Nie jesteś zalogowany.
Hatenkou Yuugi
Czy kto będzie dalej tłumaczyć "Rosario or Vampire" oraz "They are My Noble Masters" ??
Co do tego drugiego anime...pytałem samego tłumaczącego i napisał że z braku czasu przerywa tłumaczenie...więc jak by ktoś się za to zabrał yło by super:)
Pozdrawiam.
Przemo robi Rosario z Nighthanterem... Ciężko poczekać ten tydzień, co?
Nie...ważne że będą
Tylko martwiła mnie ta cisza...bo myślałem że te projekty "upadły".
Dziękuję za info.
czy ma ktoś może napisy do Whistle
Ja bym prosił o suby do Kiby epków 14-23
Ponowie prośbę o Piano No Mori
Ja bym prosił o Sacura war TV i Gilgamesha ten drugi tytul to juz wogole chyba upadl
Bardzo bym prosił o przetłumaczenie anime Black Jack, ma 35 odcinków, jest naprawdę znakomicie zrobione, lecz niema napisów o, które jeszcze raz proszę, np. pod tym linkiem można ściągać to anime http://realitylapse.com/videos/blackjack.php. Z góry dzięki!
w sumie to dolaczam sie do prosby powyrzej
Ja bym prosiła o przetłumaczenie clannad 18
Nie wiem czy już była taka prośba, ale ja prosiłbym o przetłumaczenie ostatniego czyli 13 epka Zero no Tsukaima.Z góry dziękuje.
Prince of tennis 94
Ostatnio edytowany przez gbamaniak (2008-02-29 15:52:21)
Nie wiem czy już była taka prośba, ale ja prosiłbym o przetłumaczenie ostatniego czyli 13 epka Zero no Tsukaima.Z góry dziękuje.
przeciez jest. jeszcze 3 dni temu sciagalem
Ja bym prosił o przetłumaczenie anime kimikiss pure rouge od 11 epka, z góry dzięki
Ja bym prosił o przetłumaczenie anime kimikiss pure rouge od 11 epka, z góry dzięki
Sorki net mi sie pochrzanił proszę o usuniecie tego posta
Ostatnio edytowany przez Logan32 (2008-02-29 17:24:38)
A ja o Bamboo Blade od epizodu 14 włącznie. Jest ono tłumaczone, jednak jedne napisy ukazują się czasami co 2 tygodnie. Anime jeszcze jest niezakończone, bodajże dopiero 20 epów jest więc pracy nie jest dużo. Z góry dziękuję.
[cytuj]A ja o Bamboo Blade od epizodu 14 włącznie. Jest ono tłumaczone, jednak jedne napisy ukazują się czasami co 2 tygodnie. [/quote]
Sam już sobie odpowiedziałeś na swoją prośbę. Anime JEST tłumaczone.
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.