Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
90% moich usuniętych offtopów wyciąłeś właśnie ty. Przyznaję, że byłeś dobrym moderatorem, pilnowałeś forum, a przy tym byłeś jednym z nas, userów. Byłem, tak jak Songoku, przygotowany na tę chwilę, bo już bardzo rzadko widziałem twoje posty, niemniej jednak zrobiło mi się troszkę przykro. No nic, w każdym razie nie znikasz na zawsze, więc po prostu do zobaczenia twoich postów
"Skazany na zajebistość"
Pom pom pom^^ Jeden mniej^^
Powodzenia gracol, jeszcze tak podziel się władzą na kanale i będzie git;)
Mordo Ty moja, będę za Tobą tęsknił :*
każdy popełnia w życiu błędy. To jeden z Twoich największych . Pamiętaj tylko że odejść całkowicie nie pozwoli Ci twoja miłość do anime. Więc do zobaczyska
i niech moc moda zawsze będzie z Tobą (na wszelki wypadek jak byś chciał wrócić)
//Edit
Kane trochę lipne te twoje pożegnanie Gracol`a. Liczymy na jakiś ładny (a jednak przykry) news na głównej.
Ostatnio edytowany przez kafej666 (2007-08-08 16:29:13)
Z Bogiem Synu
czekamy na pana ze 2 tygodnie...dluzej nie wytrzymasz...[hehe]
A mnie to napawa pewnego rodzaju optymizmem (nie w sensie pożegnania z działalnością ) - kolega Gracol obronił pracę magisterską i teraz otwierają się przed nim nowe możliwości... chcę w to wierzyć, bo sam niedługo będę w podobnej sytuacji Lepsze to wytłumaczenie niż wpadka, nie? Czego nie życzę nikomu i sobie
Miło się gadało na rozmaite tematy (niekoniecznie te związane z anime ), choć rzeczywiście ostatnimi czasy twoja aktywność była znikoma... co innego modkowanie .
Powodzenia życzę.
Pamiętaj też żeby zaglądnąć od czasu do czasu do nas.
graco przesadzasz co jesteś więzieniu i będą cię wiesić??
Ostatnio edytowany przez mareczek_65 (2007-08-09 00:31:03)
Już od dłuższego czasu byłem na to przygotowany, wielka szkoda, że odchodzisz - równy z ciebie gość
graco przesadzasz co jeste wiezieniu i beda cie wiesic??
Klawiatur ci sie popsula bo piszesz po chinsku ;]
E tam przynajmniej będzię "wiecej" humoru na forum bo gracol coś nie lubiał moich aluzji i często dostawałem wiadomości typu [cytuj]Twoja wiadomość z wątku pt. "Coś wesołego" została usunięta. Powód usunięcia:
Nie klnij na forum.[/quote] i
[cytuj]Twoja wiadomość z wątku pt. "Coś wesołego" została usunięta. Powód usunięcia:
Offtop[/quote]
a to moje ulubione od Gracola
[cytuj]Dostałeś ostrzeżenie w serwisie. Powód:
Za świadome oftopowanie.[/quote]
[cytuj]Twoja wiadomość z wątku pt. "wymiana" została usunięta. Powód usunięcia:
Bez jaj... :/[/quote]
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Gracol, nasz kolega ma jednak racje. Jesli nie odejdziesz, to co sie stanie?! Beda cie wiesic? xD
mareczek_65 napisał:graco przesadzasz co jeste wiezieniu i beda cie wiesic??
Klawiatur ci sie popsula bo piszesz po chinsku ;]
tak popsula mi sie i nie zartuje
tak to juz bywa z tym moderatorami, jedni odchodza drudzy przychodza, inaczej nudno by sie zrobilo Jak dla mnie gracol byl jak czlowiek widmo
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Ja tam się w cale nie ciesze w końcu Gracol to diabeł którego znaliśmy, a teraz jakiś nowy dojdzie do władzy i będzie szalał przez minimum miesiąc
Jak dla mnie gracol byl jak czlowiek widmo
Taki człowiek-widmo ? (jest niewidoczny jak skała, skała XD )
a teraz jakiś nowy dojdzie do władzy i będzie szalał przez minimum miesiąc
Wątpię, żeby do moderacji doszedł ktoś nowy.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-08-09 01:05:33)
"Skazany na zajebistość"
BTW. Wie ktos co jest z sansiro?
Banana chyba dostał, nie?
"Skazany na zajebistość"
Hehehehe widze ze krzyż na droge już chłopakowi daliście .
Ale rozumim jego wybór , pora na prace, dom, rodzine , ale jak już ochłonie i powróci do monotnii codzienności to jeszcze przypomni sobie o ANSI !
Pozdrawiam i powodzenia chłopie , choć sie zbytnio nie znaliśmy ^^
;/
No cóż..
Mister Soul Hudson powiedział raz: Pewnego dnia wszystko się skończy: trasa dobiegnie końca, album umrze naturalną śmiercią, a ja będę sobie brzdąkał z ludźmi, z którymi fajnie mi się gra.. Robiliśmy to tak długo, że czulibyśmy się jakoś osamotnieni i zagubieni, gdyby zespół miał się rozpaść."
Thx, #gracol za mądre decyzje i moderowanie ansi.
Bye bye[papa]
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna