Nie jesteś zalogowany.
mi również, nie miałem kolorów przez dwa dni i to jedynie na firefoxie na innych przeglądarkach byly
~neko, czy może wygląda to tak?
[URL=http://img219.imageshack.us/my.php?image=beztytuupb7.gif][/URL]
To mnie się takie coś pojawiło też dwa dni temu, jak zmieniłem skin w ustawieniach profilu na 'nowoczesny' wróciło do normy ale w sumie takie mi się spodobało białe i sobie zostawiłem
ewentualnie spróbój przeczyścić cache i ciasteczka w przeglądarce.
...
Hmm a u mnie wszystko w porządku. Na ff również.
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Wygląd nowoczesny. Był taki ustawiony, spróbowałam ponownie jeszcze raz, i nic się nie zmieniło.
Co do ciasteczek i cache... Byłabym szczęśliwa, gdybym wiedziała dokładniej o co chodzi...
A co do tej zielonej wersji, to ta w porównaniu z moją to mistrzostwo świata - u mnie mój ukochany serwis wygląda jak jakiś dokument w WordPadzie ... :|
Wygląd nowoczesny. Był taki ustawiony, spróbowałam ponownie jeszcze raz, i nic się nie zmieniło.
Co do ciasteczek i cache... Byłabym szczęśliwa, gdybym wiedziała dokładniej o co chodzi...
w FF - "wyczyść prywatne dane" i wybierz odpowiednie [najlepiej wszystko prócz haseł]
Ostatnio edytowany przez Freeman (2008-01-22 20:31:11)
a u siostryna FF mam cos takiego "Pozosta�o znak�w 15000" ktos to jeszcze ma?
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Ja.
"Skazany na zajebistość"
ja też tak mam:(
� <-- to samo jest przy dodawaniu linku, a konkretniej w drugim okienku Wpisz tytu� strony (opcjonalnie).
Jakby kogoś interesowało to u mnie jest tak samo
Ja mam podobnie. W Operze.
...
To "Pozosta�o znak�w" to na 95% kodowanie, poprawię to w najbliższym czasie.
Odnośnie 'znikania kolorów' winny najpewniej jest cache, kilka dni temu ANSI doczekało paru modyfikacji na tym polu
Imperare sibi maximum est imperium
Kurcze znowu mi padły kolorki na forum na stronie jest ok, a na forum mam tak ze niektóre obrazki zostały, a cale tło gdzie wsiąkło
Poprawiłem kodowanie w "Pozostało znaków" i możliwość wyszukiwania napisów z cudzysłowami w tytule. Powinno działać, jeśli jednak nadal coś nie działa proszę powiedzieć
Co do kolorów forum to czy pomaga wyczyszczenie cache'u (plików tymczasowych)?
Imperare sibi maximum est imperium
Mi nie pomogło, testowałem na FF i IE.
U mnie również nie pomogło
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
a u mnie już wszystko dobrze działa:D
a kiedy pojawi sie mozliwosc sciagania zaznaczonych kilku napisow na raz bo to normalnie znecanie sie nad osobami ktore by chcialy zacza ogladac one pice lub inne tasiemce
Zgadzam się z przedmówcą .
Kiedy ta opcja zostanie dodana?