Nie jesteś zalogowany.
ostatnio natknąłem się na bardzo ciekawą stronę:) jeśli ktoś ma problem z zapamiętaniem komendy mbell-a to polecam tę stronę www.hoohle.pl jest nie tylko znakomita do wyszukiwania anime ale także filmów, mp3, ludzi oraz do wyszukiwania prostych rzeczy w internecie:)
stronka bazuje na komendach w/w i jest bardzo prosta w użyciu a przede wszystkim po polsku:)i sorki jeśli już stronka została gdzieś wymieniona ale nie chciało mi się szukać:P[baka]
Hm... Działa, ale nie do końca. Niektóre strony "cannot be found" (error 404)albo "cannot be display". To samo dzieje się, kiedy chcę otworzyć linki do tych stron, które tu podajecie (chyba tylko jeden działał...)
Wie ktoś dlaczego? Chciałabym tym sposobem pobrać Blood+, a tu lipka, "the page cannot be found"
EDIT
Już wiem. Dzięki Fantazyn ^^
Ostatnio edytowany przez Kozue (2007-12-09 22:00:52)
Macie tu kolejną soczystą stronkę do ściągania animców przez direct download. Flashget i do roboty
Ostatnio edytowany przez Endru (2007-12-23 14:51:13)
W Google wpisujemu
intitle:"index.of" (mp3|mp4|avi) One Piece
jezeli niechcemy niektorych formatow to robimy tak
intitle:"index.of" (mp3|mp4|avi) One Piece -html -htm -pdf
Mozemy sobie oczywiscie zmieniac formaty np. (rmvb|avi|mkv)
PoZdRo
A co jesli nie moge znalezc anime... darker than Black. Moze ktos by pomogl, bo naprawde szukam wszedzie, ale pokazuja sie tylko torrenty.[cholera]
Ostatnio edytowany przez marekryba (2008-01-13 15:09:53)
A co jesli nie moge znalezc anime... darker than Black. Moze ktos by pomogl, bo naprawde szukam wszedzie, ale pokazuja sie tylko torrenty.[cholera]
jak poszukasz to znajdziesz tutaj, ale niestety rvmb
KDE4 ssie
dzieki parara tylko, ze ja znam te strone i wogole nie chce mi z niej sciagac. ale dzieki, ze probowalas... naprawde dzieki...Najbardziej to prosilbym... jezli ktos by mi znalazl to o wersje [Shinsen-Subs]... bede wdzieczny naprawde, bo spodobalo mi sie anime darker than black, a mam dopiero 9 episodow.
http://www.google.pl/search?hl=pl&clien … w+wynikach
Ostatnio edytowany przez Sir Mavins (2008-01-14 13:11:36)
Ja z kolei szukam anime Hakkenden ,właśnie z http(może być rs i mu nawet. Ściągam emulem ale 1 plik mi już ściąga 5 dni:(.
Z torrentem mi się coś pochrzniło.
Wpisałem intitle:"index.of" (avi) hakkenden -html -htm -php -jsp
oraz
intitle:"index.of" (mkv) hakkenden -html -htm -php -jsp
i nic
Próbowałem też z rmvb i rm(desperacja )
Może ma ktoś jakieś namiary?
Ostatnio edytowany przez budyn (2008-01-14 14:23:42)
A to?
http://elrincondelmanga.com/foro/showthread.php?t=1851
Ostatnio edytowany przez Sir Mavins (2008-01-14 15:10:21)
Thx. Zaraz to sprawdzę bo właśnie się ściąga.
Dzieki wszystkim, ze sie staraliscie ale znowu klapa. Sir Mavins dales fajny link tylko.....mozliwe limity sa juz wykorzystane. myslo ty dales super strone tylko wyskauje mi jakis blad i nie moge nic sciagac z tej strony wiesz
[gg]_Code_Geass_07-[1E687325].mkv - plik poszukiwany listem gończym.... (błagam nie MU i nie torrent)
PS.: był bym bardzo szczęśliwy jak by ktoś tego epa wrzucił na rapida i przesłał mi link (szybko zassam i możecie wywalić z rapida)
~Wrona jesteś moim wybawcą i zbawcą (wole szukać pewnej wersji niż męczyć się z napisami w ass ) - ja tą stronę znalazłem wcześniej ale nie zakumałem, że aby linki działały trzeba się zalogować ;p
Do marekryba.
Nie wszystkie są wykorzystane, sprawdziłem przed chwilą.
Transfer ponad 150.
A masz nie zaptaszoną opcję "wyskakujące okienka"?
Wiem, że to nie fair, ale proszę o pomoc w znalezieniu One Piece. Wykorzystałem to, co jest parę postów wyżej, ale nadal kapa. ;/
One Piece znajdziesz bez problemu na mircu na kanale Kaizoku-Fansubs. Tłumaczyłem ci jak się pobiera to powinieneś dać sobie radę.:D
była taka rosyjska stronka z DD OP, ale niestety nie pamiętam adresu...
zresztą ~cieslak można bez problemu torrencikiem pobrać z trackera K-F
http://xdcc.discoveryhosting.nl/tracker/
Ostatnio edytowany przez Isao (2008-02-08 14:49:27)