Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19
Mam styl podstawowy, już sprawdzałam...
A co do url dzięki (heh znowu wyszłam na głąba haha)
Witam pamietam ze kiedys juz było wspomniane o tym ale jeszcze raz
Chciałem sie zapytać czy nie mogło by być tak jak kiedyś czyli ściągać wiecej napisów naraz a nie pojedyncz??
Witam pamietam ze kiedys juz było wspomniane o tym ale jeszcze raz
Chciałem sie zapytać czy nie mogło by być tak jak kiedyś czyli ściągać wiecej napisów naraz a nie pojedyncz??
Redakcja wielokrotnie mówiła, że nie:)
Hej, wiem, wiem, robie się niecierpliwa, ale błagam o pomoc!!! Naprawdę bardzo mi zależy na czytaniu i wystawianiu komentarzy, zresztą sami wiecie...
A format to ostateczność...
Pozdrawiam
To nie zalezy akurat od Twojego komputera, taki sam problem wystepuje na
przegladarkach z silnikiem khtml, czyli Konquerory itp, na FF/operze dziala jak najbardzien
ANSI poprawnie zoabcz inne przeglaraki..
Aaaaaaach! Kłaniam się nisko. całuję stopy, wyślę pocztą skrzynkę piwa ;D !!
Ściągnęłam operę - wszystko cacy!
Wielkie dzięki za pomoc. Rozwiązanie okazało się prostsze niż myślałam
Pozdrawiam.
Eee... chciałem zapytać, co to jest?
[URL=http://img135.imageshack.us/img135/6312/screenoc8.jpg][/URL]
Dla mało spostrzegawczych - 1 komentarz, dwie oceny na pasku.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2008-02-25 00:21:20)
Właśnie "łodkryłem", że "chyba" nie działa link do wątku Zlicencjonowane anime. w FAQ, bo efekt klikania tego linka jest taki:
[cytuj]Not Found
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The requested URL /watek.php was not found on this server.
Apache/2.2.6 (Debian) PHP/5.2.4-2+b1 with Suhosin-Patch Server at animesub.info Port 80[/quote]
U mnie nie wczytują się te style CSS i mam białą stronę. Wiecie może co zrobić żeby się zaczęły wczytywać zarówno w IE jak i Firefox ?
U mnie nie wczytują się te style CSS i mam białą stronę. Wiecie może co zrobić żeby się zaczęły wczytywać zarówno w IE jak i Firefox ?
wchodzisz w odnosnik do pobrania byle jakich napisow. pobierasz je, i dajesz wstecz " < " :p i masz styl. sprawdzone na ff ^^
Kpisz sobie ? Ja się na poważnie pytam.
Właśnie "łodkryłem", że "chyba" nie działa link do wątku Zlicencjonowane anime. w FAQ, bo efekt klikania tego linka jest taki:
[cytuj]Not Found
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The requested URL /watek.php was not found on this server.
Apache/2.2.6 (Debian) PHP/5.2.4-2+b1 with Suhosin-Patch Server at animesub.info Port 80
Już poprawione.
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19