Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Wiecie, że isohunt od jakiegoś czasu nie działa. To znaczy strona działa, ale nie można żadnego torrenta uruchomić.
Nie działa? Przed chwilą sprawdzałem i... i wszystko działa, torki normalnie się uruchamiają, na spokojnie można ściągać.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Nie działa? Przed chwilą sprawdzałem i... i wszystko działa, torki normalnie się uruchamiają, na spokojnie można ściągać.
Tak tylko ciekawe dlaczego pozostałe torrenty działają, a isohunt się co chwilę zawiesza i wyskakuje komunikat, że serwer nie odpowiada.
Już od tygodni sprawdzam i jest cały czas tak samo, a inne torrenty bez problemów działają.
Serwer isohunt.com zbyt długo nie odpowiada.
Taki komunikat prawie zawsze wyskakuje w firefox.
Ostatnio edytowany przez Sasukennaru (2010-02-07 21:13:08)
Ja też problemów ze stroną nie mam. Chodzi dość wolno, ale torki da się pobierać.
Mi wszystko śmiga jak ta lala:)
Ostatnio trafiłem na takie forum torrentowe - http://val.pl/
Skorzystam z już gotowego tematu. Mam dziwny problem z torrentem. Internet działa, trackery jak widać działają, pełno seedów, a ściągać się nie chce.
Pokaż spoiler
Wygląda na blokadę torków ze strony ISP.
@lipa3000
A jaki w ogóle net masz?
Ja, gdy miałem sieć osiedlową z wewnętrznym ip, to dosyć często zdarzały się podobne problemy, natomiast po przesiadce na innego dostawcę zniknęły.
GG: 1677958
Niektóre trackery mają białe i czarne listy klientów. Takie Bakabt potrafi zablokować połączenie, kiedy korzystasz z nieodpowiedniej wersji nawet popularniejszych aplikacji.
Tylko że wtedy "status" przy trackerze się zmieni odpowiednio.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Nie zawsze albo chociaż nie na wszystkich klientach. Mój ulubiony qBittorrent niczego nie sygnalizował.
Strony Poprzednia 1 2