Nie jesteś zalogowany.
zauwazylem wczoraj pewna ciekawa rzecz otoz w pazdzierniku ma wystartowac now seria Gundam! http://www.youtube.com/watch?v=1zpOfl33PJ8 tu macie krotki tester ale wyglada przepysznie czy ktos ma moze wiecej informacji na ten temat??
Nowy Gundam OO (podwójne o, nie zero) będzie nadawany od 6.10.07 każdej soboty o 18. Więcej na razie nie udało mi się ustalić. Tu jest coś więcej na temat:
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … or-october
Ostatnio edytowany przez mkriso (2007-06-05 09:46:01)
Pytanie za sto punktów: co ten wątek robi w dziale recencje?
Odpowiedź: już nic.
prosze nie wnikac w szczegóły
Kurde, juz sie nie moge doczekac!!!
Zapowiada się całkiem ciekawie, kreska też fajna, pozostaje tylko czekać do października:)
Jestem fanem gudnama ale niestety mam jakieś złe przeczucia :/
A ja jestem pozytywnie nastawiony - nie mogą zrobić już nic gorszego od destiny, teraz może być tylko lepiej ^^.
Uważam, ze GSD wcale takie złe nie było wiec nie rozumiem stwierdzenia , że nic gorszego już nie zrobią. GSD jest jedną z lepszych serii Gundama.
m_jay napisał:A ja jestem pozytywnie nastawiony - nie mogą zrobić już nic gorszego od destiny, teraz może być tylko lepiej ^^.
Uważam, ze GSD wcale takie złe nie było wiec nie rozumiem stwierdzenia , że nic gorszego już nie zrobią. GSD jest jedną z lepszych serii Gundama.
Chamskie jechanie na popularnosci seeda. Z reszta nie musisz tego stwierdzenia rozumiec bo to tylko moja opinia .
No Gundam 00 może być ciekawie. A co do GSD to takie złe nie było. No dobra trochę kijowe zwłaszcza zakończenie Ale anime warto obejrzeć dla jednej sceny z odc. 33. A się wtedy rozpłakałem
co do destiny, jestem zdania ze było ok. Nie uważam by było gorsze od seeda. Dodatkowo jak na mój gust było głębsze ze względu na projekt destiny oraz dylematy moralne bohaterów odnośnie niszczenia bądź nie niszczenia.
jestem fanem gundama i ten zapowiada sie ciekawie
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-06-05 17:50:31)
ja tez jestem fanem gundama i pewnie bedzie tak dobry jak seed czy desteny a moze nawet lepszy:P
wie ktoś może kto będzie autorem openinga do nowego gundama?
wie ktoś może kto będzie autorem openinga do nowego gundama?
Opening Theme:
#1: "DAYBREAK'S BELL" by L'arc~en~Ciel
Ending Theme:
#1: "Wana (罠; Trap)" by The Back Horn
Może być ciekawe mechy wyglądają schludnie i robią wrażenie nie prze bajerowanych , i co ważne wygląd postaci lepszy niż w GSD, którym to wypalały one oczy po dłuższej chwili (prostota prostotą ale to było przegięcie, biorąc pod uwagę jaka to seria)
Pewnie nas czeka około 50 odcinków, i denne polskie subby od naruto fana (jak w przepadku gundam seed, bo tylko od Krustyego były dobre, no ale po 13 czy 12 cisza. Cóż tak bywa) a nawet jak zrobi ktoś dobre to minie około dwóch lat zanim całość przetłumaczą o ile AV nie wyda tego w Polsce w cenie 700zł za serie z tragicznym pro niemieckim tłumaczeniem (co teoretycznie daje licencja w polsce = brak subów) Ach te polskie realia .
Takich odpowiedzi udziela się po pracy
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2007-09-18 01:00:52)
hmm a ja jestem w pracy i takich pesymistycznych przewidywań nie mam..widziałem trailer i czekam na serie TV jak pewnie, każdy Fan Gudnama:)jeszcze nie mogę się doczekać nowego wcielenia Evangeliona...jakoś nie długo ma wyjść..