Nie jesteś zalogowany.
czy ktoś by się podiął tłumaczenia gunslinger girl II:teatrino ????
True Tears w trakcie tłumaczenia, bawię się z tym sama, także trochę wolno idzie, tegoroczna matura też w tym nie pomaga . Dziś powinny być już napisy do 1ep.
PS. Jeśli byłby ktoś chętny do pomocy to proszę o PW
czy ktoś by się podiął tłumaczenia gunslinger girl II:teatrino ????
Radzę zajrzeć do: 'Co kto tłumaczy'.:)
Tengen Toppa Gurren-Lagann jakby kto mógł
*Prism Ark - cos slabo idzie... od prawie miesiaca nie ma napiskow
*Seto no Hanayome - 18-26... cisza nikt nie tlumaczy :/
*They Are My Noble Masters
*True Tears
*Minami-ke - do 2 epkow sa ale reszta... null x/
Tengen Toppa Gurren-Lagann jakby kto mógł
Tengen jest już przetłumaczony w całości!
KLIK!!!
Ostatnio edytowany przez ivelios (2008-01-15 13:57:12)
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
Argento Soma
ciam cia ram cia ciam
Prosze o przetlumaczenie Mermaid's Forest Oav.
Argento Soma
Argento Soma nikt nie przetłumaczy bo sie pytałem prawie pół rok temu i teraz jakiś tydzień temu nawet zaproponowałem angielskie suby w formacie srt i nic wiec nie ma co liczyć. No ale ja was bardzo proszę o przetłumaczenie tego anime, jest ona naprawdę świetne, niestety już raz je obejrzałem z napisami przepuszczonymi przez jakiś translator, ale to była tragedia
Pozdrawiam Zmora
Argento Soma. Ostatnio spodobały mi się motywy robotów(zobaczę co to), nic nie obiecuję, ale na ferie sobie ściągnę.:)
tak i to nawet bardzo:D inuyasha od 100 odcinka to boli jak nie ma nawet ang napisow tylko jap a czlowiek jest w polowie:(
tak i to nawet bardzo:D inuyasha od 100 odcinka to boli jak nie ma nawet ang napisow tylko jap a czlowiek jest w polowie:(
Proponuję kupienie sobie np. nowego komputera, przeglądarki, mózgu lub czegoś takiego
"Skazany na zajebistość"
Wreszcie skończą sie te głupie prośby o Karasa - znalazł się ktoś, kto w dupie ma licencje i przetłumaczył serię do końca.
A Gundam Wing ?? ;p
Wreszcie skończą sie te głupie prośby o Karasa - znalazł się ktoś, kto w dupie ma licencje i przetłumaczył serię do końca.
I krzyżyk mu na drogę. I tym, co o to prosili.
Klapo jakbyś zobaczył 3 posty wyżej zobaczyłbyś, że Lonewolf wzioł się za tłumaczenie True Tears.
wybacz.. nie zauważyłem.
*Hatenkou Yuugi
popieram proszacych ;]
Ostatnio edytowany przez Klapo (2008-01-15 16:53:16)
Gunslinger Girl: Il Teatrino jest już pierwszy ep
Chętnie obejrzałbym anime They Are My Noble Masters z dobrymi polskimi subami. Sam nie mam czasu na tłumaczenie, bo mam zaległych wiele innych subtytli, no i do tego rozpoczęła mi się sesja. Znajdzie się jakiś chętny?
anidb
*** Uwaga ***
Jak ktoś się za to weźmie i spartoli sprawę, niech liczy się z ostrą krytyką z mojej strony.