Nie jesteś zalogowany.
Korzystam z IE 7.0 SP2 i gdy chcę ściągnąć jakiekolwiek napisy to w wybranym folderze pojawia się plik archiwum o wadze 0 bajtów.
Przed chwilą sprawdziłem na na XP SP2 IE 7.0 i jest ok.
Ostatnio edytowany przez Kane (2007-10-03 09:13:59)
Imperare sibi maximum est imperium
@Kane to nie wina IE 7.0, u mnie jest tak samo ale np tylko z odcikami 13-21 Fate Stay Night, wysłałem do autora request o ponowne umieszczenie. Jeśli inni mają takie problemy z innymi napisami to może być wina po stronie ansi .
I sprawdzałem na różnych przeglądarkach.
Inne napisy się ściągają - więc to pewnie problem z wybranymi napisami, może podczas przenoszenia serva się coś zp*** .
edit:
Rozwiązanie zagadki: Wszytskie napisy które nie działają zostały dodane dnia 2007.08.30
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-09-12 09:41:29)
Widzę, że nie tylko ja mam taki problem.
Napisy się niby ściągają, ale jak chcę je otworzyć to pojawia się błąd : "archiwum ma niewłaściwy format lub jest uszkodzone". Problem występuje niezależnie od tego czy jestem zalogowana, czy też nie. Próbowałam na IE i Firefoxie. Dotyczy to większości napisów, które dziś próbowałam ściągnąć. Napisy dodane dzisiaj działają, ale już te wczorajsze nie wszystkie (im później dodane tym gorzej).
Wyrywkowo sprawdzałam napisy i większość dodana od 7 sierpnia 2007 nie działa.
Ostatnio edytowany przez agrynnis (2007-09-12 13:22:20)
tez mam ten problem, sciąga mi plik o wadze 0, czyli wogle nic tam nie ma !
Jak wyżej (dla jasności używam mozilli), zauważyłem jeszcze że problem występuje z napisami typu innego niż TMP, wszystkie TMP (jakie sprawdziłem) działają normalnie. Sprawdziłem także co się stanie jak zamieszczę napisy, ale jeśli zamieszczam na świeżo, to niezależnie od podanego formatu wszystko jest ok. Tak więc problem dotyczy napisów które nie są nowe, ale zostały dodane względnie niedawno, z takich które są od np roku wszystkie jakie sprawdziłem działają normalnie.
edit:
Rozwiązanie zagadki: Wszytskie napisy które nie działają zostały dodane dnia 2007.08.30
No nie za bardzo z tego co ja widze to napisy z całego sierpnia nie chodzą(nie wiem czy wszystkie), a i z tymi z początku września jet różnie(wcześniejszych nie chce mi się sprawdzać).
Ostatnio edytowany przez Franko (2007-09-12 15:09:51)
Właśnie dostałem info o tym, że Afro Samurai, które ładowałem tuż po zmianie serwera na obecny też nie działają. Chyba będzie teraz masowe aktualizowanie napisów xD
EDIT
Tak myślę, że przydałoby się wrzucić jeszcze jakieś opcje co robić dalej po aktualce. Na przykład: uaktualnienie tego samego tytułu, w sumie głównie to
Ale najpierw musicie uporać się z bugami xD Powodzenia z tym
Ostatnio edytowany przez Quithe (2007-09-12 16:23:07)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Wybaczcie, ale mam teraz naprawdę b.mało czasu i wszelkie błędy musicie mi podawać 'kawa na ławę', czyli "nie da się ściągnąć napisów XXXXXX epYY o ID ZZZZZ - wywala błąd, że plik ma 0 kB", ponieważ nie prędko uda mi się wyłuskać dość czasu aby samemu dochodzić co i w jakim przypadku nie działa.
Ostatnimi czasy ledwo mi się udało złapać chwilkę by załatać 2 dziury w skryptach, lepiej zabezpieczyć serwe, poprawić PM'y o kasowanych komentarzach i błędne wpisywanie tytułu alternatywnego przy dodawaniu napisów.
BTW, co do błędu zabezpieczeń to występuje on, jeśli odpalacie kilka wyszukiwań na raz, np: 'Otwórz w nowej karcie/zakładce' - wtedy da się ściągać tylko napisy z wyników ostatniego wyszukiwania.
Niestety człowiek pracuje, ma jakieś życie prywatne i coraz bardziej dociska mnie moja praca inżynierska
Mam problem ze ściągnieciem napisów do "black lagoon" ściągałem skutecznie napisy aż do 6 odcinka, ostatnie napisy śćiągnałem koło 6 września. Dziś próbowałem zassać napisy do 7 odcinka, archiwum po otwarciu okazało się puste ;/ z kolei gdy przy próbie wypakowania wyskaiwał error. Sprawdziłem napisy i do 8 i 9 odcinka i to samo, potem sprawdziłem napisy do odcinka 1 które wcześniej ściągałem bez problemu i okazał się ten sam problem. Używam windowsa Xp z sp 2, przeglądarka - Internet Explorer 6.0 próbwałem również operą i to samo (zauważyłem że archiwa ważą po 0 kb ;p )
aaa ;p sorki mój błąd nieczytałem poprzednich komentów ;p
Ostatnio edytowany przez Lordigimaster (2007-09-13 00:01:47)
[cytuj]zauważyłem jeszcze że problem występuje z napisami typu innego niż TMP, wszystkie TMP (jakie sprawdziłem) działają normalnie[/quote]
a jednak ten tak postponowany format okazał swoją wyższość !
wydaje mi się, że ten problem pojawił się z napisami, które były dodane w zip'e, ale nie zostało to do końca sprawdzone, tylko zauważyłem to na swoim przypadku, bo napisy których nie pakowałem przed dodaniem, działają normalnie
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2007-09-13 08:34:16)
A mnie się wydaje, że problem wynikał z braku uprawnień do plików z napisami - podobnie było z awatarkami... spekuluję
Aha, i jeśli nie działają jakieś napisy, to PROSZĘ PODAWAĆ MI ICH ID abym nie musiał tego szukać to raz, i dwa napisów do anime X odcinek Y może być kilka.
Erm...może żeby zmiejszyć liczbe osób które sie rejestrują i nie czytaja topiku dać wymuszone przeczytanie go?:P np po rejestracji włacza sie FAQ a potem przenosi gdzie jest 5 pytań i jesli ktos nie zda 3/5 to wylota do FAQ jeszcze raz??:P po długotrwałym nie wchodzeniu tez mozna by to dac xD(wiem wiem nierealne...ale pikne)
~khadzad dobra idea Ciekawe czy taki plan ujrzy światło dzienne... we will see
A ja zauwazyłam, ze moja cała seria Darker than Black nie działała (to znaczy ściąganie i plik 0 kb). Cecha wspólna to była - uploadowane w sierpniu, spakowane w zip.
Zacznijmy od tego, że chciałem komuś przywalić słabą (zasłużył oczywiście), napisałem długi komentarz i gdy nacisnąłem "wyślij" wyświetlił się komunikat, że nie ma takich napisów (czy jakoś tak). Pomyślałem, że straciłem tyle czasu niepotrzebnie, bo napisy zniknęły. Za chwilę znów się pojawiły i wyszło coś takiego:
[URL=http://img120.imageshack.us/img120/7002/ansiuj3.jpg][/URL]
(napisane, że 0 komentarzy, a mój koment jest).
Moje podejrzenie: gdyby jakieś inne napisy zostały w tej chwili dodane, pojawiłby się przy nich mój komentarz do Bleach: Memories of Nobody.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-09-15 10:54:50)
~lb333 ja u siebie nie widzę twojego komentarza ^^
~lb333 ja u siebie nie widzę twojego komentarza ^^
Fakt, u mnie jest, ale słaba nie jest widoczna na pasku oceny, mimo że dałem już drugi koment.
hym... teraz widzę ten pierwszy komentarz... jakiś lag po stronie serwera?