Nie jesteś zalogowany.
Nie dziwne, że wygrała... z takim wyglądem xD
Nom dokładnie! Fajna laska !
Przy czym podkreślam, że u nas też są niezłe kobiety
Japonii gratulujemy dziewczyn. A w pierwszej piątce była też Koreanka, też całkiem kawaii :]
Urodziwa kobieta, jednak ta z Brazylii bardziej mi się podobała
Tak sobie jeszcze przeglądnąłem inne skośnookie kandydatki - Miss Korea również bardzo ładna.
Ale nie wygląda, na typową Japonkę, tj miała domieszkę innej krwi.
Trzeba dodać, że w ciągu ostatnich lat azjatki, a w szczególności Japonki "wyładniały". Jest to na pewno wpływ krajów zachodnich na kraje azjatyckie.
Raczej zmienił się obowiązujacy w Japonii kanon urody, ulegając światowym trendom, czy ja wiem czy to dobrze?? Trzeba chronić japońską kulturę bo jak tak dalej pójdzie kawaii dziewczyny będą już tylko w animach:(
Ostatnio edytowany przez radziocd (2007-05-29 08:43:12)
Japonki mają szczęście do Miss Universe. W tamtym roku Japonka była bodajże wicemiss Universe.
Raczej zmienił się obowiązujacy w Japonii kanon urody, ulegając światowym trendom, czy ja wiem czy to dobrze?? Trzeba chronić japońską kulturę bo jak tak dalej pójdzie kawaii dziewczyny będą już tylko w animach
Dokładnie.:D
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
Japonki mają szczęście do Miss Universe. W tamtym roku Japonka była bodajże wicemiss Universe.
radziocd napisał:Raczej zmienił się obowiązujacy w Japonii kanon urody, ulegając światowym trendom, czy ja wiem czy to dobrze?? Trzeba chronić japońską kulturę bo jak tak dalej pójdzie kawaii dziewczyny będą już tylko w animach
Dokładnie.:D
i tak jesteś ładniejszy[ej][ej]
domieszka krwi latynoskiej... lubie oba typy urody ale osobno ;|
spodziewalem sie rasowej japonki
ale nie jest zle
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
i tak jesteś ładniejszy[ej][ej]
Wiem![szpan]
Popieram cząściowo, gdyż w obecnych anime, szczególnie typu szkolnego, ecchi itp, itd to dziewczyny nie są podobne do tych prawdziwych japońskich, no ale cóz się dziwić takie piękności mogą byc jedynie wyimaginowane
Nie no, czemu? Choćby z nowych anime... taka Misa z DN to typowa japonka![los] A w (dosyć) nowych produkcjach japońskich (np. Sailor Moon Live Action, Densha Otoko, czy Million Girls - nieliczni wiedzą, co to...:D), widać normalne Japonki, no może trochę "zamerykanizowane", ale nie jest to tak straszne.
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
no, nawet niezła
ale..
spodziewalem sie rasowej japonki
KDE4 ssie
Wcale nie jest taka ładna.W Japonii jest dużo ładniejszych dziewczyn.
A często zauważam że przez charakteryzację ładna dziewczyna staje się dużo brzydsza niż jest w rzeczywistości.
Ostatnio edytowany przez tomxxx (2007-05-29 09:32:09)
Jest tez dużo brzydkich dziewcząt. W każdym razie ja jestem fanem japońskich mundurków i uważam, że nie byłoby złym pomysłem wprowadzenie takich mundurków do polskich szkół, chociaż to różnie bywa z niektórymi dziewczynami, no ale każda jest na swój sposób inna i to jest jednym z największych darów od Boga:D
Według mnie ona nawet ładna nie jest. Gustuję w azjatyckich, głównie japońskich pannach i jasno mogę stwierdzić, że zwykła dziewczyna z Japonii by podobała mi się bardziej, znacznie bardziej, ale co poradzić, niektórzy lubią malowane panny z blond włosami i dużymi ... ^^ ja na przykład nie
a mnie się ona nie podoba.. tzn jest ładna, ale niewystarczająco, żeby ją od razu Miss ogłaszać[jezor]
btw. pod dwu-centymetrową warstwą makijażu każdy wyglądał by na zaje^istą laskę
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-05-29 10:08:51)
Popieram cząściowo, gdyż w obecnych anime, szczególnie typu szkolnego, ecchi itp, itd to dziewczyny nie są podobne do tych prawdziwych japońskich, no ale cóz się dziwić takie piękności mogą byc jedynie wyimaginowane
nie no stary i Tobie to przeszkadza???( Mi nigdy na mysl nie przyszlo porownywanie tych prawdziwych z tymi z anime) Caly urok ze tak wygladaja nie wazne czy to komedia , sensacja itd. A co do miss to calkiem calkiem ale wedlug mnie za malo moe i nie ma mundurka[slina]:P
Ostatnio edytowany przez Michaello (2007-05-29 10:25:10)