Nie jesteś zalogowany.
Ja by, bardzo prosił o dokaczenie tłumaczenia "Gunparade March - Arata Naru Gyou Gunka" Staneło na 9ep. I jakoś tak dziwnie mnie skręca na obejrzenie do konca
Może komuś by się chciało porządnie przetłumaczyć Fullmetal Alchemist? Bo żadne z tutejszych napisów nie nadaje się do oglądania. Najlepsze są chyba ~Nimroda25, ale on w ogóle nie używa przecinków. I można się wkurzyć, kiedy czytało się mangę ze "stalowym alchemikiem", a tutaj jest "pełnometalowy".
Ostatnio edytowany przez kiczowatykoles (2008-02-29 23:01:57)
Piano no Mori
Happiness!
7-12
nie ma dluggoo juz napiskow..
sorki mam pytanie, wiecie gdzie moge znalezc "Appleseed: Ex Machina" (2007) DVDRip.XviD-BeStDivX ??
juz to wyszlo, tylko szukalem wszedzie i nie moge tego znalezc;/ ?
W Empiku? Jak ci szkoda kasy na coś zlicencjonowanego u nas (tak jak i mi na A-G) to przynajmniej nie pytaj o to publicznie. ;/
EDIT: Aha, to jakiś nowy Appleseed wychodzi? Teraz tak spojrzałem: 2007... Ale i tak post nie w tym temacie, tu się pyta o tłumaczenie różnych anime, a nie o DL do jakigoś DVD-ripa.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2008-03-01 13:41:40)
Prosiłabym o przetłumaczenie Mirage of Blaze OVA
[cytuj]Prosiłabym o przetłumaczenie Mirage of Blaze OVA[/quote]
shounen-ai....jak na dziewczyne przystało
Oczywiście seto na hanayome, zostalo jeszcze tylko 6 epkow do przetlumaczenia, ale jakos o tym zapomniano, jesli miałby ktos czas i chęci do będe bardzo wdzieczny:):D
gintama 28
Może ktoś by się zabrał za Onmyou Taisenki?
Przyłączam się do prośby o suby Appleseed Ex Machina
Przyłączam się do prośby o suby Appleseed Ex Machina
Czy grupa Hatak nie ma tego w planach?
przyłączam sie do prośby pepers i Flame ale bardziej do Flame bo ostatnie napisy do gintamy były miesiąc temu;/sa miedzy nimi straszne odstępy czasowe.
przyłączam sie do prośby pepers i Flame ale bardziej do Flame bo ostatnie napisy do gintamy były miesiąc temu;/sa miedzy nimi straszne odstępy czasowe.
No, wiem. Co ten leń, lb333, wyprawia?
Może jeszcze ktoś inny powinien się za to wziąć. Za wolny jestem.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2008-03-03 15:28:16)
Kekkaishi(barier master) 14,16,18,19,21,22 z dopasowaniem do wersji [Yoroshiku]
Gilgamesha bym prosil
Poprosiłbym napisy do Appleseed Ex Machina - Ekusu makina z 2007.i o zakonczenie Higurashi no naku koro ni kai.:)
Powtarzam sie wiem La Corda d'Oro ~Primo Passo~
Ostatnio edytowany przez Ksenian (2008-03-04 00:20:08)
Tak czytam i czytam ten wątek, i aż boję się wyobrazić co to się będzie działo jak ruszy nowa WishLista
O zgrozo! Ile razy można prosić, w ciągu jednego dnia, o napisy do nowego Appleseeda!? Pomijając już fakt, że niedługo ma być polska premiera kinowa.
EDIT: Ło... zapędziłem się z tym kinowym wydaniem ale fajnie by było...
Ostatnio edytowany przez Beavis (2008-03-04 01:20:54)