Nie jesteś zalogowany.
Dzięki ale własnie skończyłam oglądac serie z Lunara.
To naprawde świetne anime
Jeszcze raz dzieki
popek9 napisał:hey ja bym poprosil o takie tytuly:
-[KAA]_Infinite_Ryvius_01-26.DVD(complete)Nie lepiej było to ściągnąć z hardsubami polskimi od Basaki?
Wątpię, żeby ktoś się za to wziął, jeżeli na scenie istnieje dobry polski przekład.
dzieki nie widzialem ze jest to Anime z polskimi hardsubami ponieważ zawsze szukam anime na zagranicznych stronach a nie na polskich, ale chyba zaczne tez sprawdzac na polskich a dopiero pozniej na zagranicznych
Jakby był angielski sub to sam bym go przetłumaczył xD
Aczkolwiek jeśli ktoś zna ten durny japoński to mógłby spróbować
przepraszam ale Japoński nie jest durny, jest to bardzo ladny jezyk sam sie go uczę ale przyznaje ze jestem poczatkujący:P
~popek9, dwie rzeczy.
1. nie dawaj dwóch postów pod rząd.
2. www.anfo.pl
~PrincePio_DH_M, japoński nie jest durny, to można powiedzieć o poziomie Twoich subów. Może się lepiej za nic nie bierz
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Móglby ktos zajac sie tlumaczeniem anime "History's Strongest Disciple Kenichi" ?
Móglby ktos zajac sie tlumaczeniem anime "History's Strongest Disciple Kenichi" ?
Shuffle! Memories DO CHOLERY BO PRĘDZEJ WYDADZĄ TO W POLSCE CAŁĄ SERIE ZA 50zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Shinsen-Subs]_Juusoukikou_Dancougar_Nova sa hardsuby do tego... ktos wypuszcza to na torrenty.org ale nie ma napisow
Ostatnio edytowany przez Razjel1988 (2007-03-03 22:25:24)
Nurse Witch Komugi-chan Magi Karte!
Jakbym mógł prosic o Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto od docinka 11 do 19.
Popieram i jeszcze może Stryke Witches (czy jakoś tak):P
Astraea​ Testament
Ludzie ludzie Uwaga ... mam prośbe (naprawde dziwne nie ?) ostatnio patrzyłam na różne recenzje anime i patrze a tam dzieło pt: Otome wa Boku ni Koi Shiteru ja happy mam zamiar ściągać a tu co , nie ma napisów jak żem się zasmuciła i postanowiła napisać ten cudowny post I wielce błagam ludzi obdarzonych tą zacną umiejętnością posługiwania się j. angielskim , aby wedle sił przetłumaczyli tą serię i z wielce dziękuje z serca mego pełnego uznania dla was !
Ludzie ludzie Uwaga ... mam prośbe (naprawde dziwne nie ?) ostatnio patrzyłam na różne recenzje anime i patrze a tam dzieło pt: Otome wa Boku ni Koi Shiteru ja happy mam zamiar ściągać a tu co , nie ma napisów jak żem się zasmuciła i postanowiła napisać ten cudowny post I wielce błagam ludzi obdarzonych tą zacną umiejętnością posługiwania się j. angielskim , aby wedle sił przetłumaczyli tą serię i z wielce dziękuje z serca mego pełnego uznania dla was !
Popieram
Mam takie małe pytanko a zarówno prośbe czy ktoś skończy tłumaczyć serie Battle Programmer Shirase?
Od niedawna ściągam Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou...(napisy do pierwszych trzech powstały na szczęście )
Więc może ktoś dokończy dzieła??
Ostatnio edytowany przez m4ni3k (2007-03-08 22:43:06)
Bardzo bym prosił o kontyonuowanie tłumaczenia Dragon Balla.
Od niedawna ściągam Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou...(napisy do pierwszych trzech powstały na szczęście )
Więc może ktoś dokończy dzieła??
Prace nad Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou nie zostały zawieszone...
Btw, wyszło pięć odcinków z czego trzy są przetłumaczone, chyba nie jest tak źle?
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-03-10 17:31:38)
A czy może ktoś się wziąść za Jungle wa Itsumo Hare nochi Guu bo jest tylko do pięciu i dalej pustka
Ostatnio edytowany przez CichyK24 (2007-03-10 18:04:28)