenia gdzie się coś kupiło. W każdym sklepie można oddać zakupiony towar w ciągu dni bez podania przyczyny. Jedynym warunkiem jest nie uszkodzenie go i zachowanie oryginalnego opakowania, metek itd. O paragonie chyba nie muszę wspominać xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Nie ma znaczenia gdzie się coś kupiło. W każdym sklepie można oddać zakupiony towar w ciągu dni bez podania przyczyny. Jedynym warunkiem jest nie uszkodzenie go i zachowanie oryginalnego opakowania, metek itd. O paragonie chyba nie muszę wspominać xD
niestety się mylisz ponieważ w dniu wejścia do UE przepisy się zmieniły
Aktualnie nie ma przepisu zobowiązującego sprzedawcę do przyjęcia zwrotu towaru zgodnego z umową. Jak każda umowa tak również umowa kupna sprzedaży może być rozwiązana za zgodą stron umowy. Zatem zwrot towaru zgodnego z umową może nastąpić wyłącznie za zgodą sprzedawcy i wynika tylko z jego dobrej woli.
Wojewódzki Inspektorat Inspekcji Handlowej w Olsztynie, Delegatura w Elblągu
http://www.portel.pl/artykul.php3?id_akt=11497&id_dz=39
SOORY ALE TAK JEST
LEPIEJ TO wiedzieć PRZED NIŻ PO ZAKUPIE[placze]
JAK CHCESZ oddać TOWAR TO NIECH GO PRZYNIESIE SIOSTRA Z DEKOLTEM DO PASA I BANANEM OD UCHA DO UCHA
NA MNIE TO działa I ZAMIENIAM TOWAR NA NOWY
A JAK SIĘ NACHYLA NAD ladą TO NAWET KASĘ CZASEM ODDAM
A JAK PRZYJDZIE KOLO - CO TO NIE ON I Z TEKSTEM ZE MA PRAWA TAKIE I TAKIE
TO ODCHODZI Z NICZYM!!!!
NIE PLUJE SIĘ NA KELNERA PRZED PODANIEM ZUPY BO NIGDY SIĘ NIE DOWIESZ CO W NIEJ pływa!
Ostatnio edytowany przez tanatos666 (2007-05-28 01:02:19)
~tanatos666, dzięki za cynk. Ominęła mnie wiadomość o takiej zmianie. Heh, a było tak dobrze xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA