Nie jesteś zalogowany.
[cytuj]@Cain - Studencki podobno 8zł czy cos takeigo.[/quote]
najpierw trzeba być studentem a nie bezrobotnym
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
A kto z Wrocławia? Mam kijowe połączenie i do Wrocka dojeżdżam o 23.40, a odjeżdżam o 2.28 :/
lol, drzyj się przez okno do nas
Zabieram grupę z wrocka przecież! Do tego po drodze też dużo dosiądzie się p. w Kędzierzynie-koźle
mnie kosztował 54zł w 2 strony
jak mówiłem postaram sie rozwiesić nasze na spotkanie Kto mi pomoże rozwiesić plakaty reklamujące bakę??
zresztą nie będę gadał tylko dam to co innym - LINK
aha, pociąg do wrocka przyjedzie o 2:08 i czeka na nim 20 minut!!
Z tego, co widzę, to w Katowicach do naszego pociągu, Kisiel, dojdzie kilka osób
"Skazany na zajebistość"
Napewno dojdą tylko tera sie modlic żeby rodzicie sie zgodzili moze jakas pomoc przekonac ich jakos xD?
ej a tera pytanko za 100 punktow mozna kupic bilety u konduktora xD?
~strusic to może też się do was dołączę.;)
chętnie
EDIT:
wyperswadowałem, że pojadę (w sensie, kto da kasę xD)
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-08-10 01:53:06)
ej a tera pytanko za 100 punktow mozna kupic bilety u konduktora xD?
lol??
nie
haa, tez bym sie wybral, ale ze Szczecina nikt chyba nie jedzie? hmm
QcK napisał:ej a tera pytanko za 100 punktow mozna kupic bilety u konduktora xD?
lol??
nie
Owszem, można, ale tylko kiedy udasz się do niego zaraz po tym, jak wsiądziesz do pociągu (ty musisz znaleźć jego, nie inaczej xD).
Ja bym pojechał, ale nie mam z kim (oczywiście problem kasy jest zawsze) *_* Sam też bym się nie wybrał.
Ostatnio edytowany przez nameku (2007-08-10 03:25:40)
Ja sobie kase na wyjazd zarobiłem (pluz wzialem pare groszy w robocie na kreche xD) Tak czy siak jak ktos zainterresowany mnie poznac (żywa masakra, jak to mnie za plecami nazywaja) to rozpoznacie mnie po czerwonej hawaiice xD
Bilety - oczywiście że można u konduktora, zaraz po wejściu do pociągu. Cena jest taka sama jak w kasie + 4 zł za wypisanie.
Wiem, bo ostatnio często zdarzało mi się wbiegać zdyszanym do pociągu w ostatniej chwili ^^
Ja miałem jechać z Katowic rano, ale najprawdopodobniej pojadę albo PKSem z Dąbrowy Górniczej albo samochodem.
Scarlet weźże mnie do torby >.<
Wezmę Cię chętnie ... Tylko jak ja Cie do niej upcham? Musisz jechać!Jak nie pojedziesz to ja się załamie i połamie, i mnie zbierac z posadzki będą
Ostatnio edytowany przez scarlet (2007-08-10 11:14:45)
Jeśli ktoś wyrusza z Opola pociągiem o 3:42 to chętnie połączymy siły mamy grupkę 4 osób pisać na gg 2137721 to sie zgadać możemy zawsze będzie raźniej
Jeśli ktoś wyrusza z Opola pociągiem o 3:42 to chętnie połączymy siły
Toż to przeca jedziesz naszym pociągiem
"Skazany na zajebistość"
Kisiel napisał:QcK napisał:ej a tera pytanko za 100 punktow mozna kupic bilety u konduktora xD?
lol??
nieOwszem, można, ale tylko kiedy udasz się do niego zaraz po tym, jak wsiądziesz do pociągu (ty musisz znaleźć jego, nie inaczej xD).
Nie spotkałem sie jeszcze z czymś takim Ale problemy z konduktorem to już inna sprawa
Night_wolf napisał:Jeśli ktoś wyrusza z Opola pociągiem o 3:42 to chętnie połączymy siły
A co ja mówiłem Wesoły pociąg, a jak jeszcze jakoś sms-owo sie skrzykniemy to będę wesoły 3-4 przedziały
Jeszcze każe sie, że powrotny ten sam - niedziela 15:45 albo 17:45 [ten drugi bardziej]
no cóż to też będzie mój pierwszy kon ale będzie najs:) ej może faktycznie umówmy się gdzieś w jakimś szczególnym miejscu? Trza się integrować:D ja może swój nick przylepie na koszuli na plecy:P
I love spaghetti but I got shhit on it!
Jednak się nie ruszę z chaty, problem kasy naprawdę może uziemić :/ A z chęcią bym się przejechał.
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
nameku napisał:Kisiel napisał:lol??
nieOwszem, można, ale tylko kiedy udasz się do niego zaraz po tym, jak wsiądziesz do pociągu (ty musisz znaleźć jego, nie inaczej xD).
Nie spotkałem sie jeszcze z czymś takim Ale problemy z konduktorem to już inna sprawa
jeśli chodzi o kupowanie biletów u konduktora to kosztuje około 4 zł na osobówkę nie wiem jaka będzie cena na pośpiech bo z tego co pamiętam to trochę drożej było ale na 100% pewien nie jestem
Zjadacz napisał:Night_wolf napisał:Jeśli ktoś wyrusza z Opola pociągiem o 3:42 to chętnie połączymy siły
A co ja mówiłem Wesoły pociąg, a jak jeszcze jakoś sms-owo sie skrzykniemy to będę wesoły 3-4 przedziały
Jeszcze każe sie, że powrotny ten sam - niedziela 15:45 albo 17:45 [ten drugi bardziej]
Z chęcią się dołączymy zarezerwujecie nam przedziałek zaraz ci napisze na gg to się ugadamy
Jeśli chodzi o powrót to ja z chęcią bym wracał tym późniejszym
No cóż.. jak to się mówi ;p w przyszłym roku będzie lepiej... miłej zabawy ludziska ;p będę o was myśleć ;((((((