Nie jesteś zalogowany.
Może ktoś się zajmie Clannad Movie?
<nie bijcie>
Spójrz parę postów wyżej. A jeśli nie możesz poczekać, to albo sam/sama zrób, albo oglądaj po angielsku...[cholera]
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
[cytuj]Może ktoś się zajmie Clannad Movie?
<nie bijcie>[/quote]
Bić? Nie ma się o co martwić, tu będzie wyrok śmierci, na miejscu, bez sądu...
[cytuj]~Deshirey napisał(a):
Tak, bierzemy się za Clannad The Movie. Jak już wspomniał Dulu, od pewnego czasu jest też o tym news na naszej stronie. Tylko czekam jeszcze na lepszy angielski release.[/quote]
KimiKiss Pure Rouge są przetłumaczone - 10 odcinków, nic nie pisze autor, żeby zaprzestał tłumaczyć.
Ostatnio edytowany przez DaBiDo (2008-03-26 23:38:52)
Patrz cztery posty wyżej.
Nie patrzyłem, bo taki post mógł być na gorze, albo mógł być kilka stron wcześniej.
Spójrz parę postów wyżej. A jeśli nie możesz poczekać, to albo sam/sama zrób, albo oglądaj po angielsku...[cholera]
Bardzo przepraszam Wielmożnego Pana, że w ogóle śmiałem zaproponować tłumaczenie tego anime w temacie, który właśnie jest do tego przeznaczony.
Bić? Nie ma się o co martwić, tu będzie wyrok śmierci, na miejscu, bez sądu...
Litości. ;p I dzięki za info. Sorka, że wcześniej nie popatrzyłem u góry.
Ostatnio edytowany przez kiczowatykoles (2008-03-26 23:41:39)
Kiczowatykoles to facet, IMO.
Nie spojrzałem na Nick'a, mój błąd
Bardzo przepraszam Wielmożnego Pana, że w ogóle śmiałem zaproponować tłumaczenie tego anime w temacie, który właśnie jest do tego przeznaczony.
Tu nie chodzi o to, że ktoś, coś ci wzbrania, ale o to, że przez zwykłego lenia nie poszukałeś najpierw odpowiedzi, która była na wyciągnięcie ręki.
Ostatnio edytowany przez Arst (2008-03-26 23:59:05)
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Chciałbym Rental Magic ogólnie są napisy do tego anime lecz w pliku RAW... Byłbym wdzięczny...
Chciałbym Rental Magic ogólnie są napisy do tego anime lecz w pliku RAW... Byłbym wdzięczny...
Boże... ratuj... Zrób sobie synchro
Informuję, iż dotarłem do końca z Hundred Stories.
Na stronie znajdują się napisy do 12 ep.
9 i 12 są w korekcie, więc na dniach można się ich spodziwać.
13 odcinek przetłumaczony. Napisy w korekcie, jako pierwsze będą poprawiane do 13 epizoda.
sorry z Offa
ponownie proszę o Himawari!(zrobione 5 epów), Hidamari Sketch,Hanaukyo Maid Team La Verite ,
Koikoi 7,Pani Poni Dash,Mahoromatic S2 Summer Special grupy KAA. (i jak przypomnę sobie resztę to dopisze)Bardzo bym prosił o przetłumaczenie/dokończenie tych serii.
chciałbym dodać jeszcze Oh! Edo Rocket zrobione sa 3 epy
Ostatnio edytowany przez dzadzar (2008-03-27 17:23:08)
Hunter X Hunter OVA SERIES I i II nie dokonczone
III nie zaczęta
Zostałeś zbanowany na tym forum.
Zmiana danych
Twoje konto jest z jakiegoś powodu zabanowane. Aby wyjaśnić sytuację skontaktuj się z Administratorem.
no wlasnie szkoda ze tylko tyle jesli chodzi o patlabor tv
Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou Tou Dai Ni Maku bo tylko 2 docinki sa
bardzo prosze przetłumaczci dramę Hana Yori dango, jak macie polskie napisy dajcie znać gg:7644349
A może jest ktoś zainteresowany przetłumaczeniem OAVki Darker than Black?
[Saizen]_Buzzer_Beater_(2007)_01_-_13
jeszcze raz poproszę o [Saizen] Eyeshield 21
do proźby o eyeshield również sie dołączam
niech ktoś przetłumaczy do końca Fantastic Children ! ! !