Nie jesteś zalogowany.
Jak by ktoś mógł tłumaczyć Hitman Reborn to był bym wdzięczny
Jeśli ktoś mógłby przetłumaczyć Himawari!(zrobione 5 epów), Hidamari Sketch,Hanaukyo Maid Team La Verite ,
Koikoi 7,Pani Poni Dash,Mahoromatic S2 Summer Special grupy KAA, Oh! Edo Rocket
Ostatnio edytowany przez dzadzar (2008-04-26 13:36:24)
Ktoś może ma w planach Amatsuki | link 2 oraz Real Drive ?
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Jak by ktoś mógł tłumaczyć Hitman Reborn to był bym wdzięczny
lol, tyle powiem.
Witam
czy mógłby ktoś zacząć tłumaczyć Yu-Gi-Oh! 5D's
pierwszy odcinek przetłumaczył "Patro"
nie zapowiada się na to by tłumaczył drugi, tak wiec czy mógłby ktoś tłumaczyć dalej?
pozdrawiam
Jak by ktoś mógł skończyć serię Bokurano było by super, ostatnie napisy wyszły w styczniu a szkoda...
Jak by ktoś mógł skończyć serię Bokurano było by super, ostatnie napisy wyszły w styczniu a szkoda...
Też się pod tym podpisuje. Co prawda tłumacz mówił o skończeniu serii, ale chyba zajął się czymś innym.
Gintama, jesli mozna by dokonczyc : )
Ostatnio edytowany przez Skorpiono (2008-04-28 14:40:06)
Gintama, jesli mozna by dokonczyc : )
Ja tam nie słyszałem, żeby KA porzucało ten projekt. Ale może jestem źle poinformowany.
EDIT: Właśnie, może to prośba do twórców. xD
Ostatnio edytowany przez lb333 (2008-04-28 14:59:35)
Skorpiono napisał:Gintama, jesli mozna by dokonczyc : )
Ja tam nie słyszałem, żeby KA porzucało ten projekt. Ale może jestem źle poinformowany.
A ja nie słyszałem, żeby Gintama się skończyła.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-04-28 14:52:47)
"Skazany na zajebistość"
Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mógł kontynuować subowanie "[SS-Eclipse] Hayate no Gotoku!" (zwłaszcza z timingiem do wersji xvid -> http://eclipse.no-sekai.de/projects/hayate). Pozdrawiam.
Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mógł kontynuować subowanie "[SS-Eclipse] Hayate no Gotoku!" (zwłaszcza z timingiem do wersji xvid -> http://eclipse.no-sekai.de/projects/hayate). Pozdrawiam.
Ostatnie napisy były wrzucone 2 dni temu (2008.04.26), więc o co ci do diabła chodzi?? Za coś takiego powinien być
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
lb333 napisał:Skorpiono napisał:Gintama, jesli mozna by dokonczyc : )
Ostatnie suby zostaly wydane miesiac temu, od tego czasu ani widu ani slychu. Nie wiem czy oni korzystali z japonskiego oryginalnego textu czy jakiegos przekladu na angielski, ale do przetlumaczenia jest jeszcze ponad 70 odcinkow.
Zjadacz napisał:lb333 napisał:Skorpiono napisał:Gintama, jesli mozna by dokonczyc : )
Ostatnie suby zostaly wydane miesiac temu, od tego czasu ani widu ani slychu. Nie wiem czy oni korzystali z japonskiego oryginalnego textu czy jakiegos przekladu na angielski, ale do przetlumaczenia jest jeszcze ponad 70 odcinkow.
Myślę, że tłumaczą raczej z angielskiego, więc na chwilę obecną zostało dwadzieścia parę odcinków.
BTW A to zawsze się tak grzebią czy tylko teraz tak miesiąc na napisy czekasz?
Ostatnio edytowany przez lb333 (2008-04-28 15:20:56)
Myślę, że tłumaczą raczej z angielskiego, więc na chwilę obecną zostało dwadzieścia parę odcinków.
BTW A to zawsze się tak grzebią czy tylko teraz tak miesiąc na napisy czekasz?
mysle ze lepiej to wiesz, w koncu ty dodawales te napisy ;]
lb333 napisał:Myślę, że tłumaczą raczej z angielskiego, więc na chwilę obecną zostało dwadzieścia parę odcinków.
BTW A to zawsze się tak grzebią czy tylko teraz tak miesiąc na napisy czekasz?mysle ze lepiej to wiesz, w koncu ty dodawales te napisy ;]
A o mnie zapomniał xD Więc foch, nie wrzucę 30 epka, który od wieków czeka na upload, bo już dawno po korekcie. lb333, a może tylko hardki? Tam nikt nie narzeka na częstotliwość
Skorpiono napisał:lb333 napisał:Myślę, że tłumaczą raczej z angielskiego, więc na chwilę obecną zostało dwadzieścia parę odcinków.
BTW A to zawsze się tak grzebią czy tylko teraz tak miesiąc na napisy czekasz?mysle ze lepiej to wiesz, w koncu ty dodawales te napisy ;]
A o mnie zapomniał xD Więc foch, nie wrzucę 30 epka, który od wieków czeka na upload, bo już dawno po korekcie. lb333, a może tylko hardki? Tam nikt nie narzeka na częstotliwość
Tam narzekają tylko na rodzaj czcionki i kodowanie (ewentualnie na styl tłumaczenia Kanona - dziwne, że jeszcze się do Gintamy nie przyczepili). Ja myślę, że skorpiono chodziło o napisy do 29. epka, więc możesz 30. wrzucić.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2008-04-28 16:14:20)
Ja bym poprosił o tłumaczenie do RED GARDEN niestety jest tłumaczenie tylko do 6 odcinka
Ja bym poprosił o tłumaczenie do RED GARDEN niestety jest tłumaczenie tylko do 6 odcinka
6 subów w jeden miesiąc i jeszcze źle? Tłumacze nie maszyny, też chcą się piwa napić
Zresztą, gdybyś dobrze poszukał, to znalazłbyś info "Red Garden Ep 07 - 08 [w korekcie]"...
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.