Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Obejrzałem Nane we wakacje, te anime jest genialne, najlepsze z tego gatunku. Po obejrzeniu, załapałem doła na dobrych parę tygodni. Nie mogę się doczekać drugiej serii. Jeśli ktoś zna japoński to może tu coś jest www.s-nana.com.
Polecam też filmy fabularne, anime miało bardzo szczegółowo zaczerpniętą z nich scenerię.
Wielokrotnie to powtarzalem i powtorze jeszzce raz. Paradise Kiss zamiata nane (rowniez autorstwa Yazawy Ai). Nana jest po prostu zbyt dluga i rozwleczona w czasie, co momentami powodalo u mnie ziewanie. Nie ma szans z zwarta, rozlozona na 12 epow historia z parakiss.
edit: o wlasnie zauwazylem ze juz kiedys napisalem tutaj cos podobnego .
Ostatnio edytowany przez m_jay (2008-01-22 22:57:23)
Ja ma takie dość infantylne pytanko... Czy ktoś z was może wie, czy można gdzieś Nanę na necie oglądać? Osobiście trochę szukałam, ale natknęłam się jedynie na stronki wymagające rejestracji, a to mi w sumie średnio odpowiada:P
Edit: Dzięki ~Budyn
Ostatnio edytowany przez Shinma86 (2008-01-22 23:30:08)
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Ja ma takie dość infantylne pytanko... Czy ktoś z was może wie, czy można gdzieś Nanę na necie oglądać? Osobiście trochę szukałam, ale natknęłam się jedynie na stronki wymagające rejestracji, a to mi w sumie średnio odpowiada:P
ale nana w porownaniu z pk wymiata pod wzgledem muzyki a to tez tworzy klimat i pomaga w ogladaniu anime. mnie sie bardzo podobalo mimo ze momentami smutas jak nie wiem... pk tez bylo switne ale nie ma sensu tworzyc offtopa... polecam oba tytuly
Ja oglądałam Nanę na www.crunchyroll.com <--ale tutaj trzeba sie zarejestrować ;]
Nana jedno z lepszych anime, niezła muzyka, zarąbisty humor, wyciskacz łez, dużo zwrotów akcji. Trzeba obejrzeć.
NANA świetna bez dwóch zdań. Tylko czekać na drugi sezon, może sie pojawi
Napewno się pojawi drugi sezon. W końcu pierwszy odniósł duży sukces, a zresztą manga się nie kończy tak szybko
Jest polskie wydanie tej mangi?
Czy jest polskie wydanie mangi? Nie mam pojęcia, ja zawsze oglądam angielskie...
polskiego wydania niestety nie ma, ale słyszałam kiedyś, że Waneko się o to stara ^^
Hmm...jak będzie polskie wydanie Nany to może przeczytam...po raz trzeci To będzie pierwsza manga, którą będę czytała po polsku (anime też jeszcze nie oglądałam z dublingiem czy napisami polskimi-i nie mam zamiaru) Nie mogę się doczekać ;D
Strony Poprzednia 1 2