Nie jesteś zalogowany.
rosario+vampire odcinki od 10 do 12 z góry dziękuję
2008.03.25 - popatrz na tę datę i zastanów się co ona oznacza. Jeśli nie masz pojęcia, to znaczy, że nie wiesz do czego stworzony jest ten teamt...[shithappens]
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Idź się lecz.
Idź się lecz.
leczyc moglbym sie gdybym byl chory a nie jestem i nie wyjezdzaj mi tu z takimi tekstami
a pozatym w tym poscie zglasza sie swoje prosby co oprocz naruto chcielibysmy miec przetlumaczone wiec napisalem swoja prosbe o tlumaczenie rosario+vapire od 10 do12 poniewaz nigdzie nie moge znalezc napisow do tego a jak wam cos nie pasuje to zachowajcie to dla siebie a nie piszcie tego na forum "jeden woli ryubki a drugii..."wiec trzeba to usanowac
dzadzar napisał:Idź się lecz.
leczyc moglbym sie gdybym byl chory a nie jestem i nie wyjezdzaj mi tu z takimi tekstami
a pozatym w tym poscie zglasza sie swoje prosby co oprocz naruto chcielibysmy miec przetlumaczone wiec napisalem swoja prosbe o tlumaczenie rosario+vapire od 10 do12 poniewaz nigdzie nie moge znalezc napisow do tego a jak wam cos nie pasuje to zachowajcie to dla siebie a nie piszcie tego na forum "jeden woli ryubki a drugii..."wiec trzeba to usanowac
Najpierw wróć do podstawówki i naucz się pisać, bo błędów tyle, co nie miara. A potem cię uświadomimy, że tu nie prosi się o coś, co jest tłumaczone na bieżąco, tylko o to, do czego nie ma subów/wyszły dawno, nie wychodzą itp.
dzadzar napisał:Idź się lecz.
Ale tu się prosi o serię, które nie są tłumaczone, a chciałbyś żeby je ktoś przetłumaczył. Ten temat był już wałkowany ze 100 razy (na miesiąc), dlatego niektóry już nie wytrzymują tej głupoty i dają się ponieść emocją...
Wyprzedziłeś mnie ~bodzio
Ostatnio edytowany przez Arst (2008-03-30 17:17:40)
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Cześć ja bym był za Genshiken 2 jakby można:P Jeśli ktoś już o tym pisał to skasujcie moją odpowiedź.
Ostatnio edytowany przez Miszka (2008-03-30 21:02:26)
Ma ktoś w planach zabrać się za tłumaczenie xxxHOLIC 2? Premiera już 3 kwietnia.
Cześć ja bym był za Genshiken 2 jakby można:P Jeśli ktoś już o tym pisał to skasujcie moją odpowiedź.
Hatake chyba zaraz się wkurzy
Ostatnio edytowany przez ShAd0w (2008-03-31 19:59:19)
a ja mam pytanie czy sa gdzies napisy Samurai Girl Real Bout High School 8,9 i 13 ep??
chciałbym dalsze napisy do Gintama bo skonczyły sie na 29 a jest ich trochę więcej...
Bierze się ktoś do Code Geass 2 w trybie SpeedSub? Bo ja bym był szczęśliwy, gdyby tak było.
Czy jakąś grupa/osoba sie już zdeklarowała?
Czy znajdzie sie w końcu ktoś kto przetłumaczy do końca overdrive??
a ja bym poprosił o przetłumaczenie Blue Dragon grupy [ILA-Skewed] do wersji [S^M] nie pasują pasuje tylko do pierwszych 7 odcinków
Ostatnio edytowany przez kaol (2008-04-02 16:18:09)
Nitaboh: Tsugaru Shamisen Shiso Gaibun
Gokusen - 13 odc.
Ma ktoś zamiar wziąść się za tłumaczenie Jinki Extend? Zostało przetłumaczone 6 na 12 odcinków przez ~sw_michal 2005.07.09
anibe napisał:prosił bym o dokończenie Sunabouzu stanęło na 6 ep...
Powiem tak...
Szykuje się coś wielkiego i grubego. Pierwszy raz na tym forum coś takiego będzie, więc bądźcie jeszcze trochę cierpliwy, a na bank obejrzycie to anime z pl subami.
(2007-11-11)
jestem cierpliwy i dalej czekam [tylko to już parę miesięcy... nie wiem czy się doczekam?][respekt][respekt][respekt]